Kalenders & Planners

Tegenwoordig worden we overspoeld door allerlei verschillende afspraken en verplichtingen. De planningen overstromen en soms is dat allemaal lastig te onthouden. Hiervoor wordt veelvoudig de kalender gebruikt. Tegenwoordig gaan veel van onze handelingen digitaal. Papieren kalenders en planners zorgen ervoor dat je de afspraken zelf al beter onthoudt. Opschrijven betekent namelijk onthouden! Daarnaast is jouw eigen kalender of planner niet alleen een plek om afspraken op te schrijven, maar ook om aantekeningen te maken en is er ruimte voor jouw creativiteit en persoonlijkheid. Het aanschaffen van een papieren kalender of planner is dus zo veel persoonlijker dan het opschrijven van afspraken in de telefoon!

51 resultaten
51 resultaten
Verjaardagskalender: Meester Mark
Verjaardagskalender: Meester Mark
€ 9,99
Verjaardagskalender: Ingrid Smuling
Verjaardagskalender: Ingrid Smuling
€ 9,99
Verjaardagskalender: Gustav Klimt
Verjaardagskalender: Gustav Klimt
€ 9,99
Verjaardagskalender: Singer Laren
Verjaardagskalender: Singer Laren
€ 9,99
Verjaardagskalender: Kasteel Heeswijk
Verjaardagskalender: Kasteel Heeswijk
€ 9,99
Verjaardagskalender: Max Liebermann
Verjaardagskalender: Max Liebermann
€ 9,99

Soorten kalenders en planners 

Kalenders en planners zijn enorm handig om allerlei afspraken in bij te houden. Bekking & Blitz biedt enorm veel verschillende kalenders en planners, het enige wat jij hoeft te doen is kijken welke het beste bij je past! Zo hebben we bijvoorbeeld verjaardagskalenders voor de verjaardagen, familieplanners voor het hele gezin en jaarkalenders met een duidelijk overzicht van het hele jaar, maar ook kunst-, natuur-, week- en maandkalenders

Daarnaast is het belangrijk om de kalender of planner op een duidelijke, overzichtelijke plek op te hangen. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat je een kalender of planner vindt die precies bij jou past. Bekking & Blitz heeft een enorm uitgebreid assortiment aan kalenders en planners met veel verschillende soorten kunst. Of je nou houdt van veel kleur en veel illustraties of van simpel en abstract, er is voor ieder wat wils!

 

Kalenders en planners bestellen 

Van welke kunst je ook houdt of naar welke kalender of planner je ook op zoek bent, ze hebben allen iets gemeen. De kalenders en planners zijn namelijk allemaal ontworpen in onze eigen Studio Blitz en zijn dus allen uniek. Ook het bestellen van een kalender of planner gaat snel en gemakkelijk! Wanneer je namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur een kalender of planner bestelt, wordt de bestelling de volgende dag al aan huis geleverd. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Neem dus gauw een kijkje en zoek de kalender of planner uit die het beste bij jou past!

Homeworktime familie planner 2023
  • Handige kalenders voor iedereen
  • Kunstzinnige ontwerpen 
  • Snel geleverd