Familieagenda's

Een druk gezin betekent meestal drukke planningen. Soms blijft het maar lastig om bij te houden... Gelukkig heeft Bekking & Blitz verschillende familieagenda’s voor het hele gezin. Familieagenda’s zijn de perfecte oplossing om alle activiteiten van het hele gezin bij te kunnen houden! Een familieagenda heeft namelijk een indeling voor meerdere personen, zodat ieder gezinslid de planning er op kwijt kan. Zo kan je altijd gemakkelijk rekening houden met elkaar en vergeet je nooit de voetbaltraining of de vergadering. Het verschilt per familieagenda voor hoeveel personen het geschikt is. 

1 resultaten
1 resultaten

Familieagenda 2024

De familieagenda voor 2024 helpt je komend jaar nooit meer iets over het hoofd te zien. Schrijf gewoon op wat er moet gebeuren en zorg dat iedereen dat mee kan lezen. Of spreek af hoe jullie er samen gebruik van maken, er is ruimte genoeg bij de dagen, weken en maanden.

De gezin agenda voor het komende jaar helpt je alles te plannen, zowel binnenkort als nog een stuk verder weg. Je kunt er 2024 mee vooruit en dankzij de sterke spiraal werkt de agenda in december nog net zo goed als in januari.

Indeling van familieagenda 

Hoe de familieagenda’s ingedeeld zijn verschilt natuurlijk per agenda, maar ze komen met een paar kenmerken erg overeen. Zo zijn alle familieagenda’s kleurrijk geïllustreerd en zijn ze allen voorzien van leuke quotes, illustraties, stickers en andere leuke toevoegingen die de familieagenda nog net een stukje leuker maken. Bovenal zijn het agenda’s die met je meedenken, zo helpt hij je met het plannen en blijft er meer tijd over voor dingen die belangrijk zijn. Alle familieagenda’s zijn voorzien van een praktische en ruime indeling met veel schrijfruimte. Omdat het een familieagenda is, is het ook handig om te weten wanneer de kinderen vakantie hebben. Daarom is de familieagenda ook voorzien van schoolvakanties en feestdagen. Het weekoverzicht van de familieagenda’s hebben veel schrijfruimte, voor ieder gezinslid. Ook bevatten ze vaak een maandoverzicht zodat je snel een overzicht hebt van hoe de dagen van de maand vallen. Snelle notities kwijt willen? Ook dat kan! Al met al is de familieagenda dus een perfecte oplossing voor drukke gezinnen met levendige planningen. 

Mooiste familieagenda

Bij Bekking & Blitz zijn we trots op onze ontwerpen, omdat we die maken in onze eigen ontwerpstudio. Dat geldt ook voor de familieagenda die je kunt bestellen. We ontwerpen handige agenda’s, waarin je een combinatie van kunst, mooie ontwerpen en handige extra’s vindt. 

Gebruik een agenda met veel schrijfruimte, plus informatie over de schoolvakanties van de kinderen en bijvoorbeeld de feestdagen. Bovendien bekijk je in het maandoverzicht eenvoudig hoe de dagen in een maand vallen, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. 

Als je zoekt naar een handige agenda voor de hele familie maak je bij ons de beste keuze. De agenda werkt heel makkelijk en biedt voldoende ruimte, zowel voor jou als voor alle andere gezinsleden die er graag gebruik van maken.

Familieagenda kopen

Je bestelt jouw familieagenda gewoon online. Kies een mooi exemplaar met daarin bijvoorbeeld leuke illustraties en inspirerende quotes, net als stickers die het wel zo leuk maken om steeds de volgende week om te slaan. Wij hebben de agenda op een creatieve en uitnodigende manier voor je vormgegeven, zodat het echt een centraal planning-element wordt binnen jouw gezin.

De agenda voor de hele familie met veel schrijfruimte bestel je natuurlijk eenvoudig online. Wij hebben de familieagenda’s voor je op voorraad, dus daar gaan we meteen mee aan de slag als jij de bestelling plaatst.

Vanaf €30 is de verzending gewoon gratis. En bestel je voor 14:00 uur? Wij gaan er meteen mee aan de slag, dus je hebt de agenda standaard de volgende dag al in huis.

Fiep Westendorp familie weekagenda 2023
  • Handige agenda voor de familie
  • Unieke items
  • Gratis verzending boven €30