Collecties

Inspired by Hortus

De Hortus Botanicus Amsterdam is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. En daar wordt vaak dankbaar gebruik van gemaakt. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. Zij dompelden zich onder in de groene collectie van de Hortus, resulterende in acht unieke ‘Inspired by Hortus..’ werken.

Een persoonlijke thuiswerkplek

Thuiswerken, men ontkomt er niet aan. Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een persoonlijke en inspirerende werkomgeving!

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop

Zoekt u een leuk cadeau, voor uzelf of voor een ander? In onze webshop vindt u altijd iets bijzonders.
De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Viva La Frida! Frida Kahlo

Frida Kahlo (1907-1954) is zonder twijfel een van de bekendste en meest geliefde kunstenaars ter wereld. Beroemd zijn haar intieme zelfportretten – selfies avant la lettre - waarin ze haar eigen identiteit en ervaringen onderzoekt.

Chester Beatty
Het Chester Beatty museum in Dublin bezit een unieke Aziatische collectie. De collectie bestaat onder andere uit Chinese zijdeschilderijen zoals de prachtige werken van Hu Feitao, Japanse stad prints momenteel te zien op de tentoonstelling "Edo in Colour".
De Docentenagenda's

Dé agenda voor het onderwijs, samengesteld door en voor docenten.

Wat maakt de Bekking & Blitz Docentenagenda zo uniek?

Een panel van docenten heeft waardevolle input gegeven voor de inhoud en jaarlijks worden nieuwe verbeterpunten meegenomen in de volgende edities.

Ton Schulten

De kleur, de gloed en glans, de vorm. De emotie en beleving. Dat is de wereld van Ton Schulten. Emotioneel en vooral zó prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling. Het werk van Ton Schulten verwarmt en is van een onnavolgbare schoonheid.

Unieke Bekking & Blitz Gift Sets - ideaal om te geven als cadeau
Op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Overweeg de Bekking & Blitz Gift Sets! Deze gift sets zijn leuke pakketjes van producten, zoals koelkastmagneten, brillenkokers, brillendoekjes, notitieboekjes en nog meer. Deze zijn allemaal in dezelfde stijl en hierdoor heel leuk om te geven! 
Fiep Westendorp

De illustraties van Fiep Westendorp zijn geliefd bij jong en oud. Bekend door het werk in samenwerking met Annie M.G. Schmidt: Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim & Pom en Otje.

Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh is misschien wel de populairste schilder die Nederland ooit heeft gekend. In onze webshop vindt u diverse producten geïnspireerd op het werk van de kunstenaar. We ontwikkelden deze in nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum. U koopt bij ons dus producten van museumkwaliteit!

Roman en Henriëtte Reisinger
De stillevens van Roman en Henriëtte Reisinger zijn authentiek en ademen vaak een sfeer van een ver verleden. Henriëtte componeert het stilleven, Roman schildert. Maak kennis met deze hedendaagse meester van het stilleven.
Bijzondere cadeaus voor haar

Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw vrouw, vriendin of (schoon)moeder? Bekijk onze cadeauartikelen met kunst, illustraties en natuurfoto's. Sfeervolle producten voor elk interieur.

Michelle Dujardin

De natuur is een bron van inspiratie die nooit opdroogt. De natuur is rustgevend en geeft nieuwe energie. Dat geldt ook voor de tekeningen en aquarelschilderijen van Michelle Dujardin, met daarop dieren, bloemen en planten. In onze webshop vindt u mooie producten die zijn geïnspireerd op het werk van deze hedendaagse illustrator. Van kaartenmapjes en kalenders tot brillenkokers en een reisspiegeltje. We ontwikkelden deze producten in samenwerking met Michelle Dujardin.

Floor Rieder gifts

Houdt u van de karakteristieke illustraties van Floor Rieder en maakt u daarmee graag een ander blij? In onze webshop vindt u diverse smaakvolle producten geïnspireerd op het werk van Floor Rieder. Van kaartenmapje en notitieboek tot koelkastmagneet. We ontwikkelden deze producten in onze eigen Studio Blitz, in nauwe samenwerking met de illustrator zelf.

Janneke Brinkman

Bent u een liefhebber van het werk van Janneke Brinkman? Of kent u iemand die daarvan houdt? In onze webshop vindt u een collectie van unieke producten die zijn geïnspireerd op het werk van deze botanisch kunstenares. We ontwikkelden deze in nauwe samenwerking met Janneke Brinkman.

Judith Stam

Judiths werk herken je uit duizenden. Of het nu om een groot schilderij gaat of een illustratie op een brillenkoker, haar kenmerkende stijl van schilderen met vrolijke kleuren komt overal terug.