Collecties

Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop

Zoekt u een leuk cadeau, voor uzelf of voor een ander? In onze webshop vindt u altijd iets bijzonders.
De keuze is enorm: van wenskaart tot paraplu. En van kalender tot brillenkoker. Ontdek hier onze nieuwste producten.

Een persoonlijke thuiswerkplek

Thuiswerken, men ontkomt er niet aan. Wij inspireren u graag om uw thuiswerkplek op te vrolijken. Maak van uw thuiswerkplek een persoonlijke en inspirerende werkomgeving!

Ton Schulten

De kleur, de gloed en glans, de vorm. De emotie en beleving. Dat is de wereld van Ton Schulten. Emotioneel en vooral zó prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling. Het werk van Ton Schulten verwarmt en is van een onnavolgbare schoonheid.

Unieke Bekking & Blitz Gift Sets - ideaal om te geven als cadeau
Op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Overweeg de Bekking & Blitz Gift Sets! Deze gift sets zijn leuke pakketjes van producten, zoals koelkastmagneten, brillenkokers, brillendoekjes, notitieboekjes en nog meer. Deze zijn allemaal in dezelfde stijl en hierdoor heel leuk om te geven! 
Fiep Westendorp

De illustraties van Fiep Westendorp zijn geliefd bij jong en oud. Bekend door het werk in samenwerking met Annie M.G. Schmidt: Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim & Pom en Otje.

Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh is misschien wel de populairste schilder die Nederland ooit heeft gekend. In onze webshop vindt u diverse producten geïnspireerd op het werk van de kunstenaar. We ontwikkelden deze in nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum. U koopt bij ons dus producten van museumkwaliteit!

Roman en Henriëtte Reisinger
De stillevens van Roman en Henriëtte Reisinger zijn authentiek en ademen vaak een sfeer van een ver verleden. Henriëtte componeert het stilleven, Roman schildert. Maak kennis met deze hedendaagse meester van het stilleven.
Bijzondere cadeaus voor haar

Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw vrouw, vriendin of (schoon)moeder? Bekijk onze cadeauartikelen met kunst, illustraties en natuurfoto's. Sfeervolle producten voor elk interieur.

Michelle Dujardin

De natuur is een bron van inspiratie die nooit opdroogt. De natuur is rustgevend en geeft nieuwe energie. Dat geldt ook voor de tekeningen en aquarelschilderijen van Michelle Dujardin, met daarop dieren, bloemen en planten. In onze webshop vindt u mooie producten die zijn geïnspireerd op het werk van deze hedendaagse illustrator. Van kaartenmapjes en kalenders tot brillenkokers en een reisspiegeltje. We ontwikkelden deze producten in samenwerking met Michelle Dujardin.

Floor Rieder gifts

Houdt u van de karakteristieke illustraties van Floor Rieder en maakt u daarmee graag een ander blij? In onze webshop vindt u diverse smaakvolle producten geïnspireerd op het werk van Floor Rieder. Van kaartenmapje en notitieboek tot koelkastmagneet. We ontwikkelden deze producten in onze eigen Studio Blitz, in nauwe samenwerking met de illustrator zelf.

M.C. Escher kaarten en agenda’s kopen

Het werk van Escher herken je uit duizenden. Het grafische werk van deze Friese kunstenaar zit verbazingwekkend ingenieus in elkaar. En vanwege de bijzondere patronen en illustraties is zijn werk nog altijd onverminderd populair. In onze webshop vindt u een grote collectie van Escher-producten. Bekking & Blitz heeft de exclusieve rechten voor het werk van Escher. Kwaliteit dus!

Janneke Brinkman

Bent u een liefhebber van het werk van Janneke Brinkman? Of kent u iemand die daarvan houdt? In onze webshop vindt u een collectie van unieke producten die zijn geïnspireerd op het werk van deze botanisch kunstenares. We ontwikkelden deze in nauwe samenwerking met Janneke Brinkman.

Dick Bruna

Kaarten, kalenders, schriften, etc. met de wereldberoemde en oh zo herkenbare illustraties van Dick Bruna. Bestel online!

Bijzondere cadeaus voor hem

Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw man, uw vriend of voor nog iemand anders? Van bijzondere kantoorartikelen tot paraplu's en brillenkokers, geïnspireerd op kunst en illustraties.

M.C. Escher winkel: kaarten en cadeaus

Kunstkaarten en kunstcadeaus geïnspireerd op het werk van M.C. Escher. Kalenders, agenda's, notitieboekjes e.d. Bestel online!

Naturalis museum collectie

In samenwerking met Naturalis Biodiversity Center ontwikkelde Bekking & Blitz een smaakvolle collectie gifts, onder meer geïnspireerd op de unieke collectie van het Herbarium.