Notitieboekjes

Een notitieboek is een onmisbaar item voor iedereen die veel schrijft. Voor het noteren van aantekeningen tijdens een telefoongesprek, het maken van to-do-lists, of het opschrijven van hersenspinsels die u niet wilt vergeten. Bij Bekking & Blitz vindt u bijzondere notitieblokken van illustraties en kunstwerken van onbekende of bekende kunstenaars. Zoals Piet Mondriaan, Johannes Vermeer of Vincent van Gogh. Zo maakt u het schrijven nog een beetje leuker. Of u nu op zoek bent naar een luxe notitieboek in A5 of A6-formaat, een notitieboek met lijntjes, blanco of een combinatie van beiden. Dat maakt niet uit in ons assortiment vindt u het allemaal. Ontdek de prachtige uitvoeringen en bestel uw favoriete exemplaar direct online. 

87 resultaten
87 resultaten

Een luxe notitieboek met handige eigenschappen

Notities, verhalen, kattenbelletjes of schetsen kunt u allemaal kwijt in onze luxe notitieboeken. Niet alleen zijn de notitieboeken een prachtwerk om te zien. Ook zijn ze groots in hun praktische eigenschappen. U kunt kiezen uit notitieboeken voorzien van lichte schrijflijntjes, blanco pagina’s of een combinatie van beide. Zo kunt u tegelijkertijd mindmappen en gestructureerde aantekeningen maken. Achterin vindt u een handig opbergvak voor losse notities of visitekaartjes. Een luxe notitieboekje met harde kaft zorgt voor stevigheid. Maar u kunt ook kiezen voor een elegante stoffen omslag, of een flexibele zacht omslag. Al onze notitieboeken zijn van de hoogste kwaliteit. Hoogwaardig dik papier zorgt ervoor dat u gemakkelijk alles kunt neerpennen, zonder dat de inkt doordrukt.

Harde of zachte kaft

Bij Bekking & Blitz hebben we zowel notitieboekjes met harde kaft als met zachte kaft. Een harde kaft zorgt voor meer stevigheid en beschermt uw aantekeningen tegen invloeden van buitenaf, waardoor uw notitieboekje lang meegaat. Een zachte kaft geeft juist weer een elegante uitstraling. Welke kaft u ook kiest, onze notitieboekjes zijn verkrijgbaar in de mooiste prints, geïnspireerd op bekende en minder bekende kunstwerken. 

Een notitieboek in A5 of A6 kopen

Unieke notitieboeken kopen met een prachtige print doet u bij Bekking & Blitz. Neem bijvoorbeeld een klein notitieboek in A5-formaat om overal mee naartoe te nemen. Zodat u gemakkelijk onderweg uw gedachten en ideeën direct kunt noteren. Naast het populaire A5 notitieboek kunt u ook voor een A6-formaat kiezen. Een notitieboek kopen en bestellen werkt heel gemakkelijk bij ons. Wanneer u doordeweeks uw notitieboek voor 14.00 uur bestelt wordt het diezelfde dag nog verzonden. Bestelt u voor meer dan €30,- , dan wordt u bestelling ook nog gratis verzonden. Haal kunst in huis met een notitieboek van Bekking & Blitz.

Help de Vlinderstichting en tel de vlinders in uw tuin
  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten