Kantooragenda's

Iedereen die op kantoor werkt, kent het wel… Meeting hier, afspraak daar, nog een opdracht af moeten maken en nog iemand terug moeten bellen. Bij het werken op kantoor komen veel verschillende handelingen kijken die we soms wel eens kunnen vergeten. Een kantooragenda is een heel handig kantoorartikel om snel inzicht te krijgen in al je afspraken en opdrachten. Een kantooragenda is per week ingericht en je hebt dus volledig overzicht in één oogopslag. Voor zakelijke afspraken wordt vaak een kantooragenda gebruikt, omdat deze compacter is en handiger is mee te nemen. Een kantooragenda is goed te gebruiken als groepsagenda en is ideaal om te delen met één of meerdere collega’s, maar je mag de kantooragenda natuurlijk ook helemaal alleen voor je eigen afspraken gebruiken.

7 resultaten
7 resultaten
Combi agenda A5 dag 2025
Combi agenda A5 dag 2025
€ 11,99
Combi agenda A5 week 2024-2025
Combi agenda A5 week 2024-2025
€ 9,99
Combi agenda groot week 2025
Combi agenda groot week 2025
€ 11,99
Minerva omlegagenda 2025
Minerva omlegagenda 2025
€ 9,99
Hermes omlegagenda 2025
Hermes omlegagenda 2025
€ 11,99
Helios omlegagenda 2025
Helios omlegagenda 2025
€ 7,99
Combi agenda pocket 2025
Combi agenda pocket 2025
€ 7,99

Waarom de papieren kantooragenda?

Tegenwoordig gaat veel digitaal. Mensen schrijven hun afspraken op in hun agenda op de mobiele telefoon, maar waarom is het gebruik van een papieren kantooragenda zo veel handiger? Het opschrijven van je afspraken zorgt er namelijk voor dat je ze beter kunt onthouden. Wanneer je ze opschrijft op een papieren kantooragenda, zul je de afspraak niet snel vergeten. Daarnaast is het opschrijven van een afspraak in de digitale agenda niet mogelijk wanneer je aan het telefoneren bent. Wanneer je de kantooragenda open op de benodigde week heeft liggen, kan je gemakkelijk afspraken inplannen en heb je een duidelijk overzicht voor jezelf. Ook is er ruimte voor verschillende notities. Denk aan snelle aantekeningen uit een telefoongesprek, een klant of een collega. Alle belangrijke dingen kan je kwijt in de kantooragenda van Bekking & Blitz. 

 

Kantooragenda 2024-2025 bestellen

Bekking & Blitz biedt verschillende kantooragenda’s in verschillende designs. Gezamenlijk met collega’s, of lekker alleen… Wil jij ook graag een kantooragenda voor 2024-2025 aanschaffen om gemakkelijk al je afspraken en meer in kwijt te kunnen? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod!

Bestellen is gemakkelijk, snel en goedkoop, want wanneer je op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur een bestelling plaatst op onze website, wordt deze de volgende dag al aan huis of kantoor geleverd! Meer kantoorartikelen nodig? Neem dan gauw een kijkje tussen bijvoorbeeld onze notitieboekjes, deskplanners of andere agenda’s, want wanneer je voor meer dan €30,- bestelt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!

Kantooragenda
  • Praktische agenda's
  • Mooi design
  • Snel geleverd