Werken aan een betere wereld

Als non-profit of liefdadigheidsorganisatie maakt u werk van een betere wereld om in te leven, of het nu gaat om mens, dier of milieu. Maar dat kan alleen als u voldoende donateurs hebt, nu en in de toekomst. Wist u dat u meer zichtbaarheid kunt creëren met uw eigen, hoogwaardige productlijn? Bij Bekking & Blitz kunnen we u helpen fondsen te werven door het onwikkelen van zichtbare en commerciële producten. 

Verkoop uw missie

Wij ontwerpen en maken cadeauartikelen en hebben een uitgebreid netwerk. Samen kunnen we cadeaus en stationery van museumkwaliteit ontwikkelen om uw missie uit te dragen. Denk aan luxe kunstkaarten of kalenders en leuke cadeaus die echt goed verkopen. Dit kan in uw eigen webshop of in boekhandels en kantoorartikelenwinkels. Hoe wordt u zichtbaar bij een breed publiek? Wij adviseren u er graag over. We ontwerpen en maken kunstdrukwerk en cadeauartikelen en zorgen dat dit in de winkel ligt.

  • Uw organisatie zichtbaar bij een breed publiek
  • Aantrekkelijke producten die goed verkopen
  • Verkoop in webshop, bezoekerscentra én winkels

 

Succesvolle productlijnen voor Amnesty International

Uw organisatie in beeld

Wilt u graag meer donateurs? Meer naamsbekendheid? Of wilt u aan zoveel mogelijk mensen vertellen wat u concreet bereikt? Kunstdrukwerk en cadeauartikelen bieden daarvoor unieke mogelijkheden. Maar dan moeten het wel producten zijn die mooi, kwaliteitsvol en gewild zijn.
Gift Set The Delft Blue Collection

Smaakvol kunstdrukwerk en cadeau-artikelen

Op basis van uw doelstellingen en (gewenste) uitstraling ontwerpen we een uniek product of complete productlijn. Dat doen we in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpen zijn smaakvol en verrassend. De kwaliteit van onze producten is hoog, precies zoals u van ons mag verwachten.
From cards to bamboo tableware

Van kaarten en agenda's tot tasjes en bamboe tableware

Bekking & Blitz ontwerpt en levert zowel kunstdrukwerk als niet-papieren cadeauartikelen. Denk aan ansichtkaarten, kaartenmapjes, kalenders en notitieblokjes. Maar ook aan producten zoals paraplu’s, sportbags, opvouwbare tasjes, brillenkokers, dienbladen, legpuzzels en meer.
Von Karten und Notizbüchern bis zu Taschen und Geschirr aus Bambus

Producten die goed verkopen

Natuurlijk wilt u graag dat de producten goed verkopen. U kunt vertrouwen op onze ervaring in de retail. We kennen de actuele trends en weten wat consumenten graag willen. Immers, deze informatie krijgen we van de vele boekwinkels en kantoorvakhandels waarmee we samenwerken.
Produkte, die sich gut verkaufen

Verkoop in boekwinkel en kantoorvakhandel

Natuurlijk verkoopt u uw producten graag via uw eigen webshop. Via Bekking & Blitz krijgen uw producten ook een plek in boekwinkels en kantoorvakhandels. Als uitgever hebben we een fijnmazig netwerk van retailers met wie we nauw samenwerken. Zo vergroot u uw bereik en verkoop flink.

Ook is het mogelijk om uw producten in onze webshop te verkopen.

Acryl hoekje tbv DWS01 - Wooden stationery display

We regelen álles (dus ook de opslag)

We nemen u al het regelwerk uit handen. Bent u akkoord met de ontwerpen van uw producten? Dan laten we ze maken. Dit gebeurt bij vaste producenten die we zorgvuldig hebben geselecteerd op kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. We houden voorraad en leveren volgens afspraak.