Tote bags

Ontdek de prachtige ontwerpen van tote bags met kunst. We hebben de rechten van de beroemdste kunstwerken, kunstenaars en populaire musea. Dat betekent dat we de tote bags zelf ontwerpen, met de kunstwerken waar je van houdt of waarmee je iemand anders wilt verrassen. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en vind een nieuwe tote bag die mogelijk je volgende favoriet wordt.

26 resultaten
26 resultaten
Tote bag: Meester Mark
Tote bag: Meester Mark
€ 14,99
Tote bag: Tulpen, Dick Bruna
Tote bag: Tulpen, Dick Bruna
€ 14,99
Tote bag: Rietveld Schröderhuis
Tote bag: Rietveld Schröderhuis
€ 14,99

Tote bag: duurzaam en mooi

Draag een tote bag over je schouder tijdens een rondje over de markt of doe er de boodschappen mee. Neem makkelijk wat extra mee, in een tas die bovendien prachtig is om te zien. En die duurzaam wordt geproduceerd, van 100% katoen. Het is een goede en heel praktische keuze, omdat je de tas bovendien weer klein opvouwt als je die niet nodig hebt.

Voor een rondje over de markt

Doe een kort rondje over de markt of ga even naar de winkel om te zien of ze hebben wat je zoekt. De tote tas draag je makkelijk met je mee. En hebben ze toch niet wat je zocht? Dan heb je in ieder geval nog een mooie tas bij je. De tas vouw je makkelijk op en weegt maar 134 gram. Dat betekent dat je nauwelijks merkt dat je de tas bij je hebt. Eenmaal uitgevouwen meet de tas 38 x 41,5 centimeter, dus kun je er genoeg in kwijt om alles makkelijk met je mee te nemen.

De handvatten gebruik je om de tote bag te dragen zoals je dat gewend bent. Of om de tas over je schouder te hangen zelfs, zodat je zelf bepaalt wat je fijn vindt. Op die manier is een van deze tassen altijd een goed idee. 

Tote bag met Chinees papier en andere designs

Bestel een tote bag met art, zoals Chinees papier behang van Kasteel Heeswijk. Een ander mooi design is de tas met De hemel met vogels van Kasteel Amerongen. Verder zijn populaire keuzes de Joseph Jakob von Plenck van The Fitzwilliam Museum of In rustig vaarwater, van Ton Schulten. Doe op je gemak inspiratie op en bestel een van de mooie tassen, voor jezelf of om daarmee iemand anders te verrassen. Zo’n tas komt altijd handig van pas, dus is een uitstekende keuze.

Tote bag kopen

Je kunt online de tote bag kopen die je mooi vindt. Kies een model met art en met kunst, zoals we die zelf ontwerpen bij ons in de ontwerpstudio. Wij hebben de rechten van kunstenaars, musea en van specifieke kunstwerken. Daarmee maken we de mooiste designs, voor een tas die jij graag bij je draagt. We hebben de tassen standaard voor je op voorraad. Dat betekent dat je de tote bag die je bestelt vervolgens snel in huis hebt.

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten