Omlegagenda's

Omlegagenda’s  zijn agenda’s die volledig omklapbaar zijn door de ringband van de agenda. Wanneer je jouw agenda vaak openlegt om zo snel te kunnen zien wat je de komende week te wachten staat, kan je kiezen voor een omlegagenda. Omdat deze voorzien zijn van een ringband, zijn deze gemakkelijk open te leggen. Een gebonden agenda is vaak iets compacter en neem je dus gemakkelijk mee in je handtas, naar bijvoorbeeld afspraken, werk of school. Een omlegagenda is bijna niet meer weg te denken uit het leven van scholieren of mensen die werken met veel afspraken. Het is namelijk de perfecte oplossing om in één keer overzichtelijk voor je te hebben welke afspraken je allemaal gepland hebt. 

16 resultaten
16 resultaten

Omlegagenda met kunst 

Huiswerk, meetings, sportwedstrijden of afspraakjes met vrienden of familie… Je kan het allemaal kwijt in de omlegagenda’s van Bekking & Blitz. Het voordeel van de omlegagenda’s is dat je ver vooruit kan plannen en hoef je op deze manier nooit meer een afspraak te vergeten. Een omlegagenda geeft duidelijk weer wat je per week allemaal moet doen, en het opschrijven van taken helpt je je doelen te kunnen behalen. Naast dat een omlegagenda praktisch is, moet hij natuurlijk ook precies bij jou passen. Voor alle verschillende smaken en stijlen heeft Bekking & Blitz een enorm ruim aanbod aan omlegagenda’s. Veel kleur of juist meer basic, en veel verschillende soorten kunst… Je vindt het allemaal in ons ruime assortiment! 

 

Omlegagenda bestellen

Ben jij nou ook op zoek naar extra structuur, waardoor je afspraken niet snel meer zult vergeten? Neem dan snel een kijkje tussen al de omlegagenda’s van Bekking & Blitz. Voor jong en oud en voor werk, school of thuis… De omlegagenda’s van Bekking & Blitz zijn er voor iedereen. Bestel je een omlegagenda op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur? Dan wordt deze de volgende dag nog aan huis bezorgd! Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, wordt de bestelling ook nog eens zonder verzendkosten geleverd. Zo is het bestellen bij Bekking & Blitz niet alleen leuk, maar ook nog eens heel eenvoudig!

Helios omlegagenda 2023
  • Handige kunstitems 
  • Snel geleverd
  • Ontworpen in onze eigen Studio Blitz