In samenwerking met museum Singer Laren ontwerpen en ontwikkelen we hoogwaardige artikelen die een feest zijn om te kopen. Kaarten, agenda’s, kalenders, notitieblokjes, tasjes … het ligt allemaal in de kleurrijke Singer Shop. Net als trouwens onze artikelen van illustratoren als Judith Stam en Ada Breedveld.

Singer Laren heeft een aantrekkelijke verzameling van internationale beeldende kunst uit de periode 1880 tot 1950. Het museum omschrijft de collectie zelf als klassiek-modern. Daarnaast is het museum een thuishaven voor exposities van particuliere kunstverzamelingen.

 

Eigen productlijnen

Aanvankelijk kocht Singer Laren vooral bestaande artikelen bij Bekking & Blitz. Denk aan ansichtkaarten, agenda’s en kalenders die zijn geïnspireerd op bekende kunstwerken. Inmiddels laat het museum ook steeds meer eigen productlijnen ontwikkelen. Een goede zet, want de kunstwerken van Singer Laren lenen zich heel goed voor cadeauartikelen zoals opvouwbare tasjes, paraplu’s en bamboe tableware.

Kleurrijke shop

De producten van Bekking & Blitz zijn verkrijgbaar in de kleurrijke museumshop (ook toegankelijk voor niet-museumbezoekers) en op de webshop. Singer Laren verkoopt ook woonaccessoires en kunstzinnig speelgoed. Klanten vinden dus altijd een geschikte cadeau, voor henzelf of een ander.