Canvas tassen

Ontdek onze trendy 100% katoenen canvas tassen bedrukt met kunstwerken van Rembrandt van Rijn of prachtige grachtenpanden. Gebruik deze veelzijdige tas als boodschappentas, sporttas of strandtas - de keuze is aan jou! Met deze handige tas heb je altijd een stijlvolle metgezel bij je.

Draag de tas soepel over je schouder of stevig aan de handvatten. Ervaar zelf de veelzijdigheid van de canvas tas, die niet alleen prachtig oogt maar ook praktisch is. Onze unieke ontwerpen zijn eenvoudig en voordelig online verkrijgbaar. Bestel een tas voor jezelf of geef het als een origineel cadeau aan iemand anders. Een perfecte en leuke verrassing!

20 resultaten
20 resultaten
Tote bag: Rietveld Schröderhuis
Tote bag: Rietveld Schröderhuis
€ 14,99
Tote bag: Water lilies, Claude Monet
Tote bag: Water lilies, Claude Monet
€ 14,99

Ideaal als boodschappentas, sporttas of strandtas

Bedenk jij maar waar je naartoe wilt. Met deze canvas tas maak je de juiste keuze. Neem de boodschappen erin mee, berg je sportspullen op of zet koers richting het strand. De canvas tassen hebben bovendien een handige binnenzak, om je telefoon of tissues op een veilige manier op te bergen. 

De canvas tas weegt slechts 256 gram, dus die draag je haast ongemerkt met je mee. Ondertussen kun je er geniet in kwijt, dankzij 47 x 36 centimeter. De stevige tas neem je met je mee om niets meer in je handen te hoeven dragen.

Canvas tas met print: Rembrandt van Rijn of prachtige grachtenpanden

Bestel de tas in canvas met bijvoorbeeld de bekende verbaasde blik van Rembrandt van Rijn. Het is een beeld dat we allemaal kennen, waarvan wij de rechten hebben. Dat betekent dat we de blik gebruiken binnen het design van een unieke tas, waarmee jij sowieso een geslaagde indruk maakt.

Of kies voor de grachtenpanden langs het kanaal, uit de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam. Ook daarvan hebben we de rechten om er zelf mooie ontwerpen mee te maken bij ons in de designstudio. Bestel op die manier ook het portret van een jonge vrouw van Petrus Christus op een tas van canvas. Bij ons kies je uit mooie designs voor een geslaagde tas.

Canvas tas kopen

De tas bestel je eenvoudig online, waarna we daar meteen voor je mee aan de slag gaan. We ontwerpen de tassen zelf in onze studio, dus die hebben we eigenlijk altijd voor je op voorraad. Zo zorgen we ervoor dat jij er de volgende keer de boodschappen mee doet, mee gaat sporten of naar het strand kunt.

Wil je de canvas tas kopen? Bestel de tas online, dan zorgen wij ervoor dat je die vlot in huis hebt.

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten