Collecties

FC Kluif

FC Kluif is bedacht door Studio Kluif. FC Kluif is een stylish Nederlands mode merk, die de focus legt op voetbal. Elk product van FC Kluif vertelt zijn eigen verhaal. Van iconische voetbalspelers tot iconische momenten in de voetbalwereld. Voor de echte voetballiefhebbers dus!

Notitieboekjes, handig voor scout-notities, de zaterdagochtend opstelling, of gewoon voor op het werk… Maar ook brillenkokers, kaarten en onderzetters. Allen met een verhaal van bijzonde voetballers. 

 

Een persoonlijke thuiswerkplek
Een persoonlijke thuiswerkplek

Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een persoonlijke en inspirerende werkomgeving!

Houseplants - Hortus Botanicus
Houseplants - Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. In samenwerking met de Hortus hebben we een unieke Hortus Thuisplantenlijn ontwikkeld. De lijn is gemaakt met de fantastische  illustraties van Kelly van Koppenhagen.

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop
Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop

Zoekt u een leuk cadeau, voor uzelf of voor een ander? In onze webshop vindt u altijd iets bijzonders.
De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Inspired By Hortus
Inspired by Hortus

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. 

Puzzel (1.000 stukjes): Bengaalse tijger, Jeff Goldberg, Wereld Natuurfonds
Wereld Natuur Fonds

De planeet is onze thuis, onze ontspanning en onze toekomst. Daar moeten we natuurlijk samen voor zorgen. Het World Wide Fund for nature (WWF), in Nederland beter bekend als Wereld Natuur Fonds, zet zich al bijna 60 jaar in voor de natuur. De reuzenpanda is het zeer bekende symbool van het WNF. 

Samen met het WNF ontwikkelen wij de mooiste producten waarmee je ook nog eens het goede doel steunt!

Judith Stam
Judith Stam

Judiths werk herken je uit duizenden. Of het nu om een groot schilderij gaat of een illustratie op een brillenkoker, haar kenmerkende stijl van schilderen met vrolijke kleuren komt overal terug. 

Angelique Weijers

Met een haast nonchalant ogende losse toets probeert Angelique Weijers haar voorstellingen karakteristiek en treffend weer te geven. Haar bewondering voor de natuur samen met de geluksmomentjes van alledag zijn haar inspiratiebronnen. 

M.C. Escher winkel: kaarten en cadeaus
M.C. Escher winkel: kaarten en cadeaus

Kunstkaarten en kunstcadeaus geïnspireerd op het werk van M.C. Escher. Kalenders, agenda's, notitieboekjes e.d. Bestel online!

Weekagenda's
Weekagenda's
Maak het plannen van je tijd gemakkelijker en leuker met de weekagenda’s van Bekking & Blitz.
Nooit meer heimwee
Nooit meer heimwee
Grafisch designer Joost Gijzel maakt de meest hippe kunst. Waar hij zijn inspiratie voornamelijk vandaan haalt? De mooiste steden van Nederland: Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Deze drie steden zijn nu samengebonden in een unieke collectie van kaarten, verjaardags- en maandkalenders, genaamd “Heimwee”.
Poster: Monkey, Frida
Viva La Frida! Frida Kahlo

Frida Kahlo (1907-1954) is zonder twijfel een van de bekendste en meest geliefde kunstenaars ter wereld. Beroemd zijn haar intieme zelfportretten – selfies avant la lettre - waarin ze haar eigen identiteit en ervaringen onderzoekt.

M.C. Escher kaarten en agenda’s kopen
M.C. Escher kaarten en agenda’s kopen

Het werk van Escher herken je uit duizenden. Het grafische werk van deze Friese kunstenaar zit verbazingwekkend ingenieus in elkaar. En vanwege de bijzondere patronen en illustraties is zijn werk nog altijd onverminderd populair. In onze webshop vindt u een grote collectie van Escher-producten. Bekking & Blitz heeft de exclusieve rechten voor het werk van Escher. Kwaliteit dus!

Haal de herfst in huis!
Haal de herfst in huis!

De herfst is begonnen! Dat betekent dat de dagen korter en donkerder worden. Des te meer reden om je bureau, werkplek of huis extra op te vrolijken met de herfstartikelen van Bekking & Blitz! Van paraplu's en blocnotes tot mooie kaartenmapjes en koelkastmagneten. Bekking & Blitz heeft alles in huis om je herfst-klaar te maken!

Bloemenkunst
Bloemenkunst

Bloemen zijn een bron van creativiteit. Vele kunstenaars en illustratoren lieten & laten zich hierdoor inspireren. Van Monet en Van Gogh tot Anita Walsmit Sachs en Roman Reisinger.