Sinterklaas is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om te beginnen met het kopen van cadeautjes. Voor kinderen zijn kleine cadeautjes in de schoen natuurlijk een must. Maar ook voor volwassenen zijn er leuke en betaalbare presentjes te vinden.

Hier vind je een uitgebreide selectie van schoencadeautjes voor kinderen en volwassenen. Van kleine reisspiegels, puzzels en notitieblokjes tot prentkaarten en koelkastmagneten. Voor ieder wat wils!

Onze cadeautjes zijn van hoge kwaliteit en tegen betaalbare prijzen. We hebben een ruim assortiment, zodat je altijd iets vindt dat past bij de ontvanger.

Bekijk nu onze schoencadeautjes en laat de Sint je verrassen.

112 resultaten

Schoencadeautjes geïnspireerd op kunst, illustraties en natuur

Veel van onze producten zijn geïnspireerd op bekende en minder bekende kunstwerken van de musea waarmee we nauw samenwerken. Deze producten zijn ook te koop in de museumwinkels. Kwaliteit verzekerd dus. Ook hebben we exclusieve licenties van het werk van bekende illustratoren, zoals Dick Bruna (Nijntje!), Fiep Westendorp, Mies van Hout en Miriam Brouwers.

En dankzij onze samenwerking met de goede-doelenorganisaties Vogelbescherming Nederland, Amnesty International, Natuurpunt Vlaanderen en de Dierenbescherming vind je ook veel producten die tot stand zijn gekomen samen met deze organisaties.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

We ontwerpen elk product in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers zoeken altijd naar een verrassende invalshoek. Een product van Bekking & Blitz is dus altijd bijzonder en nooit standaard. Leuk om te kopen, nóg leuker om cadeau te doen.

Sinterklaascadeautje gevonden? Bestel vandaag nog!

Schoencadeautjes voor volwassenen en kinderen vind je bij Bekking & Blitz. Heb je een origineel sinterklaascadeau gevonden? Bestel vandaag nog. Je krijgt er een gratis presentje bij!

Shop nu