Collecties

Houseplants - Hortus Botanicus
Houseplants - Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. In samenwerking met de Hortus hebben we een unieke Hortus Thuisplantenlijn ontwikkeld. De lijn is gemaakt met de fantastische  illustraties van Kelly van Koppenhagen.

Een persoonlijke thuiswerkplek
Een persoonlijke thuiswerkplek

Thuiswerken, men ontkomt er niet aan. Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een persoonlijke en inspirerende werkomgeving!

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop
Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop

Zoekt u een leuk cadeau, voor uzelf of voor een ander? In onze webshop vindt u altijd iets bijzonders.
De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Inspired By Hortus
Inspired by Hortus

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. 

Angelique Weijers

Met een haast nonchalant ogende losse toets probeert Angelique Weijers haar voorstellingen karakteristiek en treffend weer te geven. Haar bewondering voor de natuur samen met de geluksmomentjes van alledag zijn haar inspiratiebronnen. 

Claude Monet, meester van het impressionisme

Claude Monet wordt gezien als een van de grondleggers van het Impressionisme, een vernieuwende stroming in de schilderkunst in de tweede helft van de negentiende eeuw.

Puzzles
Puzzels

Puzzelen is voor iedereen leuk! Het maken van een puzzel is niet alleen goed voor kinderen, ook volwassenen hebben er baat bij! Het puzzelen activeert aan de ene kant onze hersenen, maar helpt ons aan de andere kant ook te ontspannen. Puzzelen is dus niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens heel gezond. 

 

Charlotte Dematons
Charlotte Dematons

Charlotte Dematons is een illustrator van kinderboeken en prentenboeken. Ze heeft een boek gemaakt met daarin alle letters van het alfabet en hun oneindige mogelijkheden. Iedere pagina is een weergaloos zoek- en ontdekfeest. Alfabet is nu samengekomen in een mooie collectie van puzzels, placemats, noteblocks en veel meer leuks!

Weekagenda's
Weekagenda's
Maak het plannen van je tijd gemakkelijker en leuker met de weekagenda’s van Bekking & Blitz.
Nooit meer heimwee
Nooit meer heimwee
Grafisch designer Joost Gijzel maakt de meest hippe kunst. Waar hij zijn inspiratie voornamelijk vandaan haalt? De mooiste steden van Nederland: Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Deze drie steden zijn nu samengebonden in een unieke collectie van kaarten, verjaardags- en maandkalenders, genaamd “Heimwee”.
Francien van Westering
Francien van Westering

Francien van Westering is een Nederlandse illustrator die vooral bekend is geworden door haar tekeningen van katten. In de webshop van Bekking & Blitz vindt u verschillende producten geïnspireerd op het werk van de illustrator. Allerlei producten met mooie illustraties van katten, voor de echte dierenvrienden.

Poster: Monkey, Frida
Viva La Frida! Frida Kahlo

Frida Kahlo (1907-1954) is zonder twijfel een van de bekendste en meest geliefde kunstenaars ter wereld. Beroemd zijn haar intieme zelfportretten – selfies avant la lettre - waarin ze haar eigen identiteit en ervaringen onderzoekt.

Kerst cadeau ideeën
Cadeau-ideeën voor feestelijke dagen
Ben jij op zoek naar de leukste cadeaus om je naasten mee te verrassen? Dan ben je bij Bekking & Blitz op het juiste adres! Hier vind je de meest unieke cadeaus om iemand mee te verrassen tijdens de feestdagen!
Bijzondere cadeaus voor haar
Bijzondere cadeaus voor haar

Een verjaardag, een behaalde prestatie, een bijzonder moment of gewoon zomaar. Er zijn genoeg redenen om je dierbaren te verrassen met een cadeautje. Bekking & Blitz heeft een groot assortiment aan kleinigheidjes om je vriendin, moeder, oma of collega in het zonnetje te zetten.

Pieter Cornelis Mondriaan
Pieter Cornelis Mondriaan

Zoekt u een passend cadeau geïnspireerd op het werk van Pieter Mondriaan? In onze webshop vindt u een unieke collectie van producten die we ontwikkelden in samenwerking met het Kunstmuseum Den Haag. Producten dus van mooie kwaliteit. Museumkwaliteit!

Vincent Van Gogh
Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh is misschien wel de populairste schilder die Nederland ooit heeft gekend. In onze webshop vindt u diverse producten geïnspireerd op het werk van de kunstenaar. We ontwikkelden deze in nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum. U koopt bij ons dus producten van museumkwaliteit!