Stationery & accessoires voor winkeliers

De producten van Bekking & Blitz zijn te koop bij retailers door heel Nederland & België en ook daarbuiten. Klanten komen hier niet alleen om een goed boek te kopen, maar ook voor een unieke en onderscheidende gift. We adviseren retailers over kunstcadeaus die een commerciële toevoeging zijn op het assortiment. Altijd geïnspireerd op kunst, fotografie en illustraties.

  • Kansrijke producten voor boek- en kantoorvakhandels
  • Het hele jaar door iets nieuws
  • Wij houden uw displays op orde

 

20% korting op museumkunst met de BankGiro Loterij VIP-KAART

Steeds wisselende collecties

Het hele jaar door bieden we jenieuwe collecties waarmee jij je onderscheidt. We wisselen mee met de seizoenen en je kunt ervoor kiezen om artikelen te verkopen van populaire kunstexposities in een regionaal of landelijk museum of van een illustrator. Er is dus altijd iets nieuws te beleven in jouw winkel.

 

Bekijk ook zeker de collecties in onze webshop. Deze staan boordevol unieke producten van musea, kunstenaars en illustratoren.

Van luxe kaarten tot tasjes

De moderne boek- en kantoorvakhandel heeft méér te bieden. Natuurlijk kaartenagenda’skalenders en notitieboekjes. En wat te denken van cadeauartikelen zoals opvouwbare tasjesparaplu’s en brillenkokers. Bekking & Blitz ontwerpt producten waarvan we weten dat mensen ze mooi vinden en graag kopen. De collectie wordt internationaal aangeboden en verspreid. Zowel zelfstandige winkels als regionale en landelijke ketens.
Dick Bruna

Nijntje en andere favorieten

De illustraties van NijntjeFiep Westendorp en Escher zijn nog steeds populair. Zeker op ansichtkaarten en kalenders en in agenda’s. Je bestelt ze bij Bekking & Blitz. We hebben de exclusieve rechten van hun werk. Dat geldt ook voor het werk van onder anderen Judith StamBeethoven en recente winnaars van Het Gouden Penseel. Mooi om cadeau te doen!

Bijzondere boeken

Ontdek de fraai uitgevoerde boeken van Bekking & Blitz Uitgeverij. Zoals de Cahier-reeks met kunstboeken, de bekende Miniaturen Reeks en de Toerisme Wandelgidsen. Ook geven we regionale boeken uit, bijvoorbeeld in samenwerking met een VVV. Krijg je veel toeristen in de winkel? Dan mag ‘A short history of the Netherlands’ niet ontbreken.
Acryl hoekje tbv DWS01 - Wooden stationery display

Rack Jobbing

Als winkelier heb je nergens omkijken naar. We houden de displays bij. Zo nodig ruilen we producten om. We geven ook advies over producten en opstellingen. Dat doen we met kennis van jouw regio, de actuele trends en de wensen van de consument. Samen gaan we voor optimale verkoop.
20% korting op museumkunst met de BankGiro Loterij VIP-KAART

Steeds wisselende collecties

Het hele jaar door bieden we je nieuwe collecties waarmee jij je onderscheidt. We wisselen mee met de seizoenen en je kunt ervoor kiezen om artikelen te verkopen van populaire kunstexposities in een regionaal of landelijk museum of van een illustrator. Er is dus altijd iets nieuws te beleven in jouw winkel.

 

Bekijk ook zeker de collecties in onze webshop. Deze staan boordevol unieke producten van musea, kunstenaars en illustratoren.