Over ons

Über Bekking & Blitz

Over Bekking & Blitz

De mooiste kunstcadeaus koop je bij Bekking & Blitz. Zoals kunstkaarten, agenda’s, kalenders en notitieblokken. Ook vind je in onze webshop accessoires zoals servetten, paraplu’s, brillenkokers, posters en puzzels. Onze smaakvolle kunstcadeaus zijn geïnspireerd op bekende en minder bekende werken uit musea en op de mooiste illustraties.

 

Design in unserem Studio Blitz

Ontwerp in onze Studio Blitz

We ontwerpen deze producten in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers werken nauw samen met gerenommeerde musea, voor wie we unieke productlijnen ontwikkelen. Van Singer Laren tot het Rijksmuseum. En van Museum de Fundatie tot de Staatliche Museen zu Berlin.  Ook werken we samen met bekende illustratoren, van wie de exclusieve rechten hebben.

We maken unieke ontwerpen met verrassende details. Altijd met respect voor het kunstwerk. Je vindt onze cadeaus niet alleen in deze webshop, maar ook in de shops van musea in binnen- en buitenland. En in boekhandels en kantoorvakhandels door heel Nederland & België en daarbuiten.

Gegründet 1929

Anno 1929

Al sinds 1929 zijn we dé uitgeverij van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten.

Bekking & Blitz is een familiebedrijf, opgericht in Amsterdam door Hein Bekking. Begonnen als boekenuitgeverij ontwikkelde ons bedrijf zich de afgelopen decennia tot uitgever en producent van zowel drukwerk als cadeauartikelen.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel

Bij Bekking & Blitz zijn we constant bezig om ons assortiment uit te breiden en te verbeteren. Hierin nemen wij ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met Bekking & Blitz gaan we met de tijd mee: we proberen zo min mogelijk plastic, afval en schadelijke materialen in onze producten en bedrijfsprocessen te verwerken. Als voorbeeld pakken we onze producten zo min mogelijk in met plastic en rijden ons verkoopteam electrisch. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schone en duurzame wereld. Dat is belangrijk: echte kunst vind je namelijk in een schone gezonde wereld!

Heb je suggesties om duurzaamheid nog beter in onze bedrijfsprocessen en producten te verwerken? Deze mag je sturen naar info@bekkingblitz.com. Wij zijn je zeer dankbaar!