Woonaccessoires

Naast kantoor- en schoolartikelen met kunst, biedt Bekking & Blitz ook verschillende unieke woonaccessoires. Een woonaccessoire is een relatief klein, huiselijk product dat dient als aanvulling op het basisinterieur van en woning. Het heeft een decoratief uiterlijk en helpt de sfeer in een ruimte te bepalen. Bepaalde woonaccessoires kunnen de inrichting van een huis helemaal opfleuren. Niet alleen zijn de woonaccessoires bedoelt voor in huis, ook kan je ze prima gebruiken om je kantoor mee op te vrolijken! Omdat woonaccessoires gemakkelijk te vervangen of te verplaatsen zijn, kun je het gebruiken om af en toe iets nieuws in je interieur te brengen. Ben jij er klaar voor om jouw woning nieuw leven in te blazen? Dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Neem gauw een kijkje tussen de woonaccessoires van Bekking & Blitz.

299 resultaten
299 resultaten
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
€ 9,99
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
€ 9,99

Soorten woonaccessoires 

Bekking & Blitz heeft een uiteenlopend assortiment aan woonaccessoires. Zo bieden wij bijvoorbeeld passe partouts, koelkastmagneten, posters, raamstickers en giclées.Een passe-partout is een omranding, veelal van karton, die om of over een ingelijste afbeelding wordt gelegd en de ruimte tussen de lijst en het werk vult. Een passe-partout kan in een kleur worden gekozen die bijvoorbeeld in het werk voorkomt en zo wordt deze kleur hierdoor extra geaccentueerd. 

Raamstickers zijn, zoals de naam al zegt, stickers die je op het raam kunt plakken. Deze stickers zorgen voor een gezellige toevoeging aan het huis. Deze stickers worden ook vaak gebruikt op kinderkamers. De sticker plak je aan de binnenkant van het raam, zodat hij niet beschadigt door bijvoorbeeld regen, en zo zijn raamstickers een leuk accessoire voor thuis!

Een giclée is een zeer goede kunstreproductie. Kunstwerken worden dus gereproduceerd zodat meer mensen er plezier van hebben. Ze brengen het gevoel en de uitstraling van een origineel schilderij perfect over. Giclées zijn een mooi en betaalbaar alternatief!

 

Woonaccessoires 

Nu we je een kleine greep hebben gegeven in de woonaccessoires van Bekking & Blitz, hoef jij alleen nog maar te bepalen welke het beste bij je past! Plaats je je bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag nog aan huis gebracht! Wanneer je een bestelling plaatst voor meer dan €30,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Raamstickers: Vogels, Elwin van der Kolk, Vogelbescherming Nederland
  • Uniek collectie
  • Ontworpen in onze eigen Studio Blitz
  • Bestelling boven €30 euro gratis bezorgd