Cadeaupapier

Je steekt veel tijd en moeite in het uitzoeken van een cadeau voor die bijzondere gelegenheid. Of het nu een verjaardag, een geboorte of gewoon zomaar is omdat iemand een presentje verdient, je wilt het geschenk natuurlijk ook mooi inpakken, zodat je de blije blik al in iemands ogen ziet, zelfs voordat het is uitgepakt. Een goed begin is het halve werk, zeggen ze niet voor niets! Met het unieke cadeaupapier van Bekking & Blitz maak je gegarandeerd een goede indruk, en wellicht vind je in onze winkel ook meteen een leuk cadeau om in te pakken. Kies je favoriete cadeaupapier en verpak het cadeau op feestelijke wijze.

26 resultaten
26 resultaten
Cadeaupapier: Hamburger Kunsthalle
Cadeaupapier: Hamburger Kunsthalle
€ 14,99
Cadeaupapier: Christmas Angels
Cadeaupapier: Christmas Angels
€ 14,99
Cadeaupapier: Winter Birds
Cadeaupapier: Winter Birds
€ 14,99
Cadeaupapier: Gustav Klimt
Cadeaupapier: Gustav Klimt
€ 14,99
Cadeaupapier: M.C. Escher
Cadeaupapier: M.C. Escher
€ 14,99
Cadeaupapier: Michelle Dujardin
Cadeaupapier: Michelle Dujardin
€ 14,99

Bijzonder inpakpapier

Kadopapier zoals je nergens ziet, bedrukt met de mooiste kunst prints. Dat maakt niet alleen ons inpakpapier bijzonder maar maakt ook een hele ervaring van het uitpakken.  

Kleurig en fleurig, van bloemen tot abstracte prints tot Delftsblauw, de prachtige bedrukkingen komen uit de collectie van diverse musea. Echt bijzonder inpakpapier dus.

Misschien spreekt een specifiek museum je ontzettend aan of weet je dat de ontvanger dol is op een specifiek museum of een specifieke artiest. Dan kan je naast ons cadeaupapier natuurlijk ook even een kijkje nemen bij de collecties van onder andere het Rijksmuseum Amsterdam.Wanneer je kiest voor ons feestelijke cadeaupapier is het uitpakken van het cadeau bijna zonde, zo bijzonder zijn de ontwerpen.

Cadeaupapier en inpakpapier: dat bestel je eenvoudig online. Kies uit allerlei kleuren, stijlen en soorten. Ons papier ontwerpen we zelf, bijvoorbeeld op basis van kunst van de bekendste Nederlandse artiesten en kunstenaars. Of in een minder bekende stijl, die precies past bij het cadeau dat jij de ander wilt geven. Doe inspiratie op met het mooiste kadopapier en maak er een cadeauverpakking van die de ander niet snel zal vergeten. 

Voor verjaardagen, feestdagen en meer

Bestel cadeaupapier voor verjaardagen en inpakpapier voor feestdagen. Stem het papier om mee in te pakken af op de cadeaus die je bij ons bestelt. Of bestel alleen het papier en pak daarmee in wat je al voor de ander kocht.

Wij maken het je graag makkelijk, met papier waarvan je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt. Het is bijna zonde om het cadeau ermee in te pakken, omdat je weet dat er ook een moment van uitpakken zal zijn.

Dus zoek je feestelijk kadopapier of wil je een cadeau inpakken om het uitpakken een feestje te maken? Wij hebben de rollen beschikbaar waarmee je kiest voor bijzonder geschenkpapier. Het is prachtig om te zien, dankzij de unieke kunstwerken en de stijlen die we daarvoor gebruiken.

Cadeau inpakken: maak er iets bijzonders van

Het uitpakken van een cadeauverpakking is misschien wel het belangrijkste moment van het ontvangen van een cadeau. Zorg er dus voor dat je het mooi inpakt, met papier dat de moeite waard is. Bij ons bestel je dat eenvoudig online.

Wij zorgen voor uniek cadeaupapier dat je nergens anders vindt. We ontwerpen het zelf, op basis van de officiële licenties van de musea waarmee we samenwerken. Zo maak je van het cadeau een bijzonder kunstwerk, dat voor de ander meteen geslaagd aanvoelt. Het papier is prachtig om te zien, goed van kwaliteit en pakt makkelijk in.

Ontworpen in eigen studio

Het inpakpapier en kadopapier dat je online bestelt ontwerpen we zelf. Dat doen we bij ons in de eigen studio. Daar zetten we de kunstwerken en de kunststijlen en -stromingen waarmee we werken om naar papier om de leukste cadeaus mee in te pakken.

Dat doen we met zorg en op basis van veel ervaring. Zo weet jij zeker dat je het papier goed kunt gebruiken om de cadeaus mee te verpakken. De ontvanger zal meteen zien dat jij er tijd en aandacht in hebt gestoken. Het cadeau is meteen extra de moeite waard, en het voelt stiekem een beetje zonde om het uit te pakken. Gelukkig bestel je het cadeaupapier bij ons per rol, dus pak je ook het volgende geschenk er gewoon weer mee in.

Cadeaupapier met kunstprint kopen

Inpakpapier bestellen is ook nog eens heel makkelijk, je hebt ons unieke geschenkpapier snel in huis en je kan vanuit je stoel de keuze maken welk bijzonder kadopapier je wilt kopen. Zo heb je alle tijd voor de zoektocht naar het ideale cadeau of om je voor te bereiden op de feestelijke gelegenheid.

Benieuwd naar alle kleinigheidjes van Bekking & Blitz die je cadeau kunt doen? Bekijk dan ons ruime aanbod aan cadeaus! Zo bent je in 1 keer klaar en wordt alles thuisbezorgt. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 bestelt dan verzenden wij het dezelfde dag nog en je ontvangt zelf ook een kleinigheidje.

 

Cadeaupapier: Ludwig van Beethoven, Beethoven-Haus Bonn
  • Unieke items
  • Ontworpen in eigen studio
  • Snel in huis