Zakagenda's

De zakagenda is een agenda van klein formaat. De reden dat het een zakagenda wordt genoemd, is omdat hij gemakkelijk mee te nemen is. Hij past vrijwel overal in, zo is hij ook mee te nemen in de binnenzak en dit verklaart ook de naam. Je kan het formaat van de zakagenda vergelijken met het A6 formaat. De zakagenda wordt veel voor zakelijk gebruik gebruikt door mensen die op kantoor werken. Wanneer je aan het bellen bent, kan je namelijk niet eenvoudig een afspraak in je digitale agenda plaatsen. Naast afspraken, is ook het maken van kleine aantekeningen in de zakagenda heel eenvoudig. De zakagenda is dus enorm multifunctioneel en handig in gebruik. 

1 resultaten
1 resultaten

Zakagenda met kunst

Zakagenda’s zijn er voor iedereen. Houd je meer van strak en eenvoudig? Dan zijn de zakelijke varianten het meest geschikt voor jou. Houd je toch meer van kleur en een iets drukkere agenda? Ook dan heeft Bekking & Blitz voor jou de perfecte zakagenda’s klaarliggen. De variaties zijn eindeloos en echt elke zakagenda is uniek. De zakagenda’s zijn namelijk allen ontworpen in onze eigen Studio Blitz. De meeste zijn voorzien van een handig weekoverzicht waardoor je snel kunt zien op welk moment van de week nog een plekje vrij is voor een afspraak. De agenda’s van Bekking & Blitz zijn perfect voor iedereen die graag wil opvallen en stralen met de meest unieke agenda. 

 

Zakagenda bestellen

Wil jij ook graag al je kleine aantekeningen en afspraken gemakkelijk met je mee nemen? Kijk dan eens tussen ons aanbod aan zakagenda’s. Zakagenda’s bestellen gaat bij Bekking & Blitz ook heel gemakkelijk, het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken! Plaats je bestelling en wij doen de rest. Wanneer je een bestelling plaatst op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, dan wordt het de volgende dag al aan huis bezorgd! Bekking & Blitz heeft ook veel andere kantoorartikelen die jouw kantoor opvrolijken of het werken op kantoor een stuk leuker maken! Neem gauw een kijkje, want wanneer je voor meer dan €30,- bestelt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

M.C. Escher mini agenda 2023
  • Handig pocket formaat agenda
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Bestelling €30 of mee? Gratis verzonden