Briefpapier met enveloppen

Er gaat niets boven een handgeschreven brief. Verrassen doet u door een unieke bedrukking toe te voegen aan uw persoonlijke boodschap. Stuur een brief met bloemen, dieren of een bijzondere illustratie. U ontvangt 10 vellen briefpapier en enveloppen. 
7 resultaten
7 resultaten

Briefpapier met enveloppen

Er gaat niets boven een handgeschreven brief. Wilt u de ontvanger pas echt verrassen en blij maken?

Kies dan voor een schrijfset van Bekking & Blitz, met 10 vellen schrijfpapier en bijpassende enveloppen. Voor de bijzondere mensen in uw leven. Onze schrijfsets zijn prettig om op te schrijven en bijzonder om te ontvangen. Nieuwsgierig?

Van Botticceli tot Anita Jeram

We ontwerpen elke schrijfset in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers laten zich daarbij inspireren door de werken van diverse kunstenaars en illustratoren. Van Sandro Botticelli en Maria Sibylla Merian tot Rembrandt, Vermeer en Van Gogh. En van Escher tot een hedendaagse illustrator als Anita Jeram. Voor ieders smaak hebben we wel een geschikte schrijfset.

Hoogwaardige kwaliteit

Een product van Bekking & Blitz is altijd van de beste kwaliteit. Van museumkwaliteit zelfs. Want u vindt onze producten ook in musea in binnen- en buitenland. We ontwikkelen veel van onze producten samen met musea. En zij nemen alleen genoegen met het beste van het beste.

Kies uw schrijfwaren en bestel

In onze webshop bestelt u eenvoudig mooie schrijfwaren. U krijgt er een gratis presentje bij!

  • Voor 14.00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis presentje bij uw bestelling
  • Vanaf 30 euro in Nederland gratis thuisbezorgd
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard