Schrijfwaren

Ontdek het uitgebreide assortiment aan hoogwaardige schrijfwaren en kantoorbenodigdheden van Bekking & Blitz! Van praktische schriften in A5-formaat tot veelzijdige memo blocnotes, schetsboeken, en handige to do lijstjes - Bekking & Blitz heeft alles wat je nodig hebt om georganiseerd te blijven en je creativiteit de vrije loop te laten. Onze schriften in A5-formaat zijn perfect voor notities, aantekeningen en het bijhouden van je gedachten. Met hun handige afmetingen passen ze gemakkelijk in je tas of rugzak, waardoor je altijd klaar bent om te schrijven, waar je ook bent.

Voor snelle notities en ideeën onderweg zijn de memo blocnotes van Bekking & Blitzeen must-have. Houd ze bij de hand op je bureau, in de keuken of in je auto, zodat je nooit meer een belangrijke gedachte of herinnering vergeet.
Als je een creatieveling bent, zul je dol zijn op onze schetsboeken. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon wilt ontspannen door te tekenen of schetsen, onze schetsboeken bieden de perfecte basis om je ideeën tot leven te brengen.
Voor een georganiseerd en productief leven zijn onze to do lijstjes onmisbaar. Noteer al je taken, doelen en deadlines en zie hoe je efficiënter en georganiseerder wordt.

Bekking & Blitz biedt verschillende, mooie schrijfwaren die het schrijven van een notitie of het schetsen van een kunstwerk een stuk leuker maken!

229 resultaten
229 resultaten
To-Do Koelkastmagneet: Meester Mark
To-Do Koelkastmagneet: Meester Mark
€ 6,99
Schrift A5: Meester Mark
Schrift A5: Meester Mark
€ 3,50
Memo blocnote: Tulpen, Dick Bruna
Memo blocnote: Tulpen, Dick Bruna
€ 6,99
Schrift A5: Tulpen, Dick Bruna
Schrift A5: Tulpen, Dick Bruna
€ 3,50
Memo blocnote: Rietveld Schröderhuis
Memo blocnote: Rietveld Schröderhuis
€ 6,99
Schrift A5: Kabouter, Rien Poortvliet
Schrift A5: Kabouter, Rien Poortvliet
€ 3,50

Schrijfwaren met kunst

Wanneer je op zoek bent naar unieke schrijfwaren om mee te werken, ben je bij Bekking & Blitz aan het juiste adres. De schrijfwaren van Bekking & Blitz zijn allen in de kleur grijs. Onze potloden kan je gebruiken voor het tekenen, schetsen en schrijven. Je kan onze schrijfwaren overal gebruiken. Thuis, op school, op kantoor en zelfs onderweg. Foutjes maken is helemaal niet erg, aangezien onze schrijfwaren gemakkelijk zijn uit te gummen. Onze schrijfwaren zijn bedrukt met allerlei verschillende soorten kunst. Mooie illustraties van onder andere Janneke Brinkman, of kunst uit het Rijksmuseum. De schrijfwaren zijn allen erg vrolijk en maken het tekenen, schetsen of schrijven dus echt een feestje! Onze schrijfwaren zijn enkel verkrijgbaar, maar ook per drie!

Schrijfwaren bestellen

Wil jij beginnen met schetsen, makkelijk fouten kunnen maken in je wiskunde schrift of gewoon tekenen? De schrijfwaren van Bekking & Blitz kan je gemakkelijk gebruiken voor al deze dingen en ze zijn ook nog eens heel mooi en vrolijk! Neem gauw een kijkje tussen alle schrijfwaren die we aanbieden, en plaats een bestelling. Bekking & Blitz levert je bestelling snel af. Namelijk de volgende dag al, mits je de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur plaatst. Heb je ook interesse in onze schetsboeken, schriften of andere artikelen? Neem dan gauw een kijkje, want zodra je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!

 

Schetsboek A5: An Elephant, Rembrandt van Rijn, Museum het Rembrandthuis
  • Unieke collectie
  • Ontworpen in onze eigen studio Blitz
  • Snelle levering