Tassen

Je kent het wel… Bij de supermarkt staan en een tasje vergeten zijn. Nu moet je een plastic tas kopen, slecht voor het milieu en natuurlijk niet hip!
39 resultaten
39 resultaten
Tote bag: Frida
Tote bag: Frida
€ 14,99
Tote bag: Nederland Monumentenland
Tote bag: Nederland Monumentenland
€ 14,99
Tote bag: Grasmat, FC Kluif
Tote bag: Grasmat, FC Kluif
€ 14,99

Tassen

Bekking & Blitz heeft een speciale museumcollectie aan vouwtasjes. Deze vouwtasjes heb je altijd gemakkelijk bij de hand, want ze wegen maar 72 gram en zijn gemakkelijk opvouwbaar, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn in de tas. De afmeting van de opgevouwen tas is 7,5 bij 10 centimeter en wordt door een drukknoop band bij elkaar gehouden. Wanneer de tas is uitgevouwen, is hij 41 bij 47 centimeter groot en kan hij een maximum van 20 kilogram dragen. De tas kan zowel in de hand als op de schouder gedragen worden. Ook heeft de tas een stevige rits, waardoor deze waardoor deze veilig afgesloten kan worden. In de tas zit een handig opbergzakje, handig voor bijvoorbeeld je telefoon.

Tassen met kunst

Als jij een echte cultuurliefhebber bent en altijd al een mooi kunstwerk binnen handbereik hebt willen hebben, is deze tas echt wat voor jou! Bekking & Blitz biedt een groot aanbod aan tassen, allen met verschillende kunstwerken van verschillende kunstenaars of uit verschillende musea. Verschillende kunstwerken uit het Rijksmuseum en het Scheepvaartsmuseum, van kunstenaars zoals Janneke Brinkman of goede doelen zoals Amnesty International en de Vogelbescherming, die je steunt bij het doen van een aankoop! Ook zijn onze tassen speciaal gemaakt met oog op een schonere toekomst, kies voor het milieu met de milieuvriendelijke vouwtassen van Bekking & Blitz, gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen.

Tassen met kunst bestellen

Met de vouwtasjes van Bekking & Blitz heb jij altijd een hippe tas bij de hand zodat je nooit meer onhandig boodschappen moet tillen of plastic tasjes hoeft te kopen. Goed voor de portemonnee én goed voor het milieu! Neem een kijkje tussen ons ruime aanbod en plaats je bestelling. Als je op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al aan huis geleverd, zodat jij gelijk kan genieten van je nieuwe aankoop! Bestellen bij Bekking & Blitz is niet alleen snel en gemakkelijk, maar ook voordelig! Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op de website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!

 

Canvas tas: Bach for all, Nederlandse Bachvereniging
  • Handige kunsttassen
  • Snel geleverd
  • Ontworpen in onze eigen Studio Blitz