Briefpapier

Iemand verrassen met een handgeschreven brief? Gebruik dan een bijzonder briefpapier. Met het briefpapier van Bekking & Blitz verstuurt u prachtige brieven, met prints van bijvoorbeeld bloemen, dieren of een andere bijzondere illustratie. Op onze website vindt u ruime collecties van onder andere het mooiste briefpapier met kunstwerken van bekende Hollandse kunstenaars. Zo kunt u een brief schrijven op briefpapier met Hollandse grachtenpanden, een zelfportret van Rembrandt of een historische afbeelding gemaakt door Johannes Vermeer.

37 resultaten
37 resultaten

Briefpapier kopen met prachtige kunst

Bij ons vindt u briefpapier in alle soorten en maten. Houdt u van mooie illustraties? Dan kunt u uw hart ophalen met briefpapier gemaakt met bloemen, planten of dieren. Stuurt u een brief naar uw kleinkind of andere kinderen? Dan is het briefpapier van bijvoorbeeld Fiep Westendorp of Dick Bruna leuk om te gebruiken. Met dit mooie briefpapier wordt het schrijven van een korte brief tot langgerekte epistels extra leuk. U kunt de brief met de hand schrijven, maar wanneer u liever uw brief op de computer typt kunt u ook het briefpapier in de printer leggen.

 

Voor elke gelegenheid mooi briefpapier

Briefpapier kopen op voorraad is altijd een goed idee. Het kan zomaar gebeuren dat u behoefte heeft om een brief aan iemand te schrijven. Om iemand te feliciteren met een nieuwe baan, om iemand sterkte te wensen, of om felicitaties over te brengen op een bijzondere manier. Het is dan handig om altijd voldoende briefpapier in huis te hebben. Met ons briefpapier heeft u altijd mooi briefpapier liggen wat u kunt versturen. Extra leuk: bij ons ontvangt u 10 vellen briefpapier met bijpassende enveloppen. Zo kunt u het hele pakket in stijl versturen!

 

Briefpapier bestellen: de volgende dag in huis

Met het briefpapier van Bekking & Blitz haalt u kunst in huis. Veel van deze producten ontwikkelen we speciaal voor het museum, maar u kunt ze nu ook voor thuis bestellen. Het briefpapier bestellen werkt heel gemakkelijk. Kies het briefpapier naar uw keuze uit en rond de bestelling af. Bestelt u op een doordeweekse dag voor 14:00 uur? Dan vindt u het briefpapier de volgende dag in uw brievenbus. Besteld u voor meer dan €30,-? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bekijk ook eens ons bijpassende cadeaupapier voor een onvergetelijke uitpak ervaring.

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten