Natuurmonumenten

Sinds enige tijd werkt Bekking & Blitz voor Natuurmonumenten Nederland. Samen ontwikkelen we mooie nieuwe producten die goed verkopen. Een deel van onze omzet komt ten gunste van Natuurmonumenten.

Lees meer
Natuurpunt beter in beeld

De Belgische vereniging Natuurpunt vertelt haar verhaal graag aan een zo groot mogelijke doelgroep. In nauwe samenwerking ontwikkelen we producten die bijdragen aan dit doel.

Lees meer
Vogelbescherming

Sinds enige tijd werkt Bekking & Blitz voor Vogelbescherming Nederland. De vraag van deze organisatie: hoe kunnen we beter zichtbaar maken waar de Vogelbescherming voor staat en wat ze doet? Samen ontwikkelen we daarom mooie nieuwe producten die goed verkopen.

Lees meer
Succesvolle productlijnen voor Amnesty International

Voor Amnesty International ontwikkelen we sinds enkele jaren commercieel interessante productlijnen. Deze producten zijn te koop via de eigen webshop en in boek- en kantoorvakhandels. Het doel: zichtbaar zijn bij zoveel mogelijk mensen. De producten vertellen het positieve verhaal van Amnesty. Een verhaal van hoop, rechtvaardigheid en strijd voor een betere wereld.

Lees meer
De Bilthovense Boekhandel & Bouwman Boeken

Van ansichtkaarten en agenda’s tot brillenkokers en paraplu’s. Deze en andere producten uit de collecties van Bekking & Blitz zijn te koop bij De Bilthovense Boekhandel in Bilthoven en Bouwman Boeken in De Bilt. De ondernemende eigenaresse organiseert regelmatig een bijzonder evenement.

Lees meer
Speciale Escher-corner voor Van der Velde Leeuwarden

Steeds meer boekhandels en kantoorvakhandels kiezen ervoor om naast boeken ook merchandise te verkopen. Aantrekkelijk voor de klant, winstgevend voor de boekhandel. Ook Van de Velde Boeken in Noord-Nederland kiest hiervoor. Bekking & Blitz levert er veel verschillende producten.

Lees meer
Decennialange samenwerking met de Bijenkorf

Al zo’n vijftig jaar werken Bekking & Blitz en warenhuisketen de Bijenkorf nauw met elkaar samen. In elke vestiging van de Bijenkorf vindt u producten van Bekking & Blitz.

Lees meer
Succesvolle productlijnen voor musea in Berlijn

In Berlijn zijn zeventien musea ondergebracht bij de Staatliche Museen zu Berlin (SMB). Voor deze opdrachtgever ontwikkelen we sinds 2006 regelmatig nieuwe commerciële producten voor elk van de in totaal 12 museumshops. Zo ook voor de shop van het wereldberoemde Pergamonmuseum.

Lees meer
Singer Laren: aantrekkelijke merchandising

In samenwerking met museum Singer Laren ontwerpen en ontwikkelen we hoogwaardige artikelen die een feest zijn om te kopen. Kaarten, agenda’s, kalenders, notitieblokjes, tasjes … het ligt allemaal in de kleurrijke Singer Shop. Net als trouwens onze artikelen van illustratoren als Judith Stam en Ada Breedveld.

Lees meer
Rijksmuseum: van ontwerp en productie tot opslag en levering

Voor de museumshop van het Rijksmuseum ontwikkelen we al meer dan 10 jaar unieke productlijnen. Van agenda’s, kalenders, schriften en notitieboekjes tot servetten en bamboe tableware. Hoogwaardige gifts met verassende ontwerpen en mooie afwerkingen.

Lees meer