Agenda's

Je wilt een agenda kopen: welke is de beste keuze? Bij ons vind je de mooiste agenda’s, die we met veel zorg ontwerpen in onze eigen ontwerpstudio. Bovendien is het misschien wel de handigste agenda voor 2024. Dankzij voldoende ruimte, een sterke bindwijze en slimme extra’s noteer je alles wat belangrijk is én haalt jouw agenda het makkelijk tot het eind van het jaar. De agenda’s van Bekking & Blitz zijn veel meer dan een agenda. Ze zijn ontzettend handig en een unieke toevoeging.
34 resultaten
34 resultaten
Combi agenda A5 dag 2025
Combi agenda A5 dag 2025
€ 11,99
Combi agenda A5 week 2024-2025
Combi agenda A5 week 2024-2025
€ 9,99
Combi agenda groot week 2025
Combi agenda groot week 2025
€ 11,99
Magritte mini agenda 2025
Magritte mini agenda 2025
€ 9,99
Book by Book mini agenda 2025
Book by Book mini agenda 2025
€ 9,99
M.C. Escher mini agenda 2025
M.C. Escher mini agenda 2025
€ 9,99
Art mini agenda 2025
Art mini agenda 2025
€ 9,99
Van Gogh mini agenda 2025
Van Gogh mini agenda 2025
€ 9,99
Michelle Dujardin weekagenda 2025
Michelle Dujardin weekagenda 2025
€ 16,99
Rijksmuseum Amsterdam mini agenda 2025
Rijksmuseum Amsterdam mini agenda 2025
€ 9,99
Wadden Werelderfgoed weekagenda 2025
Wadden Werelderfgoed weekagenda 2025
€ 16,99
van Gogh weekagenda 2025
van Gogh weekagenda 2025
€ 16,99
WNF weekagenda 2025
WNF weekagenda 2025
€ 16,99
Magritte weekagenda 2025
Magritte weekagenda 2025
€ 16,99
Holland weekagenda 2025
Holland weekagenda 2025
€ 16,99
M.C. Escher weekagenda 2025
M.C. Escher weekagenda 2025
€ 16,99

Agenda kopen

Een agenda, we lijken er bijna niet meer zonder te kunnen met al onze drukke planningen. Werken, de tandarts, de sportschool, verjaardagen… Veel mensen schrijven al hun afspraken op in de telefoon, maar waarom is de papieren agenda nog steeds zo populair? 

Juist in een tijd waar alles digitaal is, is het soms fijn om dit eventjes niet te doen. Daarnaast helpt het opschrijven van afspraken ook bij het onthouden. Ook is de weg naar de agenda op de telefoon vaak gevuld met het “even checken” van veel andere apps, en dit zorgt ervoor dat je sneller afgeleid raakt. Daarnaast zijn de agenda’s van Bekking & Blitz veel meer dan een agenda. Ze zijn een unieke toevoeging aan je werkplek, voorzien van een overzichtelijke planner maar ook een schetsboek waar je alles in kwijt kunt. 

Agenda voor 2024: een overzichtelijke indeling

Je gaat een agenda bestellen: goed idee! Dat gaat je helpen om alle afspraken te noteren. En om er doorheen te bladeren, op zoek naar een gaatje om met vrienden af te spreken. Het zijn zomaar een paar voorbeelden natuurlijk, je kunt de agenda voor 2024 gebruiken zoals je wilt.

Dus ben jij benieuwd hoe de dagen, weken en maanden dit jaar vallen? Of wil je voorkomen dat je dubbele afspraken maakt? Gebruik de agenda voor thuis of voor op het werk. Of voor allebei, er is ruimte genoeg om alles te noteren.

Wij begrijpen wat voor jou belangrijk is. Daarom zorgen we voor een handige indeling, met voldoende ruimte per dag om jouw afspraken te noteren. Daarnaast hebben sommige agenda’s een handig weekoverzicht of zelfs een maandoverzicht, zodat je makkelijker vooruit kijkt.

Voordelen van onze papieren agenda’s

Welke agenda je bij ons ook kiest: je maakt met een papieren exemplaar sowieso een goede keuze. Een papieren agenda levert je namelijk minimaal vijf voordelen op.

1. In je agenda, dus uit je hoofd

Je hebt waarschijnlijk ontzettend veel te doen, dus hoe voorkom je dat je iets vergeet? Daarvoor gebruik je onze agenda’s. Alles wat je opschrijft in jouw agenda kan uit je hoofd. Dat is weer een zorg minder, terwijl je met één blik op het dag- of weekoverzicht weer weet wat er allemaal op de planning staat.

Tip: maak er een gewoonte van om iedere week en iedere dag even de agenda te checken. Wat moet er allemaal gebeuren? Je zal merken dat dit rust geeft, omdat je het vertrouwen krijgt dat je niet alles langer vooruit hoeft te onthouden. 

2. Meteen bij de hand

De papieren agenda’s met een spiraal leg je gewoon naast je neer als de planning belangrijk is. Klap ze open op de pagina die je wilt, en laat ze open op die pagina. Zonder verdere afleiding van schermen, appjes en andere notificaties.

Je kunt de agenda zonder zorgen naast je laten liggen. Dat betekent dat je er meteen in kunt kijken als dat nodig is. Dus heb je iemand aan de telefoon die een afspraak wil plannen? Kijk gewoon even mee om meteen een moment te prikken.

3. In ieder formaat dat je zoekt

De agenda op papier is er groot of juist klein(er). Dus zoek je een exemplaar met lekker veel ruimte om er iets bij te schrijven? Of wil je juist voorkomen dat het te veel ruimte in je tas inneemt? Jij bepaalt, we bieden je de volledige vrijheid. Bestel een papieren agenda in de maat die jij handig vindt. 

4. Met handige indeling

En over handig gesproken, we hebben de indeling zo praktisch mogelijk gemaakt. Met meerdere regels ruimte per dag en zelfs per moment op de dag. Noteer met wie je een afspraak hebt, waar dat is en waar je eventueel aan moet denken.

Gebruik de aparte notitieruimte en bijvoorbeeld de weekplanning, zodat de agenda veel meer te bieden heeft dan alleen een overzicht van de dagen. 

5. Zonder afleiding

Ten slotte ben je met een papieren agenda even heerlijk offline. Bestel een exemplaar, blader er doorheen en merk dat het heel rustgevend is om even je smartphone en andere schermen weg te leggen. Wij durven wel te stellen dat mensen die op papier plannen meer rust ervaren en uiteindelijk minder vergeten. 

Soorten agenda’s 

Bekking & Blitz biedt verschillende soorten agenda’s. Weekagenda’s, kunstagenda’s, natuuragenda’s, familieagenda’s, kantooragenda’s, zakagenda’s, omlegagenda’s, enzovoorts. Bij Bekking & Blitz vinden we het belangrijk dat je gauw de juiste agenda kunt kiezen die bij jouw werkschema en persoonlijke voorkeuren past. 

Zo zijn er agenda’s waar je gemakkelijk je afspraken in kwijt kan. Deze zijn er in diverse soorten en maten. Kleine en grote agenda’s, agenda’s met of zonder spiraal en wel of geen weekoverzicht. Ook verkopen wij familieagenda’s en zijn deze geschikt om te delen met het hele gezin en hebben wij zakagenda’s die een kleiner formaat zijn en geschikt zijn om gemakkelijk mee te nemen. 

Een andere vorm agenda is natuurlijk de kalender. Deze wordt veel gebruikt in de thuisomgeving en is vooral handig voor mensen die relatief weinig niet-vaste afspraken hebben. 

2024 agenda met spiraal of andere bindwijze

Wil je een agenda kopen of een model bestellen? Dat maken we je graag makkelijk. We hebben de modellen voor je op voorraad, dus daar gaan we meteen mee aan de slag. Zo maken we jouw bestelling in orde en zorgen we ervoor dat je die vlot in huis hebt.

Kies voor een handige spiraal die je makkelijk open legt of de traditionele bindwijze met lijm. Onze agenda’s zitten heel slim in elkaar, dat geldt voor zowel de indeling als de bindwijze die je gebruikt. Zo maak je altijd een goede keuze, om jouw dagen, weken en maanden voortaan nog beter te plannen.

Agenda met kunst 

Bekking & Blitz biedt veel verschillende soorten agenda’s, maar ze hebben allen iets gemeen: de prachtige en unieke kunst. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zijn de agenda’s voorzien van kunst. Of je nou houdt van een drukke agenda met veel kleur en illustraties, of een wat simpelere agenda; je kan het vinden bij Bekking & Blitz. En bestellen is ook nog eens heel gemakkelijk. Bestel je namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd.

Plaats je een bestelling van meer dan €30,-? Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Je agenda bestellen bij Bekking & Blitz is dus leuk, gemakkelijk en goedkoop!

Book by Book weekagenda 2023
  • Unieke agenda's
  • Groot assortiment
  • Snel in huis