A6-formaat

Adresboekjes A6 

Met de adresboekjes van Bekking & Blitz vergeet je nooit meer namen, adressen en telefoonnummers, je hebt alle gegevens gemakkelijk bij de hand! Wij bieden adresboeken in allerlei verschillende soorten en maten, zoals deze adresboeken in A6-formaat. Deze A6-adresboeken zijn het perfecte formaat om handig overal mee naartoe te nemen! Zo heb je dus altijd al je contacten bij je. Veel mensen houden tegenwoordig adresgegevens bij in de mobiele telefoon. Juist in deze tijd heeft het iets nostalgisch om nog gebruik te maken van een papieren adresboek! Omarm de klassieke manier van het noteren van je contacten en geniet van het plezier van het bladeren door de pagina's. Kies het A6 adresboek van Bekking & Blitz en ervaar het gemak van het altijd binnen handbereik hebben van al je belangrijke informatie!

11 resultaten
11 resultaten

Adresboek A6 met kunst

De adresboeken in A6 formaat van Bekking & Blitz zijn niet alleen handig voor gebruik en hebben iets nostalgisch, ze zijn ook nog eens enorm smaakvol. Ze zijn allen gebaseerd op een bekend of minder bekend kunstwerk. Van welke soort kunst je ook houdt, er is voor ieder wat wils. Kies uit verschillende soorten adresboeken in A6 formaat, met bedrukkingen uit verschillende musea, zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum. Ligt je interesse meer bij een specifieke artiest? Neem dan eens een kijkje tussen al onze kunstenaars! Kunstenaars zoals Vincent van Gogh, Roman Reisinger en Rembrandt van Rijn zijn te zien op onze A6 adresboeken. 

 

Adresboek A6 bestellen

Ben jij nou ook op zoek naar het perfecte adresboek om alle adresgegevens in bij te houden? Unieke adresboeken in A6 formaat bestellen, doe je gemakkelijk bij Bekking & Blitz. Neem een kijkje tussen ons aanbod, en vind het adresboek wat het meest naar jouw smaak is. Plaats de bestelling vervolgens makkelijk online. Wanneer je dit doet op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, zal de bestelling de volgende dag aan huis geleverd worden. Als je geïnteresseerd bent in meer van onze artikelen, en je bestelt voor meer dan €30,- op onze website, dan zal je bestelling gratis worden verzonden. Haal de kunst in huis met de prachtige adresboeken in A6 formaat van Bekking & Blitz. 

Adresboek A6: Canal Houses, Caspar Jacobsz. Philips, Collection Rijksmuseum Amsterdam
  • Werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Ontvang een presentje bij je order
  • Handige kunstitems