Familieagenda's

Een druk gezin betekent meestal drukke planningen. Soms blijft het maar lastig om bij te houden... Gelukkig heeft Bekking & Blitz verschillende familieagenda’s voor het hele gezin. Familieagenda’s voor 2022 zijn de perfecte oplossing om dit jaar alle activiteiten van het hele gezin bij te kunnen houden! Een familieagenda heeft namelijk een indeling voor meerdere personen, zodat ieder gezinslid de planning er op kwijt kan. Zo kan je altijd gemakkelijk rekening houden met elkaar en vergeet je nooit de voetbaltraining of de vergadering. Het verschilt per familieagenda voor hoeveel personen het geschikt is. 

1 resultaten
1 resultaten
Homeworktime familie agenda 2023
Homeworktime familie agenda 2023
€ 21,99

Indeling van familieagenda 

Hoe de familieagenda’s ingedeeld zijn verschilt natuurlijk per agenda, maar ze komen met een paar kenmerken erg overeen. Zo zijn alle familieagenda’s kleurrijk geïllustreerd en zijn ze allen voorzien van leuke quotes, illustraties, stickers en andere leuke toevoegingen die de familieagenda nog net een stukje leuker maken. Bovenal zijn het agenda’s die met je meedenken, zo helpt hij je met het plannen en blijft er meer tijd over voor dingen die belangrijk zijn. Alle familieagenda’s zijn voorzien van een praktische en ruime indeling met veel schrijfruimte. Omdat het een familieagenda is, is het ook handig om te weten wanneer de kinderen vakantie hebben. Daarom is de familieagenda ook voorzien van schoolvakanties en feestdagen. Het weekoverzicht van de familieagenda’s hebben veel schrijfruimte, voor ieder gezinslid. Ook bevatten ze vaak een maandoverzicht zodat je snel een overzicht hebt van hoe de dagen van de maand vallen. Snelle notities kwijt willen? Ook dat kan! Al met al is de familieagenda dus een perfecte oplossing voor drukke gezinnen met levendige planningen. 

 

Familieagenda bestellen

De familieagenda’s van Bekking & Blitz zijn dé agenda’s voor elk druk gezin die wel eens afspraken vergeten of moeite hebben met planningen bijhouden. Bestellen is heel gemakkelijk en je hebt de familieagenda zo in huis! Wanneer je namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al aan huis bezorgd! Neem nog een kijkje op de rest van onze website, want bestel je voor meer dan €30,- bij Bekking & Blitz? Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Op die manier heb je snel, eenvoudig en goedkoop je favoriete producten in huis. 

Fiep Westendorp familie weekagenda 2023
  • Handige agenda voor de familie
  • Unieke items
  • Gratis verzending boven €30