Adresboek

Met de adresboeken van Bekking & Blitz heb je altijd alle belangrijke contactinformatie bij de hand. De belangrijkste gegevens in een adresboek van je keuze. We hebben namelijk voor ieder wat wils. 

In een papieren adresboek zoek je gemakkelijk alle nodige gegevens op, de meeste adresboekjes zijn namelijk ingedeeld op alfabet. Super handig! Zo heb je altijd de adressen van dierbaren, bekenden en zakenrelaties bij de hand om ze bijvoorbeeld een leuk kaartje te sturen. 

Veel moderne adresboeken zijn ook nog eens multifunctioneel, je kunt er vaak meer in noteren dan alleen namen en adressen, zo kan je er veelal ook reminders en andere notities in kwijt. Tevens bevatten sommige boeken een opbergvakje. Ontzettend handig dus zo’n adresboekje.

20 resultaten
20 resultaten
Adresboek A5: Frida
Adresboek A5: Frida
€ 11,99
Adresboek A6, harde kaft: Frida
Adresboek A6, harde kaft: Frida
€ 9,99

Adresboek kopen

Het mooiste adresboekje bestel je eenvoudig online. Bestel het adressenboek waarmee je alle namen, adressen en telefoonnummers altijd bij de hand hebt. En kies voor een van de mooie ontwerpen waar we trots op zijn, omdat we die zelf ontwerpen in onze ontwerpstudio.

Adresboekje met de beste bindwijze

Een goed adresboekje heb je het liefst altijd bij de hand. En minstens zo belangrijk, leg je open voor je neer om de namen, adressen en telefoonnummers over te nemen. Dus wil je een collega of zakelijke relatie bellen, wil je iemand een kaartje sturen of heb je het adres ergens anders voor nodig? Als je het in het boekje hebt staan pak je het er heel makkelijk bij.

Onze adresboekjes zijn er in de traditionele bindwijze met lijm, net als met een handige spiraal. Zo zorg je ervoor dat het boekje gewoon open blijft liggen en ondertussen heel stevig in elkaar zit. Het boekje gaat lekker lang mee en zorgt er steeds voor dat je alle gegevens gemakkelijk kunt overnemen.

Voordelen van het adressenboek

Het adressenboek biedt allerlei voordelen, iets dat gelukkig steeds meer mensen (weer) ontdekken. Wij zetten er drie voor je op een rij.

1. Alle belangrijke gegevens bij elkaar

Met een adresboekje heb je alle belangrijke gegevens in één keer bij elkaar. Noteer van mensen die belangrijk voor je zijn bijvoorbeeld de naam en achternaam, het telefoonnummer en het adres. Zo hoef je er nooit extra informatie bij te zoeken en kun je makkelijk contact opnemen. 

2. Ruimte voor meer dan adressen alleen

Weet je meer van de persoon dat je er graag bij zou zetten? Er is natuurlijk ook ruimte voor een e-mailadres, een sociaal profiel, een leuke quote of een andere notitie die je niet mag vergeten.

3. Echt contact zonder afleiding

Het papieren adresboek voorkomt elke vorm van afleiding, die je bijvoorbeeld op een smartphone of met een ander scherm wel hebt. Spreek met elkaar af zonder al die afleiding of zorg ervoor dat je de ander meteen opbelt zonder dat daar allerlei appjes en andere berichten tussendoor kunnen komen. 

Adresboek met kunst

Hoewel veel mensen contactgegevens bijhouden op hun mobiele telefoon is het natuurlijk veel leuker om een uniek adresboekje te kopen en alle gegevens daarin bij te houden. Zeg nou zelf, is het niet ontzettend fijn om juist in deze tijd nog een stukje nostalgie in de vorm van een mooi adresboek te bezitten?

De adresboekjes zijn allen gebaseerd op een bekend of minder bekend kunstwerk. Van welke soort kunst je ook houdt, er is voor ieder wat wils. Kies uit verschillende adresboeken met bedrukkingen van verschillende musea, zoals het Rijksmuseum. Meer geïnteresseerd in een specifieke artiest? Neem dan eens een kijkje tussen al onze artiesten! Artiesten zoals Vincent van Gogh, Roman Reisinger en Rembrandt van Rijn.  We hebben de rechten van veel verschillende kunstenaars, dus kunnen zelf ontwerpen maken waarin kunst op een mooie manier samengaat met de praktische adressen.

Leuk voor jezelf of als cadeau

Bovendien geef je iemand net zo makkelijk een A5 of een A6 adresboekje cadeau. En zoek je zelf een compact en klein exemplaar of juist een groter boekje? Verwen jezelf met zo’n handig boekje en verras daar ook iemand anders mee. 

Formaat adresboekje

Een adresboekje moet naast mooi natuurlijk ook een handig formaat zijn. Daarom kan je bij ons adresboekjes bestellen in diverse groottes. De keuze voor het ideale formaat is natuurlijk heel persoonlijk. Hoewel de meeste adresboekjes niet al te groot zijn is er nog steeds genoeg te kiezen. 

Wat de ideale keuze is hangt van diverse zaken af:

Neem je het adressenboek vaak mee? Hoe draag je het boekje bij je, in een tas of liever in de jaszak? Wat vind je handiger of misschien wel vooral mooier?

Misschien gaat de voorkeur uit naar een A5 adresboekje of naar een het nog compactere A6 formaat. Een A6 adresboekje past perfect in je zak of in een kleine tas.

Kortom, bij ons kan je altijd een adresboek kopen wat perfect bij je past en deze heb je ook snel in huis! Bestel je voor minimaal €30? Dan is de verzending naar jouw adres gratis. En plaats je jouw bestelling voor 14:00 uur? Dan heb je het adresboekje standaard al de volgende dag in huis. 

  • Voor 14.00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis presentje bij uw bestelling
  • Vanaf 30 euro in Nederland gratis thuisbezorgd
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard