Adresboek

Met de adresboeken van Bekking & Blitz heb je altijd alle belangrijke contactinformatie bij de hand. De belangrijkste gegevens in een adresboek van je keuze. We hebben namelijk voor ieder wat wils. 

In een papieren adresboek zoek je gemakkelijk alle nodige gegevens op, de meeste adresboekjes zijn namelijk ingedeeld op alfabet. Super handig! Zo heb je altijd de adressen van dierbaren, bekenden en zakenrelaties bij de hand om ze bijvoorbeeld een leuk kaartje te sturen. 

Veel moderne adresboeken zijn ook nog eens multifunctioneel, je kunt er vaak meer in noteren dan alleen namen en adressen, zo kan je er veelal ook reminders en andere notities in kwijt. Tevens bevatten sommige boeken een opbergvakje. Ontzettend handig dus zo’n adresboekje.

23 resultaten
23 resultaten
Adresboek A5: Frida
Adresboek A5: Frida
€ 11,99
Adresboek A6, harde kaft: Frida
Adresboek A6, harde kaft: Frida
€ 9,99

Adresboek met kunst kopen

Hoewel veel mensen contactgegevens bijhouden op hun mobiele telefoon is het natuurlijk veel leuker om een uniek adresboekje te kopen en alle gegevens daarin bij te houden. Zeg nou zelf, is het niet ontzettend fijn om juist in deze tijd nog een stukje nostalgie in de vorm van een mooi adresboek  te bezitten?

De adresboekjes zijn allen gebaseerd op een bekend of minder bekend kunstwerk. Van welke soort kunst je ook houdt, er is voor ieder wat wils. Kies uit verschillende adresboeken met bedrukkingen van verschillende musea, zoals het Rijksmuseum. Meer geïnteresseerd in een specifieke artiest? Neem dan eens een kijkje tussen al onze artiesten! Artiesten zoals Vincent van Gogh, Roman Reisinger en Rembrandt van Rijn.

Haal de kunst in huis met de prachtige adresboeken van Bekking & Blitz!

Formaat adresboekje

Een adresboekje moet naast mooi natuurlijk ook een handig formaat zijn. Daarom kan je bij ons adresboekjes bestellen in diverse groottes. De keuze voor het ideale formaat is natuurlijk heel persoonlijk. Hoewel de meeste adresboekjes niet al te groot zijn is er nog steeds genoeg te kiezen. 

Wat de ideale keuze is hangt van diverse zaken af:

Neem je het adressenboek vaak mee? Hoe draag je het boekje bij je, in een tas of liever in de jaszak? Wat vind je handiger of misschien wel vooral mooier?

Misschien gaat de voorkeur uit naar een A5 adresboekje of naar een het nog compactere A6 formaat. Een A6 adresboekje past perfect in je zak of in een kleine tas.

Kortom, bij ons kan je altijd een adresboek kopen wat perfect bij je past en deze heb je ook snel in huis! Wanneer de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur wordt geplaatst, wordt de bestelling de volgende dag aan huis bezorgd.

  • Voor 14.00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis presentje bij uw bestelling
  • Vanaf 30 euro in Nederland gratis thuisbezorgd
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard