Schrijfwaren

Een potlood bestaat uit een stift, die gemaakt is van een mengsel van grafiet en klei. Deze stift zit in een omhulsel van hout. Dit vormt gezamenlijk het potlood. Maar wat is er nou zo handig aan potloden? Potloden zijn er om fouten te kunnen maken. Een aantekening, een belangrijke brief, een opdracht voor school… Het potlood is uitwisbaar. Ben jij een beginnende of ervaren kunstenaar? Een potlood is ook perfect om mooie schetsen te kunnen maken in een van onze schetsboeken. Bekking & Blitz biedt verschillende, mooie schrijfwaren die het schrijven van een notitie of het schetsen van een kunstwerk een stuk leuker maken!

169 resultaten
169 resultaten

Schrijfwaren met kunst

Wanneer je op zoek bent naar unieke schrijfwaren om mee te werken, ben je bij Bekking & Blitz aan het juiste adres. De schrijfwaren van Bekking & Blitz zijn allen in de kleur grijs. Onze potloden kan je gebruiken voor het tekenen, schetsen en schrijven. Je kan onze schrijfwaren overal gebruiken. Thuis, op school, op kantoor en zelfs onderweg. Foutjes maken is helemaal niet erg, aangezien onze schrijfwaren gemakkelijk zijn uit te gummen. Onze schrijfwaren zijn bedrukt met allerlei verschillende soorten kunst. Mooie illustraties van onder andere Janneke Brinkman, of kunst uit het Rijksmuseum. De schrijfwaren zijn allen erg vrolijk en maken het tekenen, schetsen of schrijven dus echt een feestje! Onze schrijfwaren zijn enkel verkrijgbaar, maar ook per drie!

Schrijfwaren bestellen

Wil jij beginnen met schetsen, makkelijk fouten kunnen maken in je wiskunde schrift of gewoon tekenen? De schrijfwaren van Bekking & Blitz kan je gemakkelijk gebruiken voor al deze dingen en ze zijn ook nog eens heel mooi en vrolijk! Neem gauw een kijkje tussen alle schrijfwaren die we aanbieden, en plaats een bestelling. Bekking & Blitz levert je bestelling snel af. Namelijk de volgende dag al, mits je de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur plaatst. Heb je ook interesse in onze schetsboeken, schriften of andere artikelen? Neem dan gauw een kijkje, want zodra je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!

 

Schetsboek A5: An Elephant, Rembrandt van Rijn, Museum het Rembrandthuis
  • Unieke collectie
  • Ontworpen in onze eigen studio Blitz
  • Snelle levering