Collecties

Houseplants - Hortus Botanicus
Houseplants - Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. In samenwerking met de Hortus hebben we een unieke Hortus Thuisplantenlijn ontwikkeld. De lijn is gemaakt met de fantastische  illustraties van Kelly van Koppenhagen.

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop
Nieuwe cadeauartikelen

Zoek je een leuk cadeau, voor jezelf of voor een ander? In onze webshop vind je altijd iets bijzonders. De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Inspired By Hortus
Inspired by Hortus

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. 

FC Kluif

FC Kluif is een stylish Nederlands mode merk, die de focus legt op voetbal. Elk product van FC Kluif vertelt zijn eigen verhaal. Van iconische voetbalspelers tot iconische momenten in de voetbalwereld. Voor de echte voetballiefhebbers dus!

 

Een persoonlijke thuiswerkplek
Een persoonlijke thuiswerkplek

Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een persoonlijke en inspirerende werkomgeving!

Cadeau-ideeën voor feestelijke dagen
Ben jij op zoek naar de leukste cadeaus om je naasten mee te verrassen? Dan ben je bij Bekking & Blitz op het juiste adres! Hier vind je de meest unieke cadeaus om iemand mee te verrassen tijdens de feestdagen!
Claude Monet

Ontdek de bijzonder collectie van Claude Monet, meester van het impressionisme, een vernieuwende stroming in de schilderkunst in de tweede helft van de negentiende eeuw.

Bloemenkunst
Bloemenkunst

Bloemen zijn een bron van creativiteit. Vele kunstenaars en illustratoren lieten & laten zich hierdoor inspireren. Van Monet en Van Gogh tot Anita Walsmit Sachs en Roman Reisinger.

De Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw, welke goeddeels samenviel met de 17e eeuw, was een periode waarin de Nederlandsche kunst tot bloei kwam. Nederlandse grootmeesters als Frans Hals, Rembrandt van Rijn & Johannes Vermeer floreerde in die tijd. 

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden, in Nederland en wereldwijd. In samenwerking met deze organisatie ontwikkelden we tal van producten.
M.C. Escher
Het werk van Escher is verbazingwekkend. Zijn prenten hebben een unieke stijl gekenmerkt door onmogelijke ruimtelijke objecten, oneindigheid en eigenaardige perspectieven. Deze “Escheriaanse” kunst vind je bij ons terug op diverse kunstartikelen in onze webshop.
Ton Schulten
Ton Schulten

De kleur, de gloed en glans, de vorm. De emotie en beleving. Dat is de wereld van Ton Schulten. Het werk van Ton Schulten verwarmt en is van een onnavolgbare schoonheid. Bekijk de uitgebreide collectie. 

Amnesty International
Amnesty International
Amnesty International strijdt voor mensenrechten en tegen onrecht wereldwijd. In samenwerking met deze organisatie ontwikkelen we mooie producten die tot doel hebben om het positieve verhaal te vertellen van Amnesty.
Pieter Cornelis Mondriaan
Pieter Cornelis Mondriaan

Zoekt u een leuk cadeau geinspireerd op het werk van Pieter Mondriaan? In onze webshop vindt u een unieke collectie van producten die we ontwikkelden in samenwerking met het Kunstmuseum Den Haag. Producten dus van mooie kwaliteit. Museumkwaliteit!

Vincent Van Gogh
Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh is misschien wel de populairste schilder die Nederland ooit heeft gekend. In onze webshop vind je diverse producten geïnspireerd op het werk van de kunstenaar. We ontwikkelden deze in nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum. Je koopt bij ons dus producten van museumkwaliteit!

Michelle Dujardin
Michelle Dujardin

De natuur is een bron van inspiratie die nooit opdroogt. De natuur is rustgevend en geeft nieuwe energie. Dat geldt ook voor de tekeningen en aquarelschilderijen van Michelle Dujardin, met daarop dieren, bloemen en planten. In onze webshop vindt u mooie producten die zijn geïnspireerd op het werk van deze hedendaagse illustrator. Van kaartenmapjes en kalenders tot brillenkokers en een reisspiegeltje. We ontwikkelden deze producten in samenwerking met Michelle Dujardin.