Met harde kaft

Notitieboek met harde kaft 

Een notitieboek is een onmisbaar item voor iedereen die veel schrijft. Voor het noteren van aantekeningen, het maken van een boodschappenlijstje of voor notities op de werkvloer, de notitieboeken met harde kaft zijn handig te gebruiken voor iedereen. De notitieboeken zijn niet alleen handig te gebruiken, de harde kaft biedt ook nog eens extra bescherming. Een luxe notitieboekje met harde kaft zorgt voor stevigheid. Het notitieboek met harde kaft is dus gemakkelijk mee te nemen en kan tegen een stootje. Het hoogwaardige, dikke papier zorgt ervoor dat je gemakkelijk alles kan neerpennen, zonder dat de inkt doordrukt. 

49 resultaten
49 resultaten

Notitieboek harde kaft met kunst 

Bij Bekking & Blitz vind je bijzondere notitieboeken met harde kaft, met illustraties en kunstwerken van onbekende of bekende kunstenaars. Kunstenaars zoals Piet Mondriaan, Vincent van Gogh en Roman Reisinger. Of je nou op zoek bent naar notitieboeken met lijntjes, blanco of een combinatie van beide, de notitieboeken met harde kaft van Bekking & Blitz maken het schrijven echt een stukje leuker. Niet alleen zijn de notitieboeken met harde kaft een prachtwerk om te zien, ook zijn ze erg praktisch. Achterin vind je een handig opbergvakje voor losse notitieblaadjes of visitekaartjes. 

 

Notitieboek harde kaft bestellen 

Unieke notitieboeken met harde kaft kopen, doe je bij Bekking & Blitz. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en plaats je bestelling online. Wanneer de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur wordt geplaatst, wordt de bestelling de volgende dag aan huis bezorgd. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, wordt je bestelling gratis verzonden. Haal de kunst in huis met de prachtige notitieboeken met harde kaft van Bekking & Blitz. Heb je liever andere notitieboekjes, bijvoorbeeld met zachte kaft? Neem dan een kijkje tussen al onze andere notitieboekjes!

Notitieboek A5, harde kaft: Border detail from the Book of Kings, Firdausi, Chester Beatty
  • Stevige kwaliteit notitieboeken
  • Kunst van bekende en onbekende artiesten
  • Ontworpen in onze eigen Studio Blitz