A6-formaat

Notitieboekjes zijn absoluut onmisbaar voor iedereen die veel schrijft, veel moet onthouden of veel aantekeningen maakt! Het maken van aantekeningen tijdens een telefoongesprek, het maken van to-do-lijstjes, of het opschrijven van andere belangrijke zaken, je kan het allemaal kwijt in onze luxe notitieboekjes in A6 formaat.
44 resultaten
44 resultaten

A6 Notitieboekjes

Bij Bekking & Blitz vind je bijzondere notitieblokken van illustraties en kunstwerken van onbekende of bekende kunstenaars. Zoals Piet Mondriaan, Johannes Vermeer of Vincent van Gogh. Zo maak je het schrijven nog veel leuker, vooral als je net zo van kunst houdt als dat wij doen! Naast de A6 notitieboekjes, verkoopt Bekking & Blitz ook A5 notitieboekjes. Deze zijn iets groter van formaat en hebben iets meer ruimte om te schrijven!

Harde of zachte kaft

Bekking & Blitz biedt A6 notitieboekjes met zowel harde kaft als zachte kaft. Door een notitieboekje te gebruiken met een harde kaft, worden je aantekeningen goed beschermd door de buitenkant, zoals stoten of viezigheid, waardoor je notitieboekje een stuk langer mee gaat! Een harde kaft zorgt voor veel stevigheid. Een zachte kaft geeft juist weer een elegante uitstraling. Ook zijn de A6 notitieboekjes van Bekking & Blitz van perfect formaat om gemakkelijk mee te nemen in de tas naar het werk of naar andere afspraken. Zo heb je altijd een notitieboekje bij de hand waar je jouw aantekeningen in kwijt kan. Het A6 notitieboekje neemt bijna geen ruimte in beslag, en zal niet heel zwaar aanvoelen in de tas. Perfect om mee te nemen voor onderweg dus!

A6 notitieboekje bestellen

Ben jij ook op zoek naar een notitieboekje waar je al je aantekeningen in kwijt kan, maar wil jij niet voor standaard gaan? Dan ben je bij Bekking & Blitz op het juiste adres. Notitieboekjes met veel schrijfruimte en ook nog eens bedrukt met de meest prachtige kunst. Om het af te maken, is het bestellen bij Bekking & Blitz gemakkelijk, snel en voordelig! Zo wordt je bestelling de volgende dag al aan huis geleverd wanneer je de bestelling plaatst op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur. Ook worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website. Is dat geen feestje?!

 

Notitieboek A5, harde kaft: Hallo kleintje, Angelique Weijers
  • Handige notitieboeken van hoge kwaliteit
  • Unieke kunstartikelen van diverse artiesten
  • Voor 14:00 besteld doordeweeks, dezelfde dag verzonden