A5

Adresboekjes A5 

Met de adresboekjes van Bekking & Blitz vergeet je nooit meer namen, adressen en telefoonnummers, je hebt alle gegevens gemakkelijk bij de hand. Wij bieden adresboeken in verschillende soorten en maten, zoals deze adresboeken in A5 formaat. Deze adresboeken in A5 formaat bevatten genoeg ruimte om al je contacten in kwijt te kunnen. Zo heb je alle contacten op een rijtje! Veel mensen houden tegenwoordig adresgegevens bij in de mobiele telefoon. Juist in deze tijd heeft het iets nostalgisch om nog gebruik te maken van een papieren adresboek!

9 resultaten
9 resultaten

Adresboek A5 met kunst 

De adresboeken in A5 formaat van Bekking & Blitz zijn niet alleen handig en hebben iets nostalgisch, ook zijn ze enorm smaakvol. Ze zijn allen gebaseerd op een bekend of minder bekend kunstwerk. Van welke soort kunst je ook houdt, er is voor ieder wat wils. Kies uit verschillende adresboeken in A5 formaat, met bedrukkingen uit verschillende musea, zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum. Meer geïnteresseerd in een specifieke artiest? Neem dan eens een kijkje tussen al onze artiesten! Artiesten zoals Vincent van Gogh, Roman Reisinger en Rembrandt van Rijn

 

Adresboek A5 bestellen

Unieke adresboeken in A5 bestellen, doe je gemakkelijk bij Bekking & Blitz. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en plaats je bestelling online. Wanneer de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur wordt geplaatst, wordt de bestelling de volgende dag aan huis bezorgd. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, wordt je bestelling gratis verzonden. Haal de kunst in huis met de prachtige notitieboeken met harde kaft van Bekking & Blitz. 


 
Adresboek A6, harde kaft: Collage from several artworks, Joseph Jakob von Plenck, Fitzwilliam Museum
  • Compacte adresboekjes
  • Kunstcadeaus voor iedereen
  • Snel geleverd