A5-formaat

Adresboekjes A5 

Blijf georganiseerd met de adresboekjes van Bekking & Blitz!
Met onze handige adresboekjes vergeet je nooit meer namen, adressen of telefoonnummers. Alle gegevens zijn gemakkelijk bij de hand te houden. Bekking & Blitz biedt adresboekjes in verschillende soorten en maten, waaronder deze in A5-formaat. Deze A5-adresboekjes bieden genoeg ruimte om al je contacten in te noteren. Zo heb je al je contacten netjes geordend op één plek! In de digitale tijd van vandaag slaan veel mensen hun adresgegevens op in hun mobiele telefoon. Toch heeft het gebruik van een papieren adresboek iets nostalgisch. Geniet van de charme van bladeren door de pagina's en het noteren van je contacten op een klassieke manier. Kies uit de collectie adresboekjes van Bekking & Blitz en ervaar het gemak van al je belangrijke informatie binnen handbereik. 

11 resultaten
11 resultaten

Adresboek A5 met kunst 

De adresboeken in A5 formaat van Bekking & Blitz zijn niet alleen handig en hebben iets nostalgisch, ook zijn ze enorm smaakvol. Ze zijn allen gebaseerd op een bekend of minder bekend kunstwerk. Van welke soort kunst je ook houdt, er is voor ieder wat wils. Kies uit verschillende adresboeken in A5 formaat, met bedrukkingen uit verschillende musea, zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum. Meer geïnteresseerd in een specifieke artiest? Neem dan eens een kijkje tussen al onze artiesten! Artiesten zoals Vincent van Gogh, Roman Reisinger en Rembrandt van Rijn

 

Adresboek A5 bestellen

Unieke adresboeken in A5 bestellen, doe je gemakkelijk bij Bekking & Blitz. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en plaats je bestelling online. Wanneer de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur wordt geplaatst, wordt de bestelling de volgende dag aan huis bezorgd. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, wordt je bestelling gratis verzonden. Haal de kunst in huis met de prachtige notitieboeken met harde kaft van Bekking & Blitz. 


 
Adresboek A6, harde kaft: Collage from several artworks, Joseph Jakob von Plenck, Fitzwilliam Museum
  • Compacte adresboekjes
  • Kunstcadeaus voor iedereen
  • Snel geleverd