M.C. Escher kunstkaarten en kunstcadeaus

Het werk van Escher is verbazingwekkend. Zoekt u kunstkaarten of kunstcadeaus geïnspireerd op het werk van Escher? Welkom in de webshop van Bekking & Blitz. Hier vindt u allerlei mooie producten: van kaarten, blocnotes en kalenders tot placemats en bamboe servies. Geef ook een Escher cadeau! We ontwikkelen alle producten in onze eigen Studio Blitz, in samenwerking met musea. Kwaliteit!

M.C. Escher: wereldberoemd grafisch kunstenaar

Escher wordt in 1898 geboren in Leeuwarden. Hij volgt zijn opleiding op de grafische afdeling van de School voor Bouwkunde en Sierende Kunsten in Haarlem. In Spanje en Italië begint hij te experimenteren. Terug in Nederland groeit hij uit tot één van de bekendste grafisch kunstenaars ter wereld. In zijn werk speelt hij met ruimte, perspectief en werkelijkheid. Hij creëert daarmee zijn eigen surreële wereld.

Escher kaarten om mee te verrassen 

Een verjaardag, een nieuwe baan of een nieuwe huis? Een wenskaart van Escher komt altijd van pas. Met een set kaartenmapjes heeft u een mooi voorraadje in huis. U grijpt nooit mis als het moment erom vraagt. In onze webshop koopt u mooie kaartenmapjes met werk van Escher. In elk mapje zitten 10 mooie kaarten (zwartwit of kleur) mét enveloppen. Schrijft u liever een brief? Dat kan op Escher briefpapier met enveloppen. Inspirerend om op te schrijven, bijzonder om te ontvangen.

Kalenders en agenda’s

Met een kalender vergeet u nooit meer een verjaardag of jubileum. Wilt u wel iets moois aan de muur? Kies voor een kalender geïnspireerd op werk van M.C. Escher. We hebben maandkalenders en verjaardagskalenders. Of kies voor een handige deskplanner voor op uw tafel of bureau. En wist u dat steeds meer mensen weer kiezen voor een papieren agenda? Kies voor een weekagenda met ringband óf voor een miniagenda die u makkelijk meeneemt. Natuurlijk met werk van Escher. U mist nooit meer een afspraak. En leg hem gerust op tafel, zó mooi.

Verjaardagskalender: Escher, M.C. Escher
Verjaardagskalender: Escher, M.C. Escher
Verjaardagskalender: Escher, M.C. Escher

L-mapjes, notitieboekjes en deskplanners 

Creatieve verhalen en inspirerende gedachten bewaart u graag zorgvuldig. Bijvoorbeeld in een notitieboekje. Beter kunt u uw notities niet bewaren. Losse notities bewaart u in een insteekmap (L-map). En snelle aantekeningen maakt u op een Escher-memoblock. Zelfs de zijkant is bedrukt! Ook handig; een koelkastmagneet. Hiermee blijft uw losse notitie in het zicht.

17 resultaten