Ansichtkaarten, agenda’s, kunstcatalogi, paraplu’s, brillenkokers … elk product ontwerpen we in onze eigen Studio Blitz. Hier creëren onze vijf ontwerpers kunstwerkjes van kunstwerken. Voor museawinkels en non-profitorganisaties en onze webshop. Onze ontwerpen zijn altijd verrassend en hoogwaardig. En leuk om te kopen, voor jezelf of voor een ander.
Een eigen identiteit voor uw productlijn

Een eigen identiteit voor uw productlijn

Onze ontwerpers geven elk product en elke productlijn een eigen identiteit. Met als uitgangspunt een schilderij, een kunstfoto of een illustratie. Geïnspireerd door kleuren, vormen en patronen ontwikkelen we een aantrekkelijk product dat goed verkoopt. Met respect voor het kunstwerk.
Nieuwe cadeauartikelen in onze webshop

We maken graag kunstwerkjes

We gaan altijd op zoek naar dat ene aansprekende detail. We spelen met het oorspronkelijke kunstwerk. Maken het beeld vrijstaand. Kiezen voor andere kleuraccenten. Of voor een afwerking van het drukwerk met een matte laminaat en spotvernis. Kortom: we maken graag kunstwerkjes.
Mondkapje: Woman haori with Red and White Cranes, Collection Rijksmuseum Amsterdam

Inspiratie uit kunst én mode

We laten ons inspireren door kunst, fotografie en illustraties. Maar bijvoorbeeld ook door mode. Denk aan kleuren, patronen en toepassingen. Want we vinden het belangrijk dat onze producten actueel zijn en goed verkopen. Sterker nog, een ontwerp is pas geslaagd als de consument dat vindt.

Bekijk de schitterende werken van Studio Blitz in de webshop en laat u inspireren.