Collecties

Rode roos, Ingrid Smuling
Ingrid Smuling

Ontdek de kleurrijke werken van de Nederlandse kunstenares Ingrid Smuling (geboren 1944). Ze is vooral bekend van realistische stillevens die enerzijds prachtig geschilderd zijn, maar anderzijds een fijne eenvoud uitstralen.

 

Inspired By Hortus
Inspired by Hortus

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. 

Bijzondere cadeaus voor haar
Bijzondere cadeaus voor haar

Een verjaardag, een behaalde prestatie, een bijzonder moment of gewoon zomaar. Er zijn genoeg redenen om je dierbaren te verrassen met een cadeautje. Bekking & Blitz heeft een groot assortiment aan kleinigheidjes om je vriendin, moeder, oma of collega in het zonnetje te zetten.

FC Kluif

FC Kluif is een stylish Nederlands mode merk, die de focus legt op voetbal. Elk product van FC Kluif vertelt zijn eigen verhaal. Van iconische voetbalspelers tot iconische momenten in de voetbalwereld. Voor de echte voetballiefhebbers dus!

 

Voorbeeld Themadoos - FC Kluif
Bijzondere cadeaus voor hem

Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw man, uw vriend, (schoon)vader of voor nog iemand anders? Van bijzondere kantoorartikelen tot paraplu's en brillenkokers, geïnspireerd op kunst en illustraties.

Houseplants - Hortus Botanicus
Houseplants - Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. In samenwerking met de Hortus hebben we een unieke Hortus Thuisplantenlijn ontwikkeld. De lijn is gemaakt met de fantastische  illustraties van Kelly van Koppenhagen.

Een persoonlijke thuiswerkplek
Een persoonlijke thuiswerkplek

Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een persoonlijke en inspirerende werkomgeving!

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop
Nieuwe cadeauartikelen

Zoek je een leuk cadeau, voor jezelf of voor een ander? In onze webshop vind je altijd iets bijzonders. De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Leuke notitieboekjes
Agenda’s en kalenders

Bent u op zoek naar een mooie agenda of kalender? Bekking & Blitz is specialist in het ontwerpen en maken van jaarproducten die zijn geïnspireerd op kunst, illustraties en natuur. Kwalitatief hoogwaardig, smaakvol en handig in gebruik.

Pieter Cornelis Mondriaan
Pieter Cornelis Mondriaan

Zoekt u een passend cadeau geïnspireerd op het werk van Pieter Mondriaan? In onze webshop vindt u een unieke collectie van producten die we ontwikkelden in samenwerking met het Kunstmuseum Den Haag. Producten dus van mooie kwaliteit. Museumkwaliteit!

Vaderdag
Verras de kunstzinnige vader met een uniek cadeau voor Vaderdag!
Moederdag: verras haar met een origineel cadeau!
Verras je Moeder met een uniek kunstcadeau van Bekking & Blitz. Van stijlvolle totebags tot prachtige wenskaarten, we hebben voor ieder wat wils. Bekijk onze collectie en vind het perfecte cadeau om haar te laten stralen!
Blijf bij de les met Meester Mark

Nooit meer saaie lessen: haal de humor van Meester Mark in huis!

Maria Laach Kloosterbibliotheek

Verken de schatkamer van kennis van de Maria Laach abdij met onze unieke collectie gerelateerde artikelen.

Avondschemering, Woudsterweg, Jan Mankes, Museum MORE
Jan Mankes
De natuur komt tot leven in de adembenemende schilderijen van Jan Mankes! Wil je een stukje van zijn magie in huis halen? Bekijk dan onze collectie van Mankes-artikelen.
Vrolijk Pasen!

De lente is in aantocht, de vogels fluiten, de bloemen bloeien... en Pasen komt eraan!

Bij Bekking & Blitz vind je unieke kunstcadeau's om van Pasen een onvergetelijk feest te maken. Van stijlvolle onderzetters tot vrolijke notitieblokjes, we hebben voor ieder wat wils.