Weekagenda's

Weekagenda’s zijn er in allerlei soorten en maten. De weekagenda is immers de meest populaire agenda. Met de weekagenda beschik je over een handige agenda die alle weken van het jaar per week toont. Op deze manier zie je snel welke afspraken je hebt per week, en natuurlijk of je nog genoeg ruimte hebt voor nieuwe afspraken. Alle afspraken in een week kan je met een weekagenda handig op elkaar afstemmen en je afspreken spreiden. Dit doe je natuurlijk om een hoge werkdruk te voorkomen en geen dubbele afspraken te maken. In de weekagenda kan je snel zien of je beschikbaar bent of niet. De weekagenda is niet alleen perfect te gebruiken voor op kantoor, maar ook voor op school en voor thuis. 

10 resultaten
10 resultaten
Pastorie De Elleboog agenda 2023
Pastorie De Elleboog agenda 2023
€ 14,99
Holland weekagenda 2023
Holland weekagenda 2023
€ 14,99
Nederland Natuurland weekagenda 2023
Nederland Natuurland weekagenda 2023
€ 14,99
Week by week weekagenda 2023
Week by week weekagenda 2023
€ 9,99
Book by Book weekagenda 2023
Book by Book weekagenda 2023
€ 9,99
Toon Hermans weekagenda 2023
Toon Hermans weekagenda 2023
€ 14,99
Natuurpunt Vlaanderen weekagenda 2023
Natuurpunt Vlaanderen weekagenda 2023
€ 14,99

Weekagenda’s voor iedereen

Bekking & Blitz biedt een ruim aanbod aan weekagenda’s, voor iedereen. Zo zijn ze niet alleen perfect te gebruiken voor afspraken op kantoor, maar ook voor op school! Inplannen welke lessen je op welke dagen hebt, welk huiswerk je af moet hebben op verschillende dagen en wanneer je toetsen hebt waar je voor moet leren. Schoolwerk is ontzettend goed te plannen in de weekagenda, maar ook thuis kun je een weekagenda gebruiken. Afspraken met vrienden, familie, etentjes, de voetbaltraining en de zwemles. Iedereen met een drukke planning kan deze gemakkelijk kwijt in de weekagenda en zo is deze gemakkelijk terug te vinden. Omdat de weekagenda’s multifunctioneel zijn voor iedereen, is er ook voor ieder wat wils. Ben jij op zoek naar een basic agenda met een effen kleur? Geen probleem! Of zoek je iets met een vrolijke kleur en mooie illustraties? Ook die kan je vinden tussen ons aanbod!

 

Weekagenda 2022 bestellen

Of je nou op zoek bent naar basic, kleur, illustraties of bepaalde kunst… Wanneer je op zoek bent naar een weekagenda voor 2022 ben je bij Bekking & Blitz op het juiste adres! Een weekagenda is de perfecte oplossing voor al je afspraken en drukke planningen. Daarnaast is de weekagenda ook nog eens super snel in huis. Plaats je een bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur? Dan wordt de weekagenda de volgende dag al bij je afgeleverd! Het bestellen bij Bekking & Blitz gaat snel, gemakkelijk en goedkoop! Want wanneer je voor meer dan €30,- bestelt, wordt er geen verzendkosten in rekening gebracht

Natuurmonumenten weekagenda 2023
  • Ruim aanbod weekagenda's 
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzonden