Accessoires

Naast allerlei prachtige kantoor- en schoolartikelen met kunst, heeft Bekking & Blitz ook allerlei leuke accessoires voor jong en oud. Van brillenkokers tot lipstickdoosjes en van mondkapjes tot paraplu’s en reisspiegels… Accessoires zijn niet alleen handig in gebruik en werken voor oplossingen, ze kunnen ervoor zorgen dat jij een bepaalde look helemaal af maakt. Een paraplu tegen de regen, maar die er ook hip uitziet, of een speldje dat de kleding bij elkaar houdt, maar ook de outfit afmaakt. Accessoires kan je op meerdere manieren gebruiken, het enige wat je hoeft te doen is kijken welke accessoires het beste bij jou passen!

167 resultaten
167 resultaten

Accessoires met kunst

Bij Bekking & Blitz staat niet alleen kunst voorop, maar ook de klant. Daarom hebben wij een heel ruim assortiment aan accessoires voor jong en oud. Accessoires in allerlei soorten en maten, en met verschillende unieke kunst. Accessoires met vrolijke bloemenkunst, vogels, en vol met kleur, of iets meer basic accessoires. Waar je ook van houdt, ook voor jou hebben wij speciale accessoires met kunst dat precies bij jou past! Wat de accessoires van Bekking & Blitz nog unieker maakt, is dat de producten allemaal ontworpen zijn in onze eigen Studio Blitz! Zo zorgen wij niet alleen voor de meest handige en mooie accessoires, maar ook maken we ze eigen en excentriek. Of je nou op zoek bent naar brillenkokers, mondkapjes voor in het openbaar vervoer, lipstickdoosjes, reisspiegeltjes, of speldjes… Neem gauw een kijkje tussen onze accessoires en steel de show!

Accessoires bestellen

Ben jij nou ook op zoek naar unieke accessoires waar je mee opvalt? Dan ben je bij Bekking & Blitz aan het juiste adres! Bij ons vindt je de meest unieke accessoires die bij jou passen, en bestellen bij Bekking & Blitz is ook nog eens heel gemakkelijk! Bestel je namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag al thuis geleverd! Heb je interesse in meerdere accessoires? Neem dan gauw een kijkje op de rest van onze website! Bestel je namelijk voor meer dan €30,- bij Bekking & Blitz, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Lipstick doos: Franciens Katten, Francien van Westering
  • Unieke collectie
  • Doordeweeks voor 14:00 geleverd, zelfde dag verzonden
  • Vanaf €30 gratis verzonden