Je kan het hele jaar door een kaartje versturen. Maar kerst is natuurlijk het moment om anderen te laten weten dat je aan hen denkt. En het leuke is: kerstkaarten blijven populair. Wil je echt iets bijzonders? Bestel je kerstkaarten bij Bekking & Blitz. Deze zijn geïnspireerd op mooie illustraties en de natuur. We ontwerpen de kaarten in onze eigen Studio Blitz. Kwaliteit verzekerd.
57 resultaten

Kies ook voor kerstkaarten van Bekking & Blitz

Hoe kun je je geliefden laten weten dat je aan hen denkt tijdens de feestdagen? Er is geen betere manier dan met een persoonlijke kerstgroet. Met onze unieke kerstkaarten kun je de meest hartverwarmende kerstwensen sturen naar familie, vrienden en iedereen om je heen. Een handgeschreven kaart van iemand die veel voor je betekent, laat zien dat je echt om hen geeft. Maak deze kerst extra bijzonder door een mooie boodschap te delen via een prachtige kerstkaart. Bovendien hebben we bij Bekking & Blitz samenwerkingen met diverse goede doelen, zoals Amnesty International, de Vogelbescherming en Natuurmonumenten. Door een kerstkaart van ons te kopen, steun je direct een goed doel en draag je bij aan een nog warmere kerstsfeer. Wat is er nu beter om in de kerststemming te komen?estel vandaag nog je Bekking & Blitz-kerstkaarten. Voor jezelf óf om cadeau te doen.

Ondersteun het goede doel door kerstkaarten te kopen

Er is geen mooiere manier om in de kerstgedachte te delen dan door mensen op je eigen manier te helpen en bij te dragen aan een goed doel. Bij Bekking & Blitz delen we deze overtuiging en daarom hebben we in samenwerking met organisaties zoals Amnesty International, Natuurmonumenten en de Vogelbescherming unieke kerstkaarten aan ons assortiment toegevoegd. Wanneer je onze kerstkaarten bestelt en het logo van Amnesty International, Natuurmonumenten of de Vogelbescherming op de kaart ziet, doneren wij een deel van de opbrengst aan deze goede doelen. Op deze manier dragen we samen bij aan een nobel doel tijdens de feestdagen.

Oud-Hollandse kaarten

Kerst heeft sfeer. En die warme en gezellige sfeer vind je terug op onze kerstkaarten met daarop een Oud-Hollandstafereel. Schaatsers, molens, de Amsterdamse gracht en natuurlijk sneeuw.
Goede doelen en kerstkaarten: een mooie combinatie!

Kerstkaarten van Vogelbescherming Nederland

Steun met je aankoop het werk van de Vogelbescherming

Populair zijn ook de kerstkaarten met wintervogels die voorkomen in Nederland. We ontwikkelden deze wenskaarten, dubbele wenskaarten en kaartenmapjes in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Met de aankoop van deze kaarten steun je het werk van deze natuurorganisatie.

Kerstkaarten van Amnesty International

Steun Amnesty met de aankoop van je kerstkaarten.

In samenwerking met Amnesty International ontwikkelden we een wenskaartenmapje met kerstkaarten van het werk van kunstenaar Toon Tieland. De opbrengst hiervan gaat deels naar Amnesty.

De Kerst Collectie

Kerstkaarten met moderne illustraties

Liever modern? Kies dan voor een kerstkaart met het werk van een hedendaagse illustrator, zoals Ingrid en Dieter Schubert, Marine van Nieuwenhuyzen, Gitte Spee, Charlotte Dematons en Peter van Straaten. Allemaal heel populair en toch bijzonder.

Uit het kinderboek 'Vrolijk kerstfeest, meneer Big!"