Collecties

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop

Zoekt u een leuk cadeau, voor uzelf of voor een ander? In onze webshop vindt u altijd iets bijzonders.
De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Fiep Westendorp

De illustraties van Fiep Westendorp zijn geliefd bij jong en oud. Bekend door het werk in samenwerking met Annie M.G. Schmidt: Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim & Pom en Otje.

Ton Schulten

De kleur, de gloed en glans, de vorm. De emotie en beleving. Dat is de wereld van Ton Schulten. Emotioneel en vooral zó prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling. Het werk van Ton Schulten verwarmt en is van een onnavolgbare schoonheid.

Unieke Bekking & Blitz Gift Sets - ideaal om te geven als cadeau
Op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Overweeg de Bekking & Blitz Gift Sets! Deze gift sets zijn leuke pakketjes van producten, zoals koelkastmagneten, brillenkokers, brillendoekjes, notitieboekjes en nog meer. Deze zijn allemaal in dezelfde stijl en hierdoor heel leuk om te geven! 
Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh is misschien wel de populairste schilder die Nederland ooit heeft gekend. Zijn werk spreekt wereldwijd tot de verbeelding. In onze webshop vindt u diverse producten geïnspireerd op het werk van de kunstenaar. We ontwikkelden deze in nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum. U koopt bij ons dus producten van museumkwaliteit!

Dick Bruna

Kaarten, kalenders, schriften, etc. met de wereldberoemde en oh zo herkenbare illustraties van Dick Bruna. Bestel online!

Naturalis museum collectie

In samenwerking met Naturalis Biodiversity Center ontwikkelde Bekking & Blitz een smaakvolle collectie gifts, onder meer geïnspireerd op de unieke collectie van het Herbarium.

Rembrandtcollectie

Zoekt u naar een bijzonder Rembrandt-product, voor uzelf of om cadeau te doen? Bekijk onze collectie Rembrandt van Rijn en bestel online!

Back to school collectie

Alle artikelen om van het nieuwe schooljaar een succes te maken! Bekijk schriften en agenda's voor het nieuwe schooljaar, geïnspireerd op het werk van bekende artiesten.

Beethoven - een van de meest invloedrijke componisten

Mooie Beethoven gifts van hoge kwaliteit. Van kaartenmapje en notitieboekje tot brillenkoker en paraplu. Bestel online!

Pieter Cornelis Mondriaan

Zoekt u een leuk cadeau geinspireerd op het werk van Pieter Mondriaan? In onze webshop vindt u een unieke collectie van producten die we ontwikkelden in samenwerking met het Kunstmuseum Den Haag. Producten dus van mooie kwaliteit. Museumkwaliteit!

Bijzondere cadeaus voor haar

Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw vrouw, vriendin of (schoon)moeder? Bekijk onze cadeauartikelen met kunst, illustraties en natuurfoto's. Sfeervolle producten voor elk interieur.

Kasteel Heeswijk

Nu verkrijgbaar in onze webshop, de collectie van Kasteel Heeswijk –  Hét Kasteel van Brabant. 

 

Michelle Dujardin

De natuur is een bron van inspiratie die nooit opdroogt. De natuur is rustgevend en geeft nieuwe energie. Dat geldt ook voor de tekeningen en aquarelschilderijen van Michelle Dujardin, met daarop dieren, bloemen en planten. In onze webshop vindt u mooie producten die zijn geïnspireerd op het werk van deze hedendaagse illustrator. Van kaartenmapjes en kalenders tot brillenkokers en een reisspiegeltje. We ontwikkelden deze producten in samenwerking met Michelle Dujardin.

Floor Rieder gifts

Houdt u van de karakteristieke illustraties van Floor Rieder en maakt u daarmee graag een ander blij? In onze webshop vindt u diverse smaakvolle producten geïnspireerd op het werk van Floor Rieder. Van kaartenmapje en notitieboek tot koelkastmagneet. We ontwikkelden deze producten in onze eigen Studio Blitz, in nauwe samenwerking met de illustrator zelf.