Puzzels

Puzzelen is voor iedereen leuk! Het maken van een puzzel is niet alleen goed voor kinderen, ook volwassenen hebben er baat bij! Het puzzelen activeert aan de ene kant onze hersenen, maar helpt ons aan de andere kant ook te ontspannen. Puzzelen is dus niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens heel gezond. Bekking & Blitz biedt allerlei leuke puzzels voor jong en oud. Wil je echt even tot rust komen maar toch nog actief bezig zijn met de hersenen? Bekijk dan snel ons uitgebreide aanbod aan puzzels! Grote puzzels van duizend stukjes voor degene die een echte uitdaging zoeken, of wat kleinere puzzels van tweehonderd stukjes om mee te beginnen.

49 resultaten
49 resultaten

Puzzel met kunst

Wat is even wat werk en vervolgens prachtig om te zien? Een kunst puzzel. Puzzel je eigen schilderij aan de muur, als een mooi kunstwerk om trots op te zijn. Wij hebben de originele rechten van veel kunstenaars, kunstwerken en de collecties van musea. Dat betekent dat we bij ons in de ontwerpstudio de mooiste kunst puzzels kunnen ontwerpen.

De mooiste puzzels met kunst koop je bij Bekking & Blitz. Of je nou houdt van kunst, illustraties of dieren, er is voor ieder wat wils. Puzzels met kunst van kunstenaars Fiep Westendorp, Frida of Ton Schulten of puzzels met illustraties van Charlotte Dematons of de Vogelbescherming waar je bij aankoop deze organisatie ook steunt. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van populaire puzzels, in 1.000 stukjes of een ander aantal. Bestel bekende puzzels of juist een nieuw exemplaar, voor jezelf of om iemand anders cadeau te doen. Grote puzzels, kleine puzzels, ronde puzzels, voor welke ga jij?

Kunst puzzels: complete collectie

De puzzel met kunst is geweldig om aan te werken. Jij bent bezig met misschien wel de leukste hobby, terwijl je aan de puzzel een schilderij overhoudt dat prachtig is om naar te kijken. Hang ‘m op als een kunstwerk en je hebt er dubbel plezier van, zowel tijdens het puzzelen als daarna.

We hebben de rechten op allerlei kunstwerken en van allerlei kunstenaars. Dat geldt bijvoorbeeld voor de werken van Beethoven-Haus Bonn en het Mauritshuis, net als voor Teylers Museum en Singer in Laren. Ontdek online onze brede collectie met bekende en minder bekende kunst puzzels. Puzzel zelf een mooi kunstwerk bij elkaar, dat het verdient om daarna aan de muur opgehangen te worden. 

In 1.000 stukjes of een ander aantal

Puzzel een schilderij in 1.000 stukjes bij elkaar of kies voor een ander aantal. Begin eens met 200 stukjes of laat de kinderen het proberen. Daar jezelf op die manier uit op jouw eigen niveau, of probeer het een keer met een volgende stap.

De puzzels zijn mooi om te zien en heel erg leuk om aan te werken. Ontdek bijvoorbeeld Het eiland van Olifant van Leo Timmers of kies voor de Beestenboel Van mug tot Olifant van Ingrid en Dieter Schubert. Wij helpen je graag inspiratie op te doen met waar je allemaal uit kunt kiezen.

Puzzels met kunst bestellen

De ontwerpen van de puzzels met kunst maken we gewoon zelf, bij ons in de ontwerpstudio. Daarvoor hebben we de originele rechten van de kunstenaars en de musea. Bovendien hebben we de puzzels met kunst daardoor altijd ruim op voorraad. Bestel online de puzzel en het schilderij dat je mooi vindt. Voor jezelf of voor iemand anders: onze kunst puzzels zijn ook heel leuk als cadeau om iemand zomaar mee te verrassen. 

Na het zien van onze puzzels krijg je toch direct zin om te puzzelen? Je kan een puzzel aanschaffen voor jezelf of voor iemand anders, maar het bestellen van onze puzzels gaat heel gemakkelijk. Heb je een puzzel gevonden die bij je past? Plaats dan de bestelling. Wanneer je op een doordeweekse dag een bestelling plaatst vóór 14:00 uur, wordt het de volgende dag al aan huis bezorgd! Elke bestelling van meer dan €30,- wordt gratis verzonden en zo betaal je dus geen verzendkosten. Neem gauw een kijkje tussen ons ruime aanbod en… puzzelen maar!

Puzzel (1.000 stukjes): Meisje met de parel - Girl with the Pearl Earring, Vermeer, Mauritshuis
  • Puzzels voor groot en klein!
  • Unieke ontwerpen
  • Snel geleverd