Agenda 2024 kopen

Zoekt u een agenda 2024? En wilt u iets bijzonders? De mooiste agenda’s koopt u bij Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. We ontwikkelen onze producten in samenwerking met musea en non-profitorganisaties. Kwalitatief hoogwaardig, smaakvol en praktisch.

De agenda's voor 2024 hebben wij op dit moment nog niet klaar. Voor ons actuele aanbod met agenda's: klik hier.

Agenda’s geïnspireerd op kunst

Bent u een kunstliefhebber? Bekijk dan eens onze agenda’s met werk van Van Gogh of Magritte. De Rijksmuseum agenda geeft een mooi beeld van Nederlandse kunst door de eeuwen heen. En de Boijmans van Beuningen agenda toont enkele van de mooiste werken van dit museum. Voor fotografieliefhebbers hebben we de Amsterdam Fotomuseum agenda.

Agenda’s met natuurfoto’s

Natuurliefhebbers halen hun hart op aan de agenda’s die we ontwikkelden in samenwerking met Vogelbescherming Nederland, Werelderfgoed Waddenzee en Natuurpunt Vlaanderen. Ook de Tuinen-agenda is al vele jaren heel populair.

Andere leerzame agenda’s

Voor mensen met specifieke interesses hebben we de Vaderlandse geschiedenis agenda, de Filosofie agenda en de Koninklijke Bibliotheek agenda.

Mini-agenda, weekagenda of kantooragenda?

Wilt u een handzame agenda die u makkelijk overal naartoe neemt? Kies dan voor een mini-agenda. Deze is compact (11 x 15,5 cm) en lichtgewicht (152 gram). Onze mini-agenda’s zijn ingebonden en hebben een leeslint. Wilt u een agenda voor thuis? Dan is een weekagenda heel geschikt. Elke weekagenda van Bekking & Blitz is spiraalgebonden, zodat de pagina’s helemaal plat kunnen liggen. Beide typen agenda’s hebben een weekoverzicht, afgewisseld met sfeervolle afbeeldingen. Eer is ruimte voor notities.

Kwaliteit van Bekking & Blitz

Een maandkalender van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwikkelen elk product namelijk in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een verrassende twist. Het drukwerk benadert het origineel van de kunstwerken en de illustraties. En ook de papierkwaliteit is hoogwaardig. We verkopen de maandkalenders niet alleen in de museumwinkel, maar dus ook in onze eigen webshop.

Kies uw agenda 2024 en bestel

Kies ook voor een agenda 2024 van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 30,-
  • Vandaag besteld voor 14:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)
Bestel uw agenda 2024