A5-formaat

Je schrijft veel, je maakt veel aantekeningen en het opschrijven van notities helpt je met het onthouden ervan… De A5 notitieboekjes van Bekking & Blitz zijn de oplossing voor jou!

30 resultaten
30 resultaten

Notitieboekjes A5

Bij Bekking & Blitz vind je een heel ruim assortiment aan verschillende soorten en maten notitieboekjes. Bloemenkunst, dierenkunst, abstracte kunstwerken en nog veel meer… Kunst uit het museum, kunst van een bepaalde kunstenaar of prachtige illustraties van verschillende illustratoren. Voor jong en oud, Bekking & Blitz heeft het! Of je nou een notitieboekje nodig hebt voor op werk, voor thuis of voor op school, bij Bekking & Blitz vind je altijd precies wat je nodig hebt en wat bij jou past.

Harde of zachte kaft

De notitieboekjes hebben niet alleen veel variatie in opdruk en kunst, ook zit er een verschil in de kaft! Zo heeft Bekking & Blitz een ruim aanbod aan A5 notitieboekjes met harde kaft, maar ook met zachte kaft. De notitieboekjes met harde kaft, worden goed beschermd door het harde karton dat er omheen zit. Zo zijn jouw aantekeningen en notities altijd veilig en kunnen ze niet beschadigd raken. Door de harde kaft, gaat jouw notitieboekje een stuk langer mee! Iets minder beschermend, maar niet minder mooi en elegant, zijn de notitieboekjes met zachte kaft. A5 notitieboekjes zijn perfect mee te nemen in de tas naar werk of naar school, of kan je gemakkelijk in huis opbergen. Ben je toch op zoek naar een notitieboekje dat kleiner is? Dan heeft Bekking & Blitz ook notitieboekjes in A6 formaat! Door het ruime aanbod vind jij dus altijd precies wat je nodig hebt.

A5 notitieboekjes bestellen

Ontdek alle prachtige uitvoeringen en bestel jouw favoriete exemplaar online. Op zoek naar een klein notitieboekje, of iets groter? Een notitieboekje met harde kaft of zachte kaft? Kunst uit musea of van een illustrator? Waar ga jij voor? Maak je keuze en plaats je bestelling. Bestellen bij Bekking & Blitz is snel, gemakkelijk en voordeling. Bestel je jouw favoriete notitieboekje op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur? Dan kan je deze de volgende dag al vinden in de brievenbus! Neem nog eens een kijkje tussen de rest van onze prachtige producten. Schoolspullen, kantoorartikelen, en nog veel meer… Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

  • Unieke kunstcollectie
  • Gratis verzending vanaf €30 
  • Doordeweeks voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden