Natuuragenda's

Iedereen houdt van de natuur. De mooie bossen, de prachtige dieren en vrolijke bloemen. Bekking & Blitz heeft de prachtige natuur weten samen te binden in mooie natuuragenda’s. De natuuragenda’s van Bekking & Blitz zijn geschikt voor iedere natuurliefhebber. Het gebruiken van een agenda is de perfecte oplossing voor iedereen met drukke planningen en veel afspraken.
1 resultaten
1 resultaten

Natuur agenda

Door het gebruiken van een agenda heb je altijd alle afspraken op een rijtje en hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je er een vergeet. Er is niks leuker dan je afspraken bijhouden in een natuuragenda met mooie dieren of het buitenleven! De natuuragenda’s van Bekking & Blitz zijn voorzien van weeknummers, er is ruimte voor verschillende notities en de natuurkalenders bevatten 53 verschillende afbeeldingen van de natuur. 

Steun een goed doel

De natuur is enorm belangrijk voor ons allemaal. Vele studies tonen aan dat de natuur een positieve invloed heeft op ons als mensen, zowel fysiek als mentaal. Omdat de natuur zo belangrijk is, moeten we deze goed beschermen. Daarom steun je bij sommige van onze natuuragenda's een goed doel. Wij van Bekking & Blitz werken samen met verschillende natuurorganisaties om hier mooie producten mee te produceren, mensen blij te maken en samen de natuur te helpen. Uit onze samenwerking met de Dierenbescherming is een mooie natuurkalender gekomen, en bij aankoop hiervan steun je dit goede doel. De Dierenbescherming zet zich dag in, dag uit voor dieren in nood. Naast de Dierenbescherming, werkt Bekking & Blitz ook nauw samen met de Vogelbescherming. Ook de Vogelbescherming kan je steunen met een aankoop van een van de natuuragenda's van deze organisatie. Vogelbescherming komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden, in Nederland en wereldwijd. In samenwerking met deze organisaties ontwikkelden we tal van producten en zo ook natuuragenda’s. Wanneer je op zoek bent naar een mooie en praktische natuuragenda en een goed doel wilt steunen, ben je bij Bekking & Blitz op het juiste adres!

Natuuragenda 2024 bestellen

Je afspraken inplannen in een natuuragenda met prachtige natuurafbeeldingen… Het is de wens van iedere natuurliefhebber. Hou jij ook zo van de natuur en wil jij bij aankoop ook nog eens een goed doel steunen? Het bestellen van de natuuragenda’s is snel, eenvoudig en goedkoop. Wanneer je namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag nog aan huis geleverd. Bestel je voor meer dan €30,- op onze website omdat je een kijkje hebt genomen tussen de rest van onze leuke producten? Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht! Bestellen was nog nooit zo leuk. 

Nederland Natuurland weekagenda 2023
  • Steun een goed doel met je aankoop
  • De mooiste natuuragenda's voor jou!
  • Gratis verzending vanaf €30