Een ‘Judith Stam’ herken je uit duizenden. De kenmerkende stijl spreekt heel veel mensen aan. Daarom bestel je bij ons mooie Judith Stam kaarten, een brillenkoker of bijvoorbeeld een complete verjaardagskalender. We hebben met haar een unieke samenwerking. Zij illustreert de producten die je bij ons bestelt. Zo bestel je heel eenvoudig een ‘echte Judith Stam’. 

Judith maakt eigen werk, schildert in opdracht en illustreert voor producten. Deze afwisseling houdt haar scherp en geïnspireerd. Vaak hoort ze hoe blij mensen van haar werk worden, een groter compliment kan ze niet krijgen.

36 resultaten
Kaartenmapje met env, vierkant: Onderonsje, Judith Stam
Kaartenmapje met env, vierkant: Onderonsje, Judith Stam
Kaartenmapje met env, vierkant: Onderonsje, Judith Stam

Over Judith Stam

Judith volgt een cursus tekenen en schilderen en ontdekt op die manier bij toeval waar haar passie ligt. Ze werkte toen nog als kapster en had een eigen zaak. Die ondernemersmentaliteit kreeg ze met de paplepel ingegoten, in het gezin waarin ze opgroeide.

Al snel kreeg ze haar eerste opdrachten als kunstenaar. Ze kreeg de smaak de pakken, dus vroeg haar man en kinderen om mee te helpen aan de keukentafel toen het groter groeide. Zodra ze de stap zet naar een uitgeverij gaat het ineens snel. Ze omarmt samenwerkingen zoals die met ons, waardoor haar werk nu beschikbaar is op allerlei leuke cadeaus. 

Door gewoon naar buiten te gaan en de natuur in te trekken vanuit haar huis in Friesland doet ze iedere dag nieuwe inspiratie op. Tijdens lange wandelingen krijgt ze ideeën voor prachtige kunst. Die verwerken wij dan weer samen met haar op de brillenkokers, verjaardagskalenders en andere cadeaus. 

Kaarten, verjaardagskalenders, brillenkokers en meer

Een kaart van Judith Stam tovert een glimlach op het gezicht. Dat heeft te maken met de grappige taferelen, de mensen op de afbeeldingen en de uitbundige kleuren. In onze webshop vindt u diverse kaartenmapjes met elk 10 kaarten en enveloppen. Kies uit diverse thema’s, zoals Sing Along, Onderonsje, Con Colore en Uit Volle Borst. We hebben zowel kaarten in vierkant formaat als staand. Naast de populaire kaartenmapjes zijn er nog veel meer aantrekkelijke producten met de kunst van Judith Stam verkrijgbaar. 

Judith Stam producten bestellen

Bestel online een kaartenmapje, een brillenkoker of een handig adresboek op A5 of A6. Judith Stam maakt de illustraties daarvoor gewoon zelf. We hebben een officiële samenwerking met haar. Bovendien beschikken we over een eigen studio, om de illustraties te verwerken tot de producten die we daar vervolgens van maken.

Dus zoek je naar een tas of een unieke vouwparaplu? Kies voor de bekende werken zoals Sing Like a Bird of Uit Volle Borst, die terugkomen op allerlei leuke producten zoals kaartenmapjes en andere cadeaus. Of bestel ze gewoon voor jezelf natuurlijk, om daarmee een prachtig kunstwerk in huis te halen dat ook nog goed van pas komt.