Rembrandt van Rijn, de meesterschilder – ontdek ónze collectie!

In 2019 was het precies 350 jaar geleden dat Rembrandt overleed. Het Rijksmuseum, Het Rembrandthuis en De Lakenhal, allemaal hielden ze bijzondere exposities. In samenwerking met onder meer deze musea ontwikkelde Bekking & Blitz een collectie van aantrekkelijke Rembrandt-producten. U koopt deze producten bij de musea, in boekwinkels en in kantoorvakhandels door heel Nederland. En in deze webshop.

Bestel Rembrandt producten in de stijl van de meesterschilder. Het is meer dan 350 jaar geleden dat de schilder overleed, maar de kalenders en andere cadeau’s lijken populairder dan ooit. Het zijn prachtige producten met het werk van de meester, die we gewoon ontwerpen in onze eigen studio.
 

29 resultaten
Verjaardagskalender: Rembrandt van Rijn, Museum Het Rembrandthuis
Verjaardagskalender: Rembrandt van Rijn, Museum Het Rembrandthuis
Verjaardagskalender: Rembrandt van Rijn, Museum Het Rembrandthuis

Kalenders en andere leuke cadeaus

Het werk van Rembrandt inspireert ons tot allerlei producten, zoals kalenders en veel verschillende cadeaus. Ontdek bijvoorbeeld de kaartenmapjes en de koelkastmagneten, net als een L-mapje op A4-formaat om documenten bij elkaar te bewaren.

Maak het mooi met een schetsboek met het werk van Rembrandt of kies voor een verjaardagskalender om op te hangen. Wij laten met de verschillende producten met het Rembrandt-werk graag zien hoe je dit om allerlei plekken terug kunt laten komen. Verras er iemand anders mee of bestel het gewoon voor jezelf.

Rembrandt producten bestellen

Maak iemand blij met een Rembrandt-kalender of de schildermaterialen. Kies voor een (kaarten)mapje of een mooie tas, waarop het werk van de meesterschilder centraal staat. Wij helpen je graag inspiratie op te doen voor een leuk cadeau of om zelf iets moois te bestellen.

Het werk van Rembrandt is prachtig en spreekt ook vandaag de dag nog heel veel mensen aan. Bovendien ontwerpen we de producten zelf en hebben we die dus altijd gewoon op voorraad. Wij gaan ermee aan de slag zodra je online bestelt, zodat je het werk van Rembrandt daarna snel in huis hebt.