Collecties

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop
Nieuwe cadeauartikelen

Zoek je een leuk cadeau, voor jezelf of voor een ander? In onze webshop vind je altijd iets bijzonders. De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

FC Kluif

FC Kluif is een stylish Nederlands mode merk, die de focus legt op voetbal. Elk product van FC Kluif vertelt zijn eigen verhaal. Van iconische voetbalspelers tot iconische momenten in de voetbalwereld. Voor de echte voetballiefhebbers dus!

 

Inspired By Hortus
Inspired by Hortus

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. 

Een persoonlijke thuiswerkplek
Een persoonlijke thuiswerkplek

Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een persoonlijke en inspirerende werkomgeving!

Houseplants - Hortus Botanicus
Houseplants - Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. In samenwerking met de Hortus hebben we een unieke Hortus Thuisplantenlijn ontwikkeld. De lijn is gemaakt met de fantastische  illustraties van Kelly van Koppenhagen.

Kenmerken van de Docentenagenda:
Agenda's laatste kans

Agenda's met korting kopen

Nog geen agenda gekocht voor 2023? Kan gebeuren! We hebben allemaal ontzettend veel te doen en voor je het weet is er weer een jaar voorbij.

M.C. Escher
Het werk van Escher is verbazingwekkend. Zijn prenten hebben een unieke stijl gekenmerkt door onmogelijke ruimtelijke objecten, oneindigheid en eigenaardige perspectieven. Deze “Escheriaanse” kunst vind je bij ons terug op diverse kunstartikelen in onze webshop.
Tuinen - Gardens, Modeste Herwig maandkalender 2023
Laatste kans kalenders

Kalenders met korting kopen

Misschien is het je ontschoten, of je hebt nog niet de juiste kalender gevonden voor 2023. En voor je het wist was het nieuwe jaar al begonnen. Die handige kalender had je alleen nog niet. 

Roodborst in de winter, Elwin van der Kolk, Natuurpunt
Haal de winter in huis!

De winter gaat beginnen! Dat betekent dat de dagen kouder worden en de temperaturen flink omlaag gaan. De dagen worden donkerder en dit is het perfecte moment om jouw bureau, werkplek of huis wat extra op te vrolijken met de prachtige winterartikelen van Bekking & Blitz! Van vrolijke paraplu’s voor de regen en leuke puzzels om bij de kachel te maken, tot leuke spelletjes voor binnen en verschillende kaarten waarmee je je dierbaren een hart onder de riem mee kunt steken.

Bekking & Blitz heeft alles in huis om jou winterklaar te maken!

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden, in Nederland en wereldwijd. In samenwerking met deze organisatie ontwikkelden we tal van producten.
De Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw, welke goeddeels samenviel met de 17e eeuw, was een periode waarin de Nederlandsche kunst tot bloei kwam. Nederlandse grootmeesters als Frans Hals, Rembrandt van Rijn & Johannes Vermeer floreerde in die tijd. 

Judith Stam
Judith Stam

Judiths werk herken je uit duizenden. Of het nu om een groot schilderij gaat of een illustratie op een brillenkoker, haar kenmerkende stijl van schilderen met vrolijke kleuren komt overal terug. 

Puzzel (1.000 stukjes): Bengaalse tijger, Jeff Goldberg, Wereld Natuurfonds
Wereld Natuur Fonds

Samen met het Wereld Natuurfonds (WNF) ontwikkelen wij de mooiste producten waarmee je ook nog eens het goede doel steunt! Familieplanners, puzzels, kaartenmapjes... Ontdek de collectie van het WNF in onze webshop.

Gift Set The Leo Gestel Collection
Unieke Bekking & Blitz Gift Sets - ideaal om te geven als cadeau
Op zoek naar een bijzonder cadeau, maar weet je niet goed wat te geven? Giftsets bieden dé perfecte oplossing. Ontdek de mogelijkheden en bestel direct je favoriete geschenkset online.
Judith Stam kaartenmapjes

Een kaart van Judith Stam tovert een glimlach op het gezicht. Dat heeft te maken met de grappige taferelen, de mensen op de afbeeldingen en de uitbundige kleuren. In onze webshop vindt u diverse kaartenmapjes met elk 10 kaarten en enveloppen. Kies uit diverse thema’s, zoals Sing Along, Onderonsje, Con Colore en Uit Volle Borst. We hebben zowel kaarten in vierkant formaat als staand.

Fiep Westendorp
Fiep Westendorp

De illustraties van Fiep Westendorp zijn geliefd bij jong en oud. Bekend door het werk in samenwerking met Annie M.G. Schmidt: Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim & Pom en Otje.