Puzzels

Puzzelen is voor iedereen leuk! Het maken van een puzzel is niet alleen goed voor kinderen, ook volwassenen hebben er baat bij! Het puzzelen activeert aan de ene kant onze hersenen, maar helpt ons aan de andere kant ook te ontspannen. Puzzelen is dus niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens heel gezond. Bekking & Blitz biedt allerlei leuke puzzels voor jong en oud. Wil je echt even tot rust komen maar toch nog actief bezig zijn met de hersenen? Bekijk dan snel ons uitgebreide aanbod aan puzzels! Grote puzzels van duizend stukjes voor degene die een echte uitdaging zoeken, of wat kleinere puzzels van tweehonderd stukjes om mee te beginnen.

38 resultaten
38 resultaten

Puzzels met kunst

De mooiste puzzels met kunst koop je bij Bekking & Blitz. Of je nou houdt van kunst, illustraties of dieren, er is voor ieder wat wils. Puzzels met kunst van kunstenaars Fiep Westendorp, Frida of Ton Schulten of puzzels met illustraties van Charlotte Dematons of de Vogelbescherming waar je bij aankoop deze organisatie ook steunt. Grote puzzels, kleine puzzels, ronde puzzels, voor welke ga jij?

Puzzels met kunst bestellen

Na het zien van onze puzzels krijg je toch direct zin om te puzzelen? Je kan een puzzel aanschaffen voor jezelf of voor iemand anders, maar het bestellen van onze puzzels gaat heel gemakkelijk. Heb je een puzzel gevonden die bij je past? Plaats dan de bestelling. Wanneer je op een doordeweekse dag een bestelling plaatst vóór 14:00 uur, wordt het de volgende dag al aan huis bezorgd! Elke bestelling van meer dan €30,- wordt gratis verzonden en zo betaal je dus geen verzendkosten. Neem gauw een kijkje tussen ons ruime aanbod en… puzzelen maar!

Puzzel (1.000 stukjes): Meisje met de parel - Girl with the Pearl Earring, Vermeer, Mauritshuis
  • Puzzels voor groot en klein!
  • Unieke ontwerpen
  • Snel geleverd