Adresboekjes

Met een adresboekje vergeet u nooit meer namen, adressen en telefoonnummers. U heeft al deze gegevens bij de hand. In onze webshop vindt u smaakvolle adresboekjes die zijn gebaseerd op een bekend of minder bekend kunstwerk. Kies uit adresboekjes met bedrukkingen uit verschillende musea, zoals het Rijksmuseum. Of geniet van de schitterende illustraties van bekende artiesten zoals Judith Stam. 
16 resultaten
16 resultaten
  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Milieuvriendelijke producten
  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Milieuvriendelijke producten

Adresboekjes kopen

Met een adresboekje vergeet u nooit meer namen, adressen en telefoonnummers. U heeft al deze gegevens bij de hand. In onze webshop vindt u smaakvolle adresboekjes die zijn gebaseerd op een bekend of minder bekend kunstwerk. We ontwerpen dit in onze eigen Studio Blitz. Een adresboekje van Bekking & Blitz is daarom een sieraard op tafel. 

Handig in huis

Veel mensen houden hun adresgegevens tegenwoordig bij in hun mobiele telefoon. Heel handig natuurlijk. Toch blijft een papieren adresboekje onverminderd populair. Steeds meer mensen herontdekken het gemak van zo’n adresboekje. U kunt er makkelijk iets in opzoeken. En trouwens: we zitten al zoveel achter ons mobieltje. En een papieren adresboekje heeft ook iets nostalgisch.

Origineel adresboekje

Met een adresboekje van Bekking & Blitz haalt u iets bijzonders in huis. De omslag en het binnenwerk zijn verrijkt met werk van een bekende of minder bekende kunstenaar. Het boekje heeft een prettige indeling met ruimte voor naam, adres en telefoonnummer. Het papier is stevig, zodat het adresboekje lang meegaat en, bij normaal gebruik, netjes blijft. U vindt de juiste gegevens snel terug aan de hand van de tabs op alfabet.

Adresboekjes in verschillende formaten 

Bij Bekking & Blitz zijn adresboekjes in verschillende formaten verkrijgbaar. De meeste adresboekjes hebben het A5 formaat, maar er zijn ook adresboekjes in A6 formaat verkrijgbaar. U kunt dus zelf kiezen welk formaat het beste bij u past! Vrijwel alle adresboekjes zijn voorzien van een elastieken band, zodat het boekje netjes dicht blijft tijdens vervoer in een tas. Ook aan een pen is gedacht: deze kunt u in het kleine elastieken lusje haken.

Kwaliteit verzekerd

Bekking & Blitz staat voor kwaliteit. Onze producten zijn ook te koop in gerenommeerde musea in binnen- en buitenland. Veel van deze producten ontwikkelen we speciaal voor het museum.

Kies uw adresboekje en bestel

Vindt u het adresboekje van uw voorkeur? Bestellen gaat snel en eenvoudig. U krijgt er een gratis presentje bij!

  • Voor 14.00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis presentje bij uw bestelling
  • Vanaf 30 euro in Nederland gratis thuisbezorgd
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard