Steun het Wereld Natuurfonds met je aankoop

De planeet is onze thuis, onze ontspanning en onze toekomst. Daar moeten we natuurlijk samen voor zorgen. Het World Wide Fund for nature (WWF), in Nederland beter bekend als Wereld Natuur Fonds, zet zich al bijna 60 jaar in voor de natuur. De reuzenpanda is het zeer bekende symbool van het WNF. 

Samen met het WNF ontwikkelen wij de mooiste producten waarmee je ook nog eens het goede doel steunt!
 


Kaartenmapjes met de mooiste natuurfoto's

In samenwerking met het Wereld Natuur Fonds hebben wij een viertal kaartenmapjes ontwikkeld. De mooiste natuurfoto's sieren de kaarten in het mapje. De kaarten zijn bijna te mooi om op te sturen!

De kaartenmapjes bevatten 10 dubbele kaarten met envelop. Van iedere mooie afbeelding zitten er twee kaarten in het kaartenmapje. Met een mapje met deze mooie kaarten van het WNF heb je altijd genoeg kaarten bij de hand. 

Met aanschaf van deze mapjes steunt u ook nog een de Wereld Natuur Fonds. Nog meer reden om de mapjes met prachtige kaarten aan te schaffen!  
 


 

Puzzels van het Wereld Natuur Fonds

Dat puzzelen goed is voor de geest wist je natuurlijk al. Maar het maken van een puzzel is nu ook goed voor de natuur. Onze Wereld Natuur Fonds puzzels zijn een een plezier voor iedereen.

Stoere en machtige tijgers sieren de puzzels van het WNF. Deze prachtige dieren worden bedreigd en het WNF zet zich in voor deze grote katachtige. 

Draag ook je steentje bij en verbeter tegelijk je geheugen! 

Puzzel (200 stukjes): Welpje Bengaalse tijger, Martin Harvey, Wereld Natuurfonds
  • Snel geleverd
  • Uitgebreide collectie
  • Steun het goede doel met je aankoop