Notitieboekjes, blocnotes en opbergmappen 


Houdt u van schrijven? Noteer uw gedachten, ideeën en verhalen in een notitieboek met op de omslag bijvoorbeeld ‘Meisje met Parel’ of ‘Het Melkmeisje’. We hebben twee formaten: A5 (harde kaft) en A6 (zachte kaft). Handig om overal mee naartoe te nemen. Snelle notities kunt u kwijt op een notitieblokje of een memoblocnote. Ook in onze webshop: een A5-schrift met Het Melkmeisje op de omslag. Documenten bergt u handig en veilig op in een A4 L-map (insteekmap) of een A4-portfoliomap. Allemaal geïnspireerd op de mooiste werken van Johannes Vermeer. Schrijft u graag brieven? In onze webshop vindt u briefpapier (mét enveloppen) geënt op ‘Vrouw met parelsnoer’.

Van notitieboekjes en briefpapier tot kalenders en reisspiegel. We ontwikkelden deze producten in onze eigen Studio Blitz, in samenwerking met het Rijksmuseum en het Mauritshuis. Museumkwaliteit dus!

48 resultaten

Johannes Vermeer kalenders

Wilt u ook graag een Vermeer aan de muur? Kies dan voor een kalender met werken van de beroemde kunstschilder uit Delft. In onze webshop vindt u zowel maandkalenders, verjaardagskalenders als minikalenders. U heeft voldoende ruimte om afspraken, verjaardagen, jubilea en andere aandachtspunten te noteren. Onze kalenders passen in elk interieur.

Unieke Vermeer cadeaus

In onze webshop vindt u unieke gifts die u nergens anders vindt. Zoals brillenkokers en brillendoekjes geïnspireerd op ‘Meisje met de Parel’ of ‘Vrouw met Parelsnoer’. Ga op stap met een vouwtas ‘Vrouw met parelsnoer’. Fraai is ook de reisspiegel ‘Meisje met de Parel’. Al onze producten zijn altijd van betrouwbare Bekking & Blitz-kwaliteit.

Vermeer boeken

Verdiept u zich graag in de schilder Vermeer? Bekking & Blitz is uitgever van het boek ‘Vermeer in Delft, een schilder en zijn stad’, geschreven door kunstkenner Michel Van Maarseveen. De schrijver gaat in op het leven en werk van Vermeer. Ook staan in dit boek alle 36 schilderijen die zijn toegeschreven aan Vermeer. Het boek is leverbaar in vijf talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Treedt u graag in de voetsporen van Vermeer? Kies dan voor onze viertalige wandelgids ‘Delft’ en ga op ontdekkingstocht door de stad waar Vermeer zijn leven lang woonde en werkte.

Wie was Johannes Vermeer?

Johannes Vermeer is één van de grootste Nederlandse kunstschilders. Hij werd in 1932 geboren in Delft en overleed in 1675. Vermeer woonde en werkte zijn hele leven in Delft. Hij verwierf faam met zijn bijzondere kleurstellingen en lichtgehalte. Vermeer wordt ook wel de ‘meester van het licht’ genoemd. Tot zijn bekendste werken behoren ‘Het Melkmeisje’, ‘Meisje met de Parel’, ‘Gezicht op Delft’, ‘Meisje met de rode hoed’ en ‘Het Straatje’. Van Vermeer bleven niet meer dan zo’n 35 werken bewaard. In Nederland kunt u voor origineel werk terecht in het Mauritshuis en Rijksmuseum Amsterdam. In het Vermeer Centrum in Delft hangen de reproducties van alle werken van Vermeer.