Steeds meer boekhandels en kantoorvakhandels kiezen ervoor om naast boeken ook merchandise te verkopen. Aantrekkelijk voor de klant, winstgevend voor de boekhandel. Ook Van de Velde Boeken in Noord-Nederland kiest hiervoor. Bekking & Blitz levert er veel verschillende producten.

Van der Velde Boeken bestaat al sinds 1892. Na 112 jaar verhuisde de hoofdvestiging in Leeuwarden in 2005 naar een groter pand aan de Nieuwestad. Door overnames nam het aantal vestigingen gestaag toe. Momenteel bestaat de boekhandel uit zeven vestigingen in Friesland, Groningen en Drenthe.

Kaarten en agenda’s naast cadeauartikelen

Bij Van der Velde Boeken staat het boek centraal. Ook is het een kantoorvakhandel. De vestigingen verkopen ansichtkaarten, agenda’s en kalenders uit de collecties van Bekking & Blitz. En ook cadeauartikelen zoals opvouwbare tasjes, brillenkokers en bamboe tableware. En met succes, want de producten zijn in trek bij de klanten.

‘Escher op reis’

Ten gelegenheid van de tentoonstelling Escher ‘op reis’, van 28 april tot en met 28 oktober 2018 in het Fries Museum, richtten we speciale corners in met Escher-producten. We verzorgden hiervoor ook de signing en de affiches.