Tafelen

Of je nou elke avond een driegangendiner op tafel zet, of slechts een paar keer per week in de keuken staat voor een simpele maaltijd… Met de tafelen van Bekking & Blitz wordt iedere maaltijd op tafel een feestje. De tafelen van Bekking & Blitz zorgen voor een leuke en gezellige uitstraling aan de eettafel, of je nou gaat voor een simpele maaltijd of een uitgebreid diner. Maar wat valt er nou precies onder tafelen? Bekking & Blitz biedt een groot aanbod aan verschillend mooi servies wat voor allerlei momenten gebruikt kan worden. De lunch tussen de middag, het avondeten of een uitgebreid diner. Het servies bestaat uit borden, bekers en schaaltjes waar eten op geserveerd kan worden. Het servies kan als set worden besteld, maar natuurlijk ook apart.

141 resultaten
141 resultaten
Dienblad: Bas Meeuws, Royal Delft
Dienblad: Bas Meeuws, Royal Delft
€ 14,99
Onderzetters: M.C. Escher
Onderzetters: M.C. Escher
€ 11,99
Placemat: Sterren, M.C. Escher
Placemat: Sterren, M.C. Escher
€ 2,99
Placemat: Water lilies, Claude Monet
Placemat: Water lilies, Claude Monet
€ 2,99
Placemat: Mussen, Angelique Weijers
Placemat: Mussen, Angelique Weijers
€ 2,99
Servetten: Water Lilies, Claude Monet
Servetten: Water Lilies, Claude Monet
€ 3,99

Tafelen & MVO

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dit is voor ons als bedrijf erg belangrijk! Bekking & Blitz besteed veel aandacht hieraan. Daarom produceren wij onze producten en zo ook ons servies met MVO in ons achterhoofd. Wij zijn partner van MVO Nederland omdat niet alleen de winst telt, maar ook de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mensen binnen en buiten het bedrijf. Het servies en de tafelen van Bekking & Blitz zijn dus op een duurzame en milieuvriendelijke manier geproduceerd, omdat wij hier als bedrijf voor staan! Wanneer je de tafelen van Bekking & Blitz aanschaft, doe je dit dus op een circulaire manier en met oog op de wereld om je heen. Dit vinden we natuurlijk allemaal belangrijk!

 

Tafelen bestellen

Een gezellig avondje dineren, een snelle lunch of een beker melk bij het ontbijt. Met de tafelen van Bekking & Blitz kan je alle kanten op! Niet alleen is het erg functioneel, maar ook zorgt het voor een gezellige uitstraling op tafel. Wie wordt er nou niet vrolijk van mooi servies?! Het bestellen van tafelen bij Bekking & Blitz doe je gemakkelijk via onze website. Bestel je op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur de tafelen bij ons op de website, dan worden ze de volgende dag al aan huis geleverd! Zo heb je enorm snel en gemakkelijk het servies in huis om gelijk te kunnen gebruiken en de tafel prachtig aan te kleden. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op de website van Bekking & Blitz, wordt de bestelling zonder verzendkosten verstuurd en worden er dus geen extra kosten in rekening gebracht! Neem gauw een kijkje op onze website voor veel meer leuke artikelen voor op tafel, zoals servettenwindlichthouders, onderzetters, placemats en dienbladen. Bestellen bij Bekking & Blitz is niet alleen voordelig en snel, maar ook heel gemakkelijk!

Servetten: (Winter-)Speisezimmer, Detail "Früchtestillleben", Schloss Bruchsal
  • Unieke items op tafel
  • Geen verzendkosten vanaf €30
  • Doordeweeks voor 14u besteld, zelfde dag verzonden