Briefpapier met bijpassende enveloppen bestellen

Smaakvolle artikelen voor uw museumwinkel

U vindt de artikelen van Bekking & Blitz in vele museumwinkels, in binnen- én buitenland. Van kaarten en agenda’s tot paraplu’s en brillenkokers. Voor elk museum ontwikkelen we unieke productlijnen. Kwaliteitsproducten met een unieke uitstraling en die goed verkopen. Heeft u interesse? We adviseren u graag over mooie en kansrijke artikelen voor uw museumwinkel. Wij vertalen uw collectie naar een hoogwaardige herinnering of cadeau, geïnspireerd op de kunst uit uw eigen museum. Van kaarten, agenda’s en catalogi tot brillenkokers, paraplu’s en uitdagende legpuzzels.

  • Unieke productlijnen voor uw museum
  • Mooi van kwaliteit, onweerstaanbaar voor de bezoeker
  • Wij regelen álles: van ontwerp tot opslag en levering
Museumwinkels - De kunst van een sterk assortiment

Kunstproducten en accessoires

We ontwerpen, produceren en leveren hoogwaardige producten, zoals kunstkaarten, agenda’s, kalenders en notitieblokken. En wat te denken van cadeauartikelen zoals servetten, paraplu’s, brillenkokers en, nieuw in onze collectie, legpuzzels? Uw museum wordt steeds leuker!

Unieke ontwerpen voor uw museum

Geïnspireerd op kunstwerken uit uw collectie, maken we unieke ontwerpen met verrassende details. Grensverleggend en met respect voor het kunstwerk. Dit gebeurt in Studio Blitz. Samen ontwikkelen we waardevolle productlijnen die iets toevoegen. Waardevol om te kopen, voor uzelf of als cadeau.

Decennialange samenwerking met de Bijenkorf

Producten die goed verkopen

Twijfelt u over de samenstelling van uw assortiment in uw museumwinkel? Wij adviseren u graag. Wij weten als geen ander wat de consument graag wil. Immers, onze producten worden ook aangeboden in boekenwinkels, kantoorvakhandels, cadeauwinkels en warenhuizen. 

Ook op basis van data uit onze webshop weten we goed waar vraag naar is en daar plukt u de vruchten van.

We regelen alles

U hoeft niet op te zien tegen het regelwerk. Want dat nemen we u allemaal uit handen. We laten uw artikelen maken bij gespecialiseerde partners met wie we al jarenlang werken. We houden voorraad en leveren volgens afspraak. Altijd goedgevulde schappen!

Succesvolle productlijnen voor musea in Berlijn

Voor alle musea

We zijn er voor zowel grote landelijke als kleine regionale musea. Dus ook voor uw museum. Want ook uw museum heeft een collectie of een tijdelijke expositie die het waard is om te vertalen naar cadeauartikelen. Samen ontwikkelen we kansrijke producten voor uw winkel.

Ook verkoop in boek- en kantoorvakhandels

Wilt u uw museumcollectie of expositie extra onder de aandacht brengen bij een breed publiek? Bekking & Blitz biedt de mogelijkheid uw artikelen aan te bieden aan boekwinkels, kantoorvakhandels, warenhuizen en cadeauwinkels, regionaal of landelijk. Wij regelen dit voor u, via ons uitgebreide internationale netwerk van retailers. 

Ook zijn er mogelijkheden om uw collectie of expositie aan te bieden via onze webshop. Neem contact op voor de mogelijkheden.