Klantenservice

Vragen en antwoorden

Pakketten binnen Nederland: maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. De pakketjes die besteld worden in het weekend, zullen op maandag worden verstuurd. 

Voor het versturen zijn we afhankelijk van DPD. Vaak wordt het pakketje de volgende dag bezorgd, maar in een enkel geval kan het voorkomen dat er een vertraging optreedt. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. 

Pakketten naar buitenland: pakket wordt binnen 2 weken bezorgd. Mocht het langer duren, dan zal dat gecommuniceerd worden.

je zal via de mail op de hoogte worden gehouden van uw bestelling.

Ja, dit kan. Je kunt dit vermelden in het bestellingsproces.

Ja, deze heb je nodig bij het eventueel retouneren van een product.

Wereldwijd bezorgen wij onze producten. Mits er een geldig adres is ingevuld. Bij orders buiten Nederland kan de verzending wat langer duren.

Maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

Wij verzenden onze pakketten via DPD. Je kan jebestelling volgen via het track & trace nummer dat je via de mail ontvangt van DPD. Vergeet niet je spamfolder te controleren wanneer je deze mail niet ontvangen hebt. 

Nee, dit is niet mogelijk bij een verzending. Wel kan je na ontvangt van het track & trace nummer via de mail een andere locatie of voorkeur doorgeven aan de bezorgdienst.