Janneke Brinkman kaarten en briefpapier 

Wie herkent ze niet: Janneke Brinkman kaarten met de prachtige botanische aquarellen. Ze zijn prachtig om te zien, geweldig om te versturen en nog leuker om te ontvangen. Je bestelt ze bij ons eenvoudig online. Wij ontwerpen de kaarten en bijvoorbeeld het briefpapier in eigen studio, omdat we daarvoor de officiële licentie van de kunstenaar hebben. Bestel online, dan gaan we er meteen voor je mee aan de slag.

90 resultaten

Notieboekjes, bewaarmapjes en adressenboekjes 

Heel inspiratievol zijn ook de notitieboekjes met werk van Janneke Brinkman. Hierin bewaar je notities netjes en veilig. Je neemt zo’n A6-boekje (met zachte kaft) gemakkelijk overal naartoe. Dierbare documenten berg je op in een L-mapje (insteekhoes) of portfoliomap. Ze zijn een sieraad op tafel. Dat geldt ook voor de memo-blocnotes en A5-schriften met werk van Janneke Brinkman. Met een adresboekje heb je altijd de gegevens van je belangrijkste contacten bij de hand.

Schrift A5: Collage, Janneke Brinkman
Schrift A5: Collage, Janneke Brinkman
Schrift A5: Collage, Janneke Brinkman
Deskplanner: Magnolia, Janneke Brinkman
Deskplanner: Magnolia, Janneke Brinkman
Deskplanner: Magnolia, Janneke Brinkman

Kaarten van Janneke Brinkman en meer kunstenaars

Bij ons bestel je bijvoorbeeld Janneke Brinkman kaarten met de prachtige aquarellen van bloemen, planten en al het vrolijks wat daarbij hoort. Daarnaast vind je bij ons ook werk gebaseerd op dat van andere allerlei kunstenaars en artiesten. We hebben de officiële licenties van veel verschillende kunstenaars en werken bijvoorbeeld samen met allerlei musea, tot aan het Rijksmuseum aan toe.

Op die manier ontwerpen we zelf kaarten, briefpapier en meer, bijvoorbeeld gebaseerd op het werk van Janneke Brinkman. Ontdek de prachtige producten op basis van botanical painting, waarin Brinkman zich verdiepte bij Anne Marie Evans in Engeland. Daar leerde ze het vak, én volgt ze nog regelmatig cursussen en lessen om haar stijl verder te perfectioneren. Daarnaast doet ze natuurlijk doorlopend nieuwe inspiratie op, waardoor er ieder seizoen mooie nieuwe kaarten en bijvoorbeeld soorten briefpapier bij komen

Paraplus, brillenkokers en andere gifts

Ook voor een uniek cadeau kan je terecht in onze webshop. Van brillenkokers en brillendoekjes tot reisspiegels en lipstickdoosjes. We ontwierpen deze met aandacht in onze eigen Studio Blitz. Dat geldt ook voor onze paraplu’s, windlichthouders en placemats met werk van Janneke Brinkman. Dankzij de sfeervolle illustraties van Janneke Brinkman zijn die een sieraad in elk huis.

Wie is Janneke Brinkman?

Janneke Brinkman (1948) is specialist in botanisch schilderen. Ze voltooide haar studie biologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar ontdekte ze haar talent om heel precies en gedetailleerd te tekenen. Ze daagt zichzelf uit om bloemen botanisch goed op papier te krijgen. Het meest houdt ze ervan om wetenschap en kunst op harmonieuze wijze te combineren. Ze past de aquareltechniek toe omdat deze heel geschikt is om de heldere kleuren van bloemen en planten goed weer te geven. Met haar werk wil ze de pracht én de kwetsbaarheid van onze natuur onder de aandacht brengen.

Botanische aquarellen

De botanische aquarellen van Brinkman herkennen de meeste mensen direct. Dat maakt het zo leuk om de kaarten te bestellen en die te versturen bij een verjaardag, om iemand beterschap te wensen of rondom de feestdagen. Stuur een kerstkaart van Janneke Brinkman of gebruik ze rondom de Pasen en op andere momenten. Het is eigenlijk altijd een goed idee om een kaart te sturen, omdat we dat veel te weinig doen.

Dus zoek je naar Janneke Brinkman kaarten om iemand op een leuke manier te verrassen? Herinner jezelf dan meteen om eens vaker een kaartje te sturen, ook als er de volgende keer misschien geen directe aanleiding is. Daar maak je de ander ontzettend blij mee, vooral als je een van deze mooie kaarten kiest.