Cadeaupapier

Je steekt veel tijd en moeite in het uitzoeken van een cadeau voor die bijzonder gelegenheid. Een verjaardag, een geboorte of gewoon zomaar omdat iemand een presentje verdiend, maar dan? Dan wil je dit geschenk natuurlijk ook mooi inpakken zodat je de blije blik al in iemands ogen ziet wanneer er nog niets uitgepakt is. Een goed begin is het halve werk zeggen ze niet voor niets!

Met het unieke cadeaupapier van Bekking & Blitz maak je gegarandeerd een goede indruk en wellicht vind je in onze shop ook een leuk cadeau om in te pakken. Kies je favoriete cadeaupapier en verpak het cadeau feestelijk. 

20 resultaten
20 resultaten
Cadeaupapier: M.C. Escher
Cadeaupapier: M.C. Escher
€ 14,99
Cadeaupapier: Michelle Dujardin
Cadeaupapier: Michelle Dujardin
€ 14,99
Cadeaupapier: Frida
Cadeaupapier: Frida
€ 14,99
Cadeaupapier: Tropenmuseum
Cadeaupapier: Tropenmuseum
€ 14,99

Bijzonder inpakpapier

Kadopapier zoals je nergens ziet, bedrukt met de mooiste kunst prints. Dat maakt niet alleen ons inpakpapier bijzonder maar maakt ook een hele ervaring van het uitpakken.  

Kleurig en fleurig, van bloemen tot abstracte prints tot Delftsblauw, de prachtige bedrukkingen komen uit de collectie van diverse musea. Echt bijzonder inpakpapier dus.

Misschien spreekt een specifiek museum je ontzettend aan of weet je dat de ontvanger dol is op een specifiek museum of een specifieke artiest. Dan kan je naast ons cadeaupapier natuurlijk ook even een kijkje nemen bij de collecties van onder andere het Rijksmuseum Amsterdam.

Wanneer je kiest voor ons feestelijke cadeaupapier is het uitpakken van het cadeau bijna zonde, zo bijzonder zijn de ontwerpen.

 

Cadeaupapier met kunstprint kopen

Inpakpapier bestellen is ook nog eens heel makkelijk, je hebt ons unieke geschenkpapier snel in huis en je kan vanuit je stoel de keuze maken welk bijzonder kadopapier je wilt kopen. Zo heb je alle tijd voor de zoektocht naar het ideale cadeau of om je voor te bereiden op de feestelijke gelegenheid.

Benieuwd naar alle kleinigheidjes van Bekking & Blitz die je cadeau kunt doen? Bekijk dan ons ruime aanbod aan cadeaus! Zo bent je in 1 keer klaar en wordt alles thuisbezorgt. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 bestelt dan verzenden wij het dezelfde dag nog en je ontvangt zelf ook een kleinigheidje.

 

Cadeaupapier: Ludwig van Beethoven, Beethoven-Haus Bonn
  • Unieke items
  • Ontworpen in eigen studio
  • Snel in huis