Collecties

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop

Zoekt u een leuk cadeau, voor uzelf of voor een ander? In onze webshop vindt u altijd iets bijzonders.
De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Fiep Westendorp

De illustraties van Fiep Westendorp zijn geliefd bij jong en oud. Bekend door het werk in samenwerking met Annie M.G. Schmidt: Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim & Pom en Otje.

Dick Bruna

Kaarten, kalenders, schriften, etc. met de wereldberoemde en oh zo herkenbare illustraties van Dick Bruna. Bestel online!

Beethoven gifts – Beethoven 250 jaar

Mooie Beethoven gifts van hoge kwaliteit. Van kaartenmapje en notitieboekje tot brillenkoker en paraplu. Beethoven 250 jaar. Bestel online!

Kasteel Heeswijk

Nu verkrijgbaar in onze webshop, de collectie van Kasteel Heeswijk –  Hét Kasteel van Brabant. 

 

Pieter Cornelis Mondriaan

Zoekt u een leuk cadeau geinspireerd op het werk van Pieter Mondriaan? In onze webshop vindt u een unieke collectie van producten die we ontwikkelden in samenwerking met het Kunstmuseum Den Haag. Producten dus van mooie kwaliteit. Museumkwaliteit!

Floor Rieder gifts

Houdt u van de karakteristieke illustraties van Floor Rieder en maakt u daarmee graag een ander blij? In onze webshop vindt u diverse smaakvolle producten geïnspireerd op het werk van Floor Rieder. Van kaartenmapje en notitieboek tot koelkastmagneet. We ontwikkelden deze producten in onze eigen Studio Blitz, in nauwe samenwerking met de illustrator zelf.

Back to school collectie

Alle artikelen om van het nieuwe schooljaar een succes te maken! Bekijk schriften en agenda's voor het nieuwe schooljaar, geïnspireerd op het werk van bekende artiesten.

M.C. Escher kaarten en agenda’s kopen

Het werk van Escher herken je uit duizenden. Het grafische werk van deze Friese kunstenaar zit verbazingwekkend ingenieus in elkaar. En vanwege de bijzondere patronen en illustraties is zijn werk nog altijd onverminderd populair. In onze webshop vindt u een grote collectie van Escher-producten. Bekking & Blitz heeft de exclusieve rechten voor het werk van Escher. Kwaliteit dus!

Bijzondere cadeaus voor hem

Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw man, uw vriend of voor nog iemand anders? Van bijzondere kantoorartikelen tot paraplu's en brillenkokers, geïnspireerd op kunst en illustraties.

Naturalis museum collectie

In samenwerking met Naturalis Biodiversity Center ontwikkelde Bekking & Blitz een smaakvolle collectie gifts, onder meer geïnspireerd op de unieke collectie van het Herbarium. We ontwikkelden deze in onze eigen Studio Blitz. Voer voor natuurliefhebbers!

Bijzondere cadeaus voor haar

Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw vrouw, vriendin of (schoon)moeder? Bekijk onze cadeauartikelen met kunst, illustraties en natuurfoto's. Sfeervolle producten voor elk interieur.

Vrolijk uw thuiswerkplek op

Thuiswerken is hot! Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een vrolijke en inspirerende werkomgeving!

Agenda’s en kalenders

Bent u op zoek naar een mooie agenda of kalender? Bekking & Blitz is specialist in het ontwerpen en maken van jaarproducten die zijn geïnspireerd op kunst, illustraties en natuur. Kwalitatief hoogwaardig, smaakvol en handig in gebruik.

Thuiscollectie: opfleuren

Bent u veel thuis? Dan is het fijn om de boel lekker op te fleuren. En dat doet u met een vrolijk gedekte tafel, door te lezen in een goed boek of met producten voor de vrolijke snuiter. 

Bamboe collectie

Bamboe-servies, maar dan net even anders. Geïnspireerd op het werk van bekende of wat minder bekende kunstwerken. Milieuvriendelijk servies met stijl.