Collecties

Houseplants - Hortus Botanicus

Speciaal voor het themajaar heeft de Hortus een  unieke Hortus Thuisplantenlijn ontwikkeld. De lijn is gemaakt met de fantastische  illustraties van Kelly van Koppenhagen.

Inspired by Hortus

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. En daar wordt vaak dankbaar gebruik van gemaakt. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. Zij dompelden zich onder in de groene collectie van de Hortus, resulterende in acht unieke ‘Inspired by Hortus..’ werken.

Een persoonlijke thuiswerkplek

Thuiswerken, men ontkomt er niet aan. Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een persoonlijke en inspirerende werkomgeving!

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop

Zoekt u een leuk cadeau, voor uzelf of voor een ander? In onze webshop vindt u altijd iets bijzonders.
De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Haal de herfst in huis!

De herfst is begonnen! Dat betekent dat de dagen korter en donkerder worden. Des te meer reden om uw bureau, werkplek of huis extra op te vrolijken met de herfstartikelen van Bekking & Blitz! Van maandkalenders en blocnotes tot mooie kaartenmapjes en koelkastmagneten. Bekking & Blitz heeft alles in huis om u herfst-klaar te maken!

Nooit meer heimwee
Grafisch designer Joost Gijzel maakt de meest hippe kunst. Waar hij zijn inspiratie voornamelijk vandaan haalt? De mooiste steden van Nederland: Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Deze drie steden zijn nu samengebonden in een unieke collectie van kaarten, verjaardags- en maandkalenders, genaamd “Heimwee”.
Weekagenda's
Maak het plannen van uw tijd gemakkelijker en  leuker met de weekagenda’s van Bekking & Blitz.
Viva La Frida! Frida Kahlo

Frida Kahlo (1907-1954) is zonder twijfel een van de bekendste en meest geliefde kunstenaars ter wereld. Beroemd zijn haar intieme zelfportretten – selfies avant la lettre - waarin ze haar eigen identiteit en ervaringen onderzoekt.

Chester Beatty
Het Chester Beatty museum in Dublin bezit een unieke Aziatische collectie. De collectie bestaat onder andere uit Chinese zijdeschilderijen zoals de prachtige werken van Hu Feitao, Japanse stad prints momenteel te zien op de tentoonstelling "Edo in Colour".
De Docentenagenda's

Dé agenda voor het onderwijs, samengesteld door en voor docenten.

Wat maakt de Bekking & Blitz Docentenagenda zo uniek?

Een panel van docenten heeft waardevolle input gegeven voor de inhoud en jaarlijks worden nieuwe verbeterpunten meegenomen in de volgende edities.

Ton Schulten

De kleur, de gloed en glans, de vorm. De emotie en beleving. Dat is de wereld van Ton Schulten. Emotioneel en vooral zó prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling. Het werk van Ton Schulten verwarmt en is van een onnavolgbare schoonheid.

Unieke Bekking & Blitz Gift Sets - ideaal om te geven als cadeau
Op zoek naar een bijzonder cadeau, maar weet u niet goed wat te geven? Giftsets bieden dé perfecte oplossing. Bij Bekking & Blitz vindt u geschenksets in alle soorten en maten. Van The Judith Stam Collection met vrolijke schilderingen van de bekende kunstenares, tot The Canal Houses giftsets met illustraties van de Amsterdamse grachten. In ieder geschenkset vindt u onder andere een reisspiegel, memoblok, opbergdoosje, brillenkoker en mooie vouwtas. Ontdek de mogelijkheden en bestel direct uw favoriete geschenkset online.
Fiep Westendorp

De illustraties van Fiep Westendorp zijn geliefd bij jong en oud. Bekend door het werk in samenwerking met Annie M.G. Schmidt: Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim & Pom en Otje.

Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh is misschien wel de populairste schilder die Nederland ooit heeft gekend. In onze webshop vindt u diverse producten geïnspireerd op het werk van de kunstenaar. We ontwikkelden deze in nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum. U koopt bij ons dus producten van museumkwaliteit!

Roman en Henriëtte Reisinger
De stillevens van Roman en Henriëtte Reisinger zijn authentiek en ademen vaak een sfeer van een ver verleden. Henriëtte componeert het stilleven, Roman schildert. Maak kennis met deze hedendaagse meester van het stilleven.
Bijzondere cadeaus voor haar

Een verjaardag, een behaalde prestatie, een bijzonder moment of gewoon zomaar. Er zijn genoeg redenen om je dierbaren te verrassen met een cadeautje. Bekking & Blitz heeft een groot assortiment aan kleinigheidjes om je vriendin, moeder, oma of collega in het zonnetje te zetten. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan eens een kijkje tussen onze cadeauartikelen met kunst, illustraties en natuurfoto’s. Al onze geschenken zijn voorzien van bijzondere prints, afbeeldingen en kunstwerken van Hollandse kunstenaars. Alleen het bekijken van ons assortiment is al een cadeautje!