Weekagenda's

Weekagenda’s zijn er in allerlei soorten en maten. De weekagenda is immers de meest populaire agenda. Met de weekagenda beschik je over een handige agenda die alle weken van het jaar per week toont. Op deze manier zie je snel welke afspraken je hebt per week, en natuurlijk of je nog genoeg ruimte hebt voor nieuwe afspraken. Alle afspraken in een week kan je met een weekagenda handig op elkaar afstemmen en je afspreken spreiden. Dit doe je natuurlijk om een hoge werkdruk te voorkomen en geen dubbele afspraken te maken. In de weekagenda kan je snel zien of je beschikbaar bent of niet. De weekagenda is niet alleen perfect te gebruiken voor op kantoor, maar ook voor op school en voor thuis. 

18 resultaten
18 resultaten
Michelle Dujardin weekagenda 2025
Michelle Dujardin weekagenda 2025
€ 16,99
Wadden Werelderfgoed weekagenda 2025
Wadden Werelderfgoed weekagenda 2025
€ 16,99
van Gogh weekagenda 2025
van Gogh weekagenda 2025
€ 16,99
WNF weekagenda 2025
WNF weekagenda 2025
€ 16,99
Magritte weekagenda 2025
Magritte weekagenda 2025
€ 16,99
Holland weekagenda 2025
Holland weekagenda 2025
€ 16,99
M.C. Escher weekagenda 2025
M.C. Escher weekagenda 2025
€ 16,99
Art Deco & Jugendstil weekagenda 2025
Art Deco & Jugendstil weekagenda 2025
€ 16,99
Book by Book weekagenda 2025
Book by Book weekagenda 2025
€ 11,99
Week by week weekagenda 2025
Week by week weekagenda 2025
€ 11,99
Nederland Natuurland weekagenda 2025
Nederland Natuurland weekagenda 2025
€ 16,99
Toon Hermans weekagenda 2025
Toon Hermans weekagenda 2025
€ 16,99
Art weekagenda 2025
Art weekagenda 2025
€ 16,99
Peter van Straaten weekagenda 2025
Peter van Straaten weekagenda 2025
€ 16,99

Weekagenda’s voor iedereen

Bekking & Blitz biedt een ruim aanbod aan weekagenda’s, voor iedereen. Zo zijn ze niet alleen perfect te gebruiken voor afspraken op kantoor, maar ook voor op school! Inplannen welke lessen je op welke dagen hebt, welk huiswerk je af moet hebben op verschillende dagen en wanneer je toetsen hebt waar je voor moet leren. Schoolwerk is ontzettend goed te plannen in de weekagenda, maar ook thuis kun je een weekagenda gebruiken. Iedereen met een drukke planning kan deze gemakkelijk kwijt in de weekagenda en zo is deze gemakkelijk terug te vinden. Omdat de weekagenda’s multifunctioneel zijn voor iedereen, is er ook voor ieder wat wils. Ben jij op zoek naar een basic agenda met een effen kleur? Geen probleem! Of zoek je iets met een vrolijke kleur en mooie illustraties? Ook die kan je vinden tussen ons aanbod!

Afspraken voor de hele week

Wil je een weekagenda kopen? Hierin schrijf je alles op wat er voor de komende week belangrijk is. Dat is handig, omdat je op die manier net wat verder vooruit plant. Je voorkomt dubbele afspraken en kunt in één keer zien of je een drukke week voor de boeg hebt.

Bij de verschillende weken heb je natuurlijk voldoende ruimte om notities te maken. Dus wil je opschrijven wat je gaan doen, met wie en waar je moet zijn? Dat kun je er allemaal makkelijk bij zetten. Zo noteer je alles wat belangrijk is, dus is het niet nodig om dat nog langer zelf te onthouden.

Gebruik op die manier de weekagenda voor 2024 en 2025, bijvoorbeeld als je van plan bent om beter te plannen. Bij ons kies je uit een aantal mooie exemplaren. Daarmee maak je niet alleen een betere planning, de ontwerpen zijn ook mooi om te zien en het wordt leuk om ermee aan de slag te gaan.

Handig voor werk en voor thuis

De weekagenda kun je zowel thuis als op het werk goed gebruiken. Schrijf er thuis bijvoorbeeld in op welke afspraken je maakt met vrienden of familie. Dus staat er een etentje gepland of gaan jullie samen de stad in? Noteer daarnaast wanneer je voetbal- of tennistraining hebt, of wanneer de kinderen daar naartoe gaan. Houd in één overzicht bij wat er allemaal binnen het gezin gebeurt.

Tip: maak je de planning het liefst met het hele gezin? Bekijk ook onze familieagenda’s

Daarnaast kun je de agenda voor de hele week natuurlijk goed gebruiken op het werk. Schrijf jouw afspraken op kantoor, bij de klant op locatie en de digitale meetings erin op. Zo bekijk je in één keer wat je de komende week voor de boeg hebt. Of plan je makkelijker iets in, als iemand vraagt of je komende woensdag of donderdag misschien nog een gaatje hebt.

Mooie weekagenda voor 2024-2025

We hebben een eigen ontwerpstudio. Daar maken we de ontwerpen, bijvoorbeeld voor de weekagenda voor 2024-2025. We gebruiken de mooiste landschappen en plekken in Nederland, prachtige bloemen en planten en bijvoorbeeld kunstzinnige ontwerpen. Al die ontwerpen zijn mooi om te zien of tonen zelfs unieke kunst. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekagenda met de kunst van het museum Boijmans van Beuningen?

We staan bekend om onze kunstzinnige ontwerpen. Op die manier kies je niet zomaar voor een weekagenda, het is een kunstwerk waar je jouw planning in maakt. Het is leuk om er doorheen te bladeren, terwijl de handige opzet er natuurlijk voor zorgt dat je nooit meer een afspraak over het hoofd ziet.

Weekagenda kopen

Je kunt online jouw weekagenda kopen. We hebben de agenda’s gewoon voor je op voorraad. Zodra je jouw bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat je die daarna zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk de verschillende weekagenda’s, die je een jaar lang kunt gebruiken. Zo houd je in 2023-2024 het overzicht, om zeker te weten dat je geen afspraak mist en dat je in één keer kunt zien wanneer je nog een gaatje hebt.

Bovendien houden we het graag voordelig voor je. Dus bestel je voor minimaal €30 bij ons in de webwinkel? Dan is de verzending naar jouw adres gewoon gratis. En bestel je voor 14:00 uur? Dan heb je de weekagenda standaard de volgende dag al in huis.

Natuurmonumenten weekagenda 2023
  • Ruim aanbod weekagenda's 
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzonden