Docentenagenda's

Twee-derde van de docenten maakt gebruik van een papieren docentenagenda. Een docentenagenda, ook wel een lerarenagenda genoemd, is een agenda speciaal gemaakt voor docenten. In de docentenagenda kan je privé- en werkafspraken makkelijk combineren. Hierdoor kan je al je activiteiten, doordeweeks of in het weekend, in één oogopslag organiseren en plannen. In de docentenagenda is makkelijk het lesrooster bij te houden, zo weet je precies waar en wanneer je les geeft. Ook cijferlijsten van de leerlingen en leerlingenlijsten zijn er makkelijk in bij te houden. Zo heb je alle belangrijke informatie altijd op één plek en raak je deze niet kwijt. Naast deze handige informatie, is er ook nog genoeg ruimte voor notities en aantekeningen over de klas.

2 resultaten
2 resultaten
Artemis A5 Docentenagenda 2024-2025
Artemis A5 Docentenagenda 2024-2025
€ 11,99
Athena A4 Docentenagenda 2024-2025
Athena A4 Docentenagenda 2024-2025
€ 14,99

Waarom de docentenagenda?

Hoewel het overgrote deel van de docenten in het voortgezet onderwijs veel meer digitaal is gaan werken, zegt nog altijd 67 procent van hen een papieren docentenagenda op zak te hebben. Een papieren agenda geeft over het algemeen meer overzicht dan een digitale agenda en het opschrijven zorgt ervoor dat je dingen beter onthoudt. Wanneer je een papieren agenda gebruikt staat het niet alleen op papier, maar zit het ook in je hoofd. Het gebruiken van papier is een geheugensteuntje dat altijd werkt! De docentenagenda is heel overzichtelijk ingedeeld. De verschillende weken zijn in één oogopslag te bekijken en er is veel ruimte voor notities. Ook is er plek voor to do lijstjes, cijfers en allerlei praktische dingen die leerkrachten nodig hebben van een goede agenda.

De docentenagenda’s van Bekking & Blitz zijn ontworpen met docenten, voor docenten.

Docentenagenda 2024-2025 bestellen

Ben jij een docent en word jij overspoeld met drukke planningen? Ben je soms het overzicht even kwijt, of wil je gewoon alle belangrijke informatie op één plek hebben? Bekijk dan de docentenagenda’s van Bekking & Blitz. Wij hebben de perfecte agenda voor jou, waardoor je je nooit meer druk hoeft te maken over afspraken, cijferlijsten of lesroosters. Bestellen bij Bekking & Blitz gaat ook nog eens heel snel en gemakkelijk. Wanneer je de docentenagenda namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur bestelt, wordt deze de volgende dag nog aan huis bezorgd. Ben je op zoek naar meer bruikbare producten voor in de les? Bekijk ons assortiment schriften, potloden en opbergmappen eens. 

Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Athena Docentenagenda 2022-2023
  • Ontworpen voor en door docenten
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis levering boven €30 binnen NL