Van ansichtkaarten en agenda’s tot brillenkokers en paraplu’s. Deze en andere producten uit de collecties van Bekking & Blitz zijn te koop bij De Bilthovense Boekhandel in Bilthoven en Bouwman Boeken in De Bilt. De ondernemende eigenaresse organiseert regelmatig een bijzonder evenement.

Lezingen door bekende romanschrijvers, workshops en boekpresentaties, het staat allemaal op de agenda van De Bilthovense Boekhandel en Bouwman Boeken. Het boek staat er centraal, maar de eigenaresse voelt goed aan dat klanten tegenwoordig méér willen.

Mooie kaarten, kalenders en agenda’s

Juist daarom kiezen de boekwinkels bewust voor de ansichtkaarten, agenda’s en kalenders van Bekking & Blitz. Producten met een mooi ontwerp, geïnspireerd op kunst, illustraties of fotografie. En passend bij het lezerspubliek dat de winkels bezoekt. Vindt er in Nederland of in de regio een mooie kunstexpositie plaats? Dan verkopen ze de producten die Bekking & Blitz maakt voor het museum.

Aantrekkelijke gifts

Dezelfde klanten waarderen ook de Bekking & Blitz-gifts die in de winkels te koop zijn. Zoals brillenkokers, paraplu’s, dienbladen en bamboe tableware. Deze producten hebben niet alleen een mooi ontwerp, maar kenmerken zich ook door de hoge productkwaliteit. Ze verkopen dan ook goed.