Notitieboekjes

Een notitieboek is een onmisbaar item voor iedereen die veel schrijft. Voor het noteren van aantekeningen tijdens een telefoongesprek, het maken van to-do-lists, of het opschrijven van hersenspinsels die u niet wilt vergeten. Bij Bekking & Blitz vindt u bijzondere notitieblokken van illustraties en kunstwerken van onbekende of bekende kunstenaars. Zoals Piet Mondriaan, Johannes Vermeer of Vincent van Gogh. Zo maakt u het schrijven nog een beetje leuker. Of u nu op zoek bent naar een luxe notitieboek in A5 of A6-formaat, een notitieboek met lijntjes, blanco of een combinatie van beiden. Dat maakt niet uit in ons assortiment vindt u het allemaal. Ontdek de prachtige uitvoeringen en bestel uw favoriete exemplaar direct online. 

145 resultaten
145 resultaten
  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Milieuvriendelijke producten
  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Milieuvriendelijke producten

Een luxe notitieboek met handige eigenschappen

Notities, verhalen, kattenbelletjes of schetsen kunt u allemaal kwijt in onze luxe notitieboeken. Niet alleen zijn de notitieboeken een prachtwerk om te zien. Ook zijn ze groots in hun praktische eigenschappen. U kunt kiezen uit notitieboeken voorzien van lichte schrijflijntjes, blanco pagina’s of een combinatie van beide. Zo kunt u tegelijkertijd mindmappen en gestructureerde aantekeningen maken. Achterin vindt u een handig opbergvak voor losse notities of visitekaartjes. Een luxe notitieboekje met harde kaft zorgt voor stevigheid. Maar u kunt ook kiezen voor een elegante stoffen omslag, of een flexibele zacht omslag. Al onze notitieboeken zijn van de hoogste kwaliteit. Hoogwaardig dik papier zorgt ervoor dat u gemakkelijk alles kunt neerpennen, zonder dat de inkt doordrukt.

 

Een notitieboek in A5 of A6 kopen

Unieke notitieboeken kopen met een prachtige print doet u bij Bekking & Blitz. Neem bijvoorbeeld een klein notitieboek A5 om overal mee naartoe te nemen. Zodat u gemakkelijk onderweg uw gedachten en ideeën direct kunt noteren. Naast het populaire A5 notitieboek kunt u ook voor een A6-formaat kiezen. Een notitieboek kopen en bestellen werkt heel gemakkelijk bij ons. Wanneer u doordeweeks uw notitieboek voor 14.00 uur bestelt wordt het diezelfde dag nog verzonden. Bestelt u voor meer dan €30,- , dan wordt u bestelling ook nog gratis verzonden. Haal kunst in huis met een notitieboek van Bekking & Blitz

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten